Komentari

esperanza.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • izgubljena

    ja isto imam "lak" san i volim sama spavati...i normalo mi je da spavam oko 6 sati dnevno..ustvari obično zaspem oko 11 probudim se oko 2 ili 3 sata i onda do pola6 se trudim zaspati kad dođe tih pola 6 zaspem doslovno kao zaklana :))) ali uskoro se opet moram dizati...ja imam te u spavaćoj ali rađe spavam u boravku

    avatar

    21.11.2005. (15:57)    -   -   -   -  

  • jazzie

    ja spavam puno, ali kaže stara moja da je to do godina. ipak, uvijek imam velike crne podočnjake i jedina šansa da ih prekrijem je staviti naočale!

    avatar

    21.11.2005. (21:08)    -   -   -   -  

  • neno u sredini

    kupi mužu prekrivač za oči , vrati tv u spavaču i spavaj kolko možeš . nema ti druge.

    avatar

    23.11.2005. (08:34)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    E draga Esperanca, upravo svratih jer si ostavila komentar kod mene, pa da ti se zahvalim i pozdravim te, kad ono.....pišeš o vrlo sličnom problemu sa kojim se ja borim već godinama. Mene muče zvukovi, spavam ko zec i nema šanse da netko na prstima prođe pored mog kreveta a da ga ja ne čujem. I ja imam problema sa hormonima koji kod mene variraju iz dan u dan, nije samo štitnjača. Pored svega moj suprug u zadnih 3-4 godine još i hrče. Ja sam pribjegavala metodi da odem u sobu moga sina jer je tamo najveća moguća tišina (oduvijek spava ko bubica) zamračim sve i tako. Moj muž je dakle jako dugo spavao sam u krevetu, ja sam imala spavačku nervozu i to je skolo dovelo do našeg kraja. Kad je bračna kriza dosegla svoju kulminaciju,više sam se pozabavila svojim problemom. Kupila sam kapi PERSEN no nije pomoglo, onda sam mog dragog po noći laktarila pa smo se još noću i znali posvađati. Ma strava...... No pronašla sam lijek u mineralima. Nabavi si npr. narukvicu od sunčevog kamena i probaj je nositi, a pored kreveta nabavi gorski kristal i zamoli one koji to prodaju da te upute u načun korištenja(jednostavan je). Jako pomaže snu. Ja sam spavala ko klada prvi put u životu kad sam je prvu večer stavila na ruku. Osim toga, ako ti treba tv, a u stvari treba ti samo njegov zvuk, nabavi si mali radio ili MP3 sa slušalicama tako da ga čuješ samo ti, ali ne izlazi iz bračne postelje i ne svađaj se sa mužem zbog spavanja. Na žalost tko nije probao "laki san" ne može nas razumjeti, ali probaj poslušati moj savjet.I od srca te pozdravljam.

    avatar

    23.11.2005. (13:15)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    ja spavam kao top kad sam jako umoran; nažalost onda moja žena ne može spavati; zato ja nju uvijek pustim da prva ide spavati, ja dolazim u krevet nakon pola sata- sat i onda obadvoje dobro spavamo...

    avatar

    23.11.2005. (14:55)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    umalo zaboravih; na stranicama bloga moga novi vic kako si i zatražila :-)

    avatar

    23.11.2005. (15:15)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    pa ti si nabrojala sve neke surogate za dobar san...dobrom sexu nigdje ni spomena...probaj za promjenu iskljuciti televizor, upaliti svjetla, i sa suprugom pronaci nove opijate za dobar san...puno srece i dobrog hrkanja

    avatar

    23.11.2005. (15:36)    -   -   -   -  

  • Pod urom

    @Veliki, ali kako se sam nazvaše, (još uvijek)Zeleni...mene dobar sex može samo dodatno razbuditi...tek onda od hrkanja ne bi bilo ništa, ha-ha. Muškarci to uvijek pojednostavnjuju, zato i mogu dobro spavati.

    avatar

    23.11.2005. (15:56)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    sve su to zivci a i stitnjaca strada prvo preko nervnog sistema...slusaj, otidji ti prije spavanja u teretanu, setnju, trcanje, sta bilo, a da je fizicki napor...i tako to radi jedno 7 dana uzastopce...8-og dana ces spavati kao beba pod bilo kojim uslovima...organizmu je tako malo potrebno da se navikne na nesto...samo dobar umor glavu odmara...kisssssssss

    avatar

    23.11.2005. (18:25)    -   -   -   -  

  • * f a j r u n t *

    ...i sve skuplji korektor za njihovo skrivanje, ha? Nažalost, nemam neku prigodnu lijepu riječ - ja sam jedna od onih koji spavaju ko klade. Ćorim u busu, vlaku, avionu, skoro pa stojećki, krmim kao beba uoči ispita, intervjua, nakon pijanstava, svađa, seksa... Spavam. Jedino se malo vrtim u krevetcu kad se moram probuditi jako rano, od straha da ne prespavam nešto. Eto, čak sam i sa gipsom krmeljala ko velika :)

    avatar

    23.11.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • pegy

    Mene problemi sa spavanjem muče kad me nešto boli ili kada je jako vruće. Inače skoro da spadam u ove kojima možeš sve odnijeti iz stana, a da ništa ne primjete. :) Dobro, ponekad me probudi jaka grmljavina, ali to baš i nije često. Volim do kasno biti budna i duže spavati, a s obzirom da na posao ne mogu dolaziti u 10-11 :), muka mi je dizanje, pogotovo sad kad je ovako zima. Ja bih bila sretna da mi je manje sna dovoljno, imala bih više vremena za druge stvari. :)

    avatar

    23.11.2005. (21:12)    -   -   -   -  

  • rabljeni sin

    Sve ti je to kriv JMBG.

    avatar

    24.11.2005. (08:35)    -   -   -   -  

  • tAJČI

    Mislim da je to stvarno veliki problem. Čitala sam da kronični nedostatak sna (manje od 6 sati) utječe na sposobnost koncentracije.14 takvog nespavanja isto je kao i da si provela dvije besane noći.Moraš nešto poduzeti jer to sigurno ostavlja trag na tebi. Želim ti puno sreće.

    avatar

    24.11.2005. (10:12)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    meni ono zeleni ostalo od trave zelene...hahaha

    avatar

    24.11.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • Okatto Nogatta dolazi i na vaša vrata

    skroz te kužim. ja još ni nemam bebu, a već loše spavam. i ja, kao i tvoj dragi, ne podnosim kad netko potpuno zamrači sobu, to je tako neprirodno!:)) ajde, nadam se da ćeš naći lijek uskoro..:)) topli mlijeko i keksi?

    avatar

    28.11.2005. (21:51)    -   -   -   -  

  • egotripp

    Da, i mene muči spavanje... odnosno, kako bi moj najdraži rekao- višak istoga!! Ja obožavam dremuckati, spavati, ćoriti, sanjati i sanjariti. Skoro sve (osim klasičnog spavanja) činim otvorenih očiju i prikladnog izraza na licu. To umjeće sam usavršila kroz 15godina školovanja, a sada to iskorištavam tijekom nogometnih utakmica.... Svako znaje posluži nečemu:)

    avatar

    29.11.2005. (15:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...