Komentari

sexigrad.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Kirshna

    u potpunosti se slažem s tobom.imam i ja takve prijateljice...prvo mi svi zavide jer dobivam plaću dostatnu mojih potreba,a kad im kažem da počnu negdje raditi pa da si možda zarade,one kažu da su njima roditelji rekli da ne moraju raditi-još su mlade...Moš si misliti,ja sam počela honorarno raditi od 1.srednje...I nikada mi nije žao!

    avatar

    21.11.2005. (14:28)    -   -   -   -  

  • aibreann

    stvarno je žalosno što Mia tako razmišlja... podsjetio me baš ovaj tvoj post na članak koji sam prije 2-3 tjedna dobila mailom, koji govori o tome kako polovica američkih studentica na Yaleu i Harvardu (polovica!) nikad u životu ne želi raditi, već im je glavni cilj udati se i odgajati klince. ali pitam se ja onda čemu onda toliko utrošeno vrijeme i silne pare kad su se te cure mogle komotno odmah nakon završene srednje udati i imati klince, a ovako su zauzele na faksu mjesto nekim drugim djevojkama koje bi taj završeni studij pametno iskoristile i razvile jednog dana karijeru... užas živi i žalibože novaca i vremena.

    avatar

    21.11.2005. (14:28)    -   -   -   -  

  • ...

    @KIRSHNA: Ja od 2.srednje isto honorarno radim, i mislim da je to super. Stječeš radne navike, naučila sam cijenit novac i stekla nova poznanstva za koja se nikad ne zna gdje ti mogu zatrebat. Imam samo pozitivno iskustvo u cijeloj toj priči. @aibreann: pa to sam se i ja zapitala, čemu onda to silno školovanje ako će ti diploma da si dpl.nešto stajat doma u ormaru?

    avatar

    21.11.2005. (18:16)    -   -   -   -  

  • Walk in my shoes

    Post ti je odličan... Eto, to ja stalno želim ljudima dokazati. Dobro, bez obzira koliko bogatog dečka ja imam, ljudi uvijek misle da sam ja odlučila živjeti na tatin račun. Ja sam nažalost prekinula faks, ali namjeravam se vratiti. Ne želim jednog dana ovisiti o nekome kao što sada ovisim. Glupo je da ti frendica tako razmišlja... Kako ona možebiti sigurna da će na nju neka budala htjeti bacati pare. Znate onu pjesmu od Elementala- Tako lijepa; Al brate mili skupa si, nisi isplativa investicija, Dušo draga jel imaš ti ikakvih ambicija, šta'š cijeli život po kavama, družit se s tim kravama, za pedeset godina šta misliš šta bi bilo sa nama kad život se promijeni - i nestane glamura sve što ostaje je priglupa nerealizirana cura, misliš da cijeli život ću radit da tebe izdržavam, ma odi mi u kurac, takvu vezu ne podržavam, PUSA i sorry na velikom komentaru

    avatar

    21.11.2005. (18:40)    -   -   -   -  

  • ...

    @rich laura: ne moraš se ispričavat radi velikog komntara. Nikad! pusa i tebi draga

    avatar

    21.11.2005. (18:45)    -   -   -   -  

  • urban_princess

    prezirem ljude poput te mije, ali im se istovremeno divim kako uopće mogu tako razmišljati. ja sam uvijek za rad ako je bar solidno plaćen. radim oduvijek i tako sam se nekako i naučila više cijeniti novac

    avatar

    21.11.2005. (20:51)    -   -   -   -  

  • Moj život, moja sudbina!

    ma šta mora se radit, oceš ili neceš...i da je moj dragi milijunaš ja bi opet radila, nisam tip koji sjedi doma bilji u tv do smrti a ne to si nebi dozvolila nikad.... kisssssss

    avatar

    21.11.2005. (23:02)    -   -   -   -  

  • MARE

    HM, DAKLE! :)

    avatar

    22.11.2005. (09:58)    -   -   -   -  

  • buuuubica

    ne kazu bezveze da rad sve lijeci.. covjek se odmah osjeca korisnim. jos je ljepse ako radis nesto sto volis. mislim da je to najbolja stvar, uz ljubav, koja covjeka moze ispuniti da se osjeca kompletnim :) evo ja prvi put na tvom blogu, i vec se raspisala. pozdrav ;)

    avatar

    22.11.2005. (12:27)    -   -   -   -  

  • 00001

    što se mora.. voli se.. a poslije se navikneš i zavoliš... s ljubavlju htjeti.. a sa voljom voljeti

    avatar

    22.11.2005. (15:21)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    slažem se s tobom, malo mi je to nerazumljivo, jer kad sam doma 3 dana besposlena, vec sam luda, ali cuj neko misli da si to moze priustiti...uostalom, pitaj ti nju dali je to njezina ideja, ili je to ideja njezinog dragog?

    avatar

    27.11.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...