Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • borgman

    Čitao sam jednu dobru knjigu, sa imaginarnom radnjom. Dužnici prestanu plaćati kamate, a posjeduju izvore nafte, pa su otporni na Američki Zakon Tomahawka. Banke koje su izbacile želuce i rezerve dajući zajmove gladnima nestanu, i "Zemlja snova" postane upravo ono što je , balon sapunice na tenku. Pošto je Ono Što Se Dogodilo Iraku, globalna prijetnja, možda se pronađe nešto što bi pomoglo Venezueli, inače...Zakon Tomahawka opet radi (Iran, Sj. Koreja, Venezuela, Libija...tko bi znao gdje to vodi, Kina??).

    avatar

    20.11.2005. (14:24)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Srećom, barem u Kinu ne vodi. Ameri dobro znaju kako bi napad na Kinu bio kraj, ali zato za Kinu iznalaze nova rješenja - pod geslom širenja građanskih sloboda.

    avatar

    20.11.2005. (18:15)    -   -   -   -  

  • .:The Island Of Utopia:.

    hey, super blog :) lijepo da ima ljudi koji kuže takve stvari i pišu o tom... pozdrav

    avatar

    22.11.2005. (13:35)    -   -   -   -  

  • R.E.

    dobar post, odlazi u srž. chavez je svjestan svega, ima podršku naroda i to ga izvlači. ne vjerujem da će ga uspijeti srušiti iznutra, no čovjek daje sve da Venezuela gospodarski ojača, što naravno smeta neoconse zbog mogućnosti da i on (kao što planira Iran) počne prodavati naftu za euro.. a dolar svakom takvom akvizicijom gubi na potražnji, a kad ti padne potražnja :)) ma gadna je igra globalna, rijetki ju kuže jer su zaokupljeni tračevima, sapunicama.. legenda! rekao je bushu da će prodavati jeftini benzin siromašnim Amerikancima, ali direktno, ne preko posrednika :))

    avatar

    22.11.2005. (23:27)    -   -   -   -  

  • zombbop

    Sjetite se nereda u Venezueli prije par godina kad su bili izbori, sve je to u režiji CIAe koja je pokušala sve kako Chavez ne bi došao na vlast. A medijske p**ke pričale o "burnim" izborima, nitko u u ovoj usranoj Europi da kaže Amerikancima što im ide. A takva kukavička politika će Europu stajati glave.

    avatar

    23.11.2005. (17:55)    -   -   -   -  

  • predodređena

    Baš mi je drago da sam nabasala na tvoj blog. Imaš zanimljive informacije koje mogu koristiti u svom poslu! Hvala! I, da, idem u Lavov!

    avatar

    24.11.2005. (15:12)    -   -   -   -  

  • cumme

    kako se samo vade na tu demokratiju, sta god im ne velja hvataju se za demokratiju i gradjabnnska prava, a oni su prvi koji ih ne postuju ....

    avatar

    24.11.2005. (16:58)    -   -   -   -  

  • maitre

    amerikanci će kad-tad "skinuti" Chaveza, jer im previše smeta...a da ne govorim o tome koliko je puta CIA pokušala otrovati Castra. gadi mi se američko miješanje u tuđe poslove. inače, vrlo inteligentan blog. pozdrav!

    avatar

    27.11.2005. (14:43)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    Sve stoji. Argentina koja je slušala upute MMF-a i Svjetske banke (ekstenzije američkog kapitalizma) popušila je u ekonomskom smislu (i to svjetski) dok se Venezuela (zbog nafte ekonomski nezavisna) super isfurala na ovom naftnom valu...Chavez i Castro su rijetki predsjednici država koji si mogu priuštiti oprati Busha tako direktno - svaka im dala...

    avatar

    30.11.2005. (09:24)    -   -   -   -  

  • buduca sarajka

    Kako je ovaj blog dobar..:)

    avatar

    01.12.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...