Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nocnivuk

    opet moram nesto dodati:-)istina je da je ovo ustroj njemacke divizije ali vecina Njemackih divizija pri kraju rata su bile raspolovljene pa ove brojke i ne znace puno toga,osim za pocetka rata.Pitanje:jesu li Rusi imali zasebne tenkovske divizije koje su djelovale samostalno,nesto kao kad su Njemacke Panzer divizije isle ispred pjesasdije i napredovale samostalno,jesu li Rusiki tenkovi djelovali u nekoj bitci samostalno bez bliske podrske pjesadije ali da su nesto i postigli???...

    avatar

    18.11.2005. (23:53)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    RommeL, moraš biti strpljiv, previše žuriš i ne pratiš Athumanunha, ako malo usporiš možda dobiješ odgovor. Athumanunh će ti ispisati ustroje divizija koje je obečao, pa će onda napraviti popis divizija koje su bile angažirane kod Monte Cassina, a o ruskim divizijama i pješaštvu možemo kasnije. Hajde da ja tebi na pitanje odgovorim pitanjem - Znaš li možda koji oklopni prevožnjak koji su Sovjeti razvili tijekom rata? Kako je uopće Sovjetsko pješaštvo pratilo sovjetske tenkove kad nisu imali oklopne prevožnjake poput onih kakve imaju njemačko, britansko ili američko pješaštvo? zar su sovjetski pješaci trčali za tenkovima ili ispred njih ili su sovjetski tenkovi možda vozili hodajućom brzinom? U ovim mojim čudnim pitanjima nalazi se i odgovor na tvoje. Razmisli malo, pa kad riješimo brojčano stanje angažiranih vojnika kod Monte Cassina, onda ćemo na pitanje sovjetskog pješaštva koje prati tenkovske divizije, može?

    avatar

    19.11.2005. (20:55)    -   -   -   -  

  • nocnivuk

    nsiam na to mislio znam da su sovjetski pjesaci jedino s tenkovima isli zapravo na njima samima pa u boj.ne zanima me taktika pjesadija+tenkovi nego samo ruski tenkovi samostalno,no dobro cekat cu.No englezi su dali neki broj oklopnih transportera Rusima,ako se ne varam bren carriere i americke M4.

    avatar

    19.11.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...