e, da, punjene lignje, izvrsno, dakako ove friške, ne one zamrznute s našeg placa, sto put odleđene i zaleđene, a što se tiče suđa, predlažem kupnju mašine, ako je još nemate, pobacam suđe u nju i sjednem za komp, mašina nek drnda, a ruke ostanu lijepe
25.11.2005. (12:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
naravno da se lignji ne čiste, nema ništa ljepše od freških liganja spremljenih na maslinovu ulju i kad puste ono crnilo...pođe i kru`a... pa žmuo crnog vina. Ogladnjela sam... Miha
25.11.2005. (13:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ajme kako mi je ova dalmatinska vecera dobro uspila. ka prava kuharica, voljela bih vas sve vidit za mojin stolom (tola rijecnik "skroz") da gledan kako uzivate i divite se mojin jelima:-))))))
25.11.2005. (18:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
steven- moj svijet
nije tebi ni loše
25.11.2005. (10:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
A tko se zali, Gajo, osim mozda onih mackica s tvoga posta, jer su, valjda, namirisale da kod mene ima ostataka od ribe!
25.11.2005. (10:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shadow Boxer
i ja bi triljice, a i lignje :-)
25.11.2005. (11:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
siščanka
e, da, punjene lignje, izvrsno, dakako ove friške, ne one zamrznute s našeg placa, sto put odleđene i zaleđene, a što se tiče suđa, predlažem kupnju mašine, ako je još nemate, pobacam suđe u nju i sjednem za komp, mašina nek drnda, a ruke ostanu lijepe
25.11.2005. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
naravno da se lignji ne čiste, nema ništa ljepše od freških liganja spremljenih na maslinovu ulju i kad puste ono crnilo...pođe i kru`a... pa žmuo crnog vina. Ogladnjela sam... Miha
25.11.2005. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
skroz
vadimo mast lagano, a?....ccccccc...kako mi se skupja pjuvaka...
25.11.2005. (13:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
HA, ja danas imam jakopske kapice, mljac
25.11.2005. (15:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
ajme kako mi je ova dalmatinska vecera dobro uspila. ka prava kuharica, voljela bih vas sve vidit za mojin stolom (tola rijecnik "skroz") da gledan kako uzivate i divite se mojin jelima:-))))))
25.11.2005. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
malo mi je los ovaj dalmatinski jezik, nije bilo crnega, a bilo, je bilo. ali gustali smo!
25.11.2005. (18:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lola Walser
Volin lignje najvise na svitu.
25.11.2005. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sitke
Uz onakve pejzaže i klimu , te ovakvu hranu , nije ni čudo da ste zdravi i što se čudite našim kontinentealnim glavoboljama!
25.11.2005. (21:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lanterna
jesu li trigljice i barbone ista vrsta ribe. obozavan barbone, a mozda(kada rjesim ovo prethodno pitanje) i triglje
26.11.2005. (00:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...