Komentari

shootmeagain.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ..::dark art::..

    zenska glavo..recu ti samo jedno..zbog ovog posta te obozavan..ajme..predobroooo...steta sta je sve to sve cesce i cesce istinito..najvise mi se svidila oni dio o mome splitu..te tvoje misli cu ti malo ukrast tako da te mogu reklamirati!!!..citjamo se..:D

    avatar

    27.11.2005. (11:43)    -   -   -   -  

  • mrava

    ma kolega ti si legenda.:)))))))))))))))))))))

    avatar

    27.11.2005. (19:26)    -   -   -   -  

  • ..Morfo Didius..

    evo uspila san doć...weee :D e iznenadila san se, baš lipo pišeš... i skroz si mi drukčija osoba ovako po ovome šta pišeš... nemoj stavljat lažne maske na lice, budi ono šta jesi, ljudi će te tako više volit i cijenit... često te to sakrivanje same sebe od drugih zbog straha odvede na krivu stranu, pa tako izgubiš i povjerenje nekih osoba a možda i prijatelje... btw, nisan navaljivala da vidim jesi me crnila, a to nisam ni očekivala od tebe, mislim da bi mi prvo rekla u facu šta misliš jel tako?! ostavi se crnih misli, ''život ide dalje, život brzo prolazi'', uživaj, ali kvalitetno uživaj, i nemoj si dopustit da te neka budala od momka uništi, muški su ti svi isti, nema tu velikih razlika, izađi iz toga kao pobjednik i idi u nova osvajanja... ;) juh je san se raspisala, a neznan šta pričan više... e da i ne obaziri se na mravu :P just keep on smiling... :)

    avatar

    27.11.2005. (21:19)    -   -   -   -  

  • mrava

    e ka da se iko obazire na moje komentare kolega to ti je sve zajebancija šta ti ja kažem nemoj to uzimat zdravo za gotovo.

    avatar

    29.11.2005. (15:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...