Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ono jučer je bilo obično smeče. manolić, stari udbaš i siva eminencija tudjmanove politike u svakoj bi normalnoj državi dobio doživotni zatvor (koliko je samo hrvata unesrećio). jastrebovi ogorčeni ali imaju i oni putra naglavi, jadan "povijesničar" nije vrijedan spomena a merlić? novinarsko smeće željno senzacija i love. Tko je on da pita jastreba kada je izašao? pa kad je vidio da tudjman ne mrda kurcem za Vukovar što je trebao? poginuti? sjećam se večeri kada je padala Posavina šušak i tudjman su s ekipom bili u HNK, na domjenku. pametan čovjek čita između redova i svakako ću svome sinu preporučiti Njemačku kada mi "domovina" mačeha bude u frci. pričam iz prve ruke, ja sam PTSP-ovac s tri fronta. ZA KOJE KURČEVO ZDRAVLJE? za gucića, todorića? lijep vam pozdrav, Gospodo.

    avatar

    19.11.2005. (10:59)    -   -   -   -  

  • blog za skidanje filmica i svakakvih gluposti

    jebote svi imaju dobar blog osim mene...šmrc :(((

    avatar

    19.11.2005. (11:47)    -   -   -   -  

  • Mata

    Željko svaka ti čast,hrabar si Ti novinar!

    avatar

    19.11.2005. (15:45)    -   -   -   -  

  • Ona

    Žao je Manoliću. Žao što nisu izginuli i Dedaković i Borković i svi vukovarski branitelji. Kako bi samo bilo puno lakše danas pisati povijest da nema njih, preživjelih branitelja koji svjedoče o Tuđmanovom i Šuškovom kukavičluku.

    avatar

    19.11.2005. (21:15)    -   -   -   -  

  • lolina

    očekivali su spasonosnu reakciju svijeta tj eu ili amera , koja je naravno izostala...htjeli su pokazati svirepost i agresiju jna...ali i uza sve žrtve ni danas nekima nije jasno tko je tu bio agresor , a tko žrtva..pa pogledaj samo što obični blogeri trkeljaju...smuči mi se...

    avatar

    19.11.2005. (23:18)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Slazem se s prvim komentatorom. Lolina, znamo svi ko je bio agresor ako zrtva, nemoj, molim te, misliti da ne znamo, ali smo ipak svi razocarani pravom istinom koja se odigravala, da je dato zeleno svjetlo da se taj grad srusi do temelja radi tudjih ciljeva i bogacenja.Lolina, ja i ti smo se sukobljavale oko mog posta, ali mislim da je tome dosao kraj jer nismo djeca koja se svade. I nitko nikadanije rekao da Hrvatska i hrvatski narod nije zrtva u tom ratu,nego da su nas-hrvatski narod,izdali oni koji su nam trebali pomoci,a radili su suprotno zbog svoje debele guzice.

    avatar

    21.11.2005. (13:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...