Komentari

catvulgaris.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • domijeve nacije

    idemo po redu: pod milim kurcem niš nisam skužio onaj prvi dio posta. šmrkava, izlet, doma, poso, mikrofon, švabija, opet poso, spit, cendr cendr...?! mislim ono, normalno da je tebi sve ovo jasno pa ćeš sad reć "domi, opet si glup" al vjeruj mi, trudim se, al ovo je jednostavno nemoguće. mislim da si bila jako bolesna kad si to pisala pa ti je neka boleščuga ukrala mozak. drugo, ovaj citat od ovog nekog samo pokazuje da bi ja osijedio i preklinjo cijelu grupu da te ostavimo kak negdje visiš, jer ne bi trpio tvoje cendranje :) a kaj je najbolje, priča se po selu da nisam jedini :) treće: ona while petlja mi je jako poružnila ovaj lijepi snježni dan u kojem sam čak i bio koristan. jaaaako jaaaaako ferovski, al nek ti bude, možda se i meni zalomi... četvrto: jebo vas komplet! dam vam ja komplet da se ne svađate. dakle, za pljugu, dve rizle, dva filtera i dvije cigarete, jelda?

    avatar

    23.11.2005. (20:26)    -   -   -   -  

  • macketina

    eee ovaj ti je komentar toliko dug da sam se izgubila; 1. nikad ti nis ne kuzis, to smo vec viseputa ustanovili, al vjerojatno nisi skuzio;) 2. ti bi me vjerojatno i ostavio da visim:) a mozda bi cak i prerezo uze i uz uzdah olaksanja pratio moj put u vjecna penjalista... 3. da.. 4. ak vec dijelis komplete, jel moze bar 10? i da budu lijepi.. znas da ja patim na estetiku..

    avatar

    25.11.2005. (23:51)    -   -   -   -  

  • a king in my own mind

    i opet nema barbare.... pa u pičku materina, dat ću ti ja onaj komplet o kojem domi priča, al stavi sjuardesu kak se penje! Ovak bum pomislil da ona markira školu! :)

    avatar

    26.11.2005. (17:32)    -   -   -   -  

  • * f a j r u n t *

    uffff... iz mog bolesničkog kreveta izlijevaju se rijeke ljubomore prema tvojim penjačkim avanturama... buhuhuuuu i ja biii i jaaa biii.....

    avatar

    27.11.2005. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...