Komentari

rockoholic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • flavia

    znaš šta? kad vidim sve te časopise (pogotovo one kao što su Cosmo,Elle,etc.) i te fore "budite svoji,nije bitna vanjština,bla bla bla"...a na naslovnicu stave plavušu (brinetu,crnku,never mind) savršenih proporcija,savršenih linija lica,o tenu da i ne govorim...ono...SAVRŠENSTVO!!! pa još kad pogledaš sve te stvari koje ti ponude (oblekica,šminkica,...) dođe ti da se kljokneš!ne znam koji je smisao toga!cilj im je podići ti samopouzdanje i pomoći ti da se osjećaš bolje!ali učinak je u potpunosti suprotan!dođe to zbilja da odeš natrag po onih 25 kn...

    avatar

    23.11.2005. (08:39)    -   -   -   -  

  • deeply superficial

    traži! svi ti časopisi... ma, da ne duljim, slažem se s flaviom.

    avatar

    23.11.2005. (10:36)    -   -   -   -  

  • filozofica

    priznajem, pročitam cosmo, a i ellle ponekad. i imaju dobrih tema, ali npr.pokraj simpa savjeta za podizanje samopouzdanja stave fotku cure koja izgleda kao da živi, radi i spava u fitness centru i čak i u snu radi vježbe:) nije da nemam samopouzdanja, ali to je stvar koja se izgrađuje... i glupo mi je kad napišu što se sve radi na fotkama u časopisima da bi cure super izgledale,i ismijavaju to, a s druge strane serviraju nam lice i prerađene fotke tih cura svaki mjesec na kiosku...a ovi savjeti, pa sami sebi uskaču u riječ. ne treba vam tip, a onda savjeti za koje trebate vrhunska gimnastičarka s IQ-om iznad 140:)) pusa:)

    avatar

    23.11.2005. (11:40)    -   -   -   -  

  • flavia

    a kužiš...što se tiče M.,još uvijek sam u fazi kad mi je zbilja teško,jer (ah,znam da ovo zvuči sladunjavo i patetično i sve to),zbilja znam da se mogu zamisliti s njim!i grozno mi je,koliko god djelovala kao da mi je ok i kao da mi je svejedno...ma,ludara!!!

    avatar

    23.11.2005. (16:41)    -   -   -   -  

  • filozofica

    hey, znam kako ti je...ali vjeruj mi, prođe, koliko sad to ''nemoguće '' zvučalo...govorim iz iskustva;) pusa

    avatar

    24.11.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...