Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Rock Roll

    Da, da, nakon toga su ti indijaci (ne ti nego svi) izbrisani sa lica zemlje, ali nemojmo sad ići u detalje (kako bi rekli Ameri).

    avatar

    24.11.2005. (15:36)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Jebga, necemo sad cjepidlacit, Thanksgiving day je (i) dan kad Amerikanci zahvaljuju Indijancima na gostoprimstvu. :-X Ok, ne kuzim bas kakve veze imaju Indijanci s prezderavanjem puricom i all-day shopingom, al eto. :)

    avatar

    24.11.2005. (15:41)    -   -   -   -  

  • paor

    Ove zime očekujem DSL pa se mislim da mi ne bi od viška bilo imati neki gadget ili link na grafikon koji prikazuje live update cijena sa svjetskih burza žitarica. Možda ćemo i mi, hrvatski farmeri, jednog dana biti malo moćniji pa znati izvući neposredniju korist od burzovnijih fluktuacija, a za sad tek toliko da imamo uvid u veličine i trendove. Znači, ako može kakova pomoć u tom smislu bio bi zahvalan. Pozdrav.

    avatar

    24.11.2005. (18:01)    -   -   -   -  

  • paor

    Ove zime očekujem DSL pa se mislim da mi ne bi od viška bilo imati neki gadget ili link na grafikon koji prikazuje live update cijena sa svjetskih burza žitarica. Možda ćemo i mi, hrvatski farmeri, jednog dana biti malo moćniji pa znati izvući neposredniju korist od burzovnijih fluktuacija, a za sad tek toliko da imamo uvid u veličine i trendove. Znači, ako može kakova pomoć u tom smislu bio bi zahvalan. Pozdrav slavonski.

    avatar

    24.11.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Ne znam kako bi ubacio live chart, ali cijene sam vidio na www.barchart.com (vvv.barchart.com, ako ne prikaze), s lijeve strane. Ne trgujem futuresima pa nemam vise informacija, ali sam primjetio simbole raznih zitarica, ne znam, mozda ih prihvate i klasicni programi. Probaj potraziti vise informacija na CBOE.com.

    avatar

    24.11.2005. (18:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...