Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Helix

    (kad bu ono s Mutabdžijom, da ja držim figice, ili to nejde tak, ne znam , ja sam mislila da vi dva morate igrat da se vidi gdo pe v Japan) možda to nisam smela tu reći... ti zbriši, ak se ne sme videti

    avatar

    18.11.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Nekak sam znal da bu ovo tu kad odgovaram tam dole. Ima nekaj u onoj dimenziji. Sam pri okecu rekel da sam malo nahero. More se reči i pitati. Morti bum i posta napisal o tom. Danas se vidim sa Mutabžijom i čuli smo se telefonom. Ima odluka predsednika HIGOU od prije nekolko godina po kojoj prvak ako ide tri puta za redom ne moze ici cetvrti puta, a on je tri puta za redom bil. Ja mislim da bi pobednik meča trebal ići, a on se drzi te odluke. Tak se obadva častimo kakti z Japanom, al moje čašćenje je z mečom. On odlučuje, makar je morti već i odlučil. Čudni smo ti mi igrači goa. Go nam je razvio osjećaj jedinstva suprotnosti u djelovanju.

    avatar

    18.11.2005. (15:53)    -   -   -   -  

  • Helix

    NE FILOZOFIRAJ!!! Jadnom u životu prihvati stvari onako kako treba i kako je za tebe bolje!!! Odluka pedsjednika je odluka i gotovo. Sjećaš se da smo se prvi put "svadili" na blogu kad sam ti rekla da si "švicarski filozof". Ma ti si svjetski filozof! Ako se svi slažu da trebaš ići - IDI. Zamisli kako ćeš nam pričati o Japanu. Moraš si nabaviti i neki mali (da ti previše ne smeta) digitalni aparatić i napraviti puno sličica. Ja jedva čekam, da držim figice. Kad se to opće ide?

    avatar

    18.11.2005. (19:59)    -   -   -   -  

  • Helix

    Jednom u životu (stoput pročitam i navek ima grešaka!)

    avatar

    18.11.2005. (20:01)    -   -   -   -  

  • bijeli živi(na crno g2 odgovara na f2 i crni gui zbog manjka sloboda,na g3 bijeli odgovara sa h2)

    avatar

    19.11.2005. (09:57)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @helix - Nazanimljivije je u tome što je taj predsjednik, koji je odluku donio, bio baš on. Sada je ta odluka na njemu prijenjiva i on tako to i sam kaže. Mi smo i prijatelji, pa ja njemu odmah kažem, da bi trebalo igrati meč za odlazak, jer je to pravilo. Na to on odgovara: 'Dobro igrati ćemo meč.' Tu je sve OK. Eventualna primjena njegovog pravila dolazi samo ako on pobjedi. To je pitanje časne borbe za odlazak, a njemu da časno prepusti to mjesto pravilom, koje je sam donio. Bio sam ja već dva puta u Japanu u vezi goa, ali nikada kao predstvanik Hrvatske na amaterskom pojedinačnom prvenstvu svijeta. Jednom sam bio kao predstavnik Europe u organizaciji svjetskoga prvenstva, a jednom zajedno s Teom Robotić na parskom prvenstvu svijeta. Oba posjeta su bila tijekom 2004. Pisao sam o tome u dubokim postovima ovoga bloga tijekom lipnja 2004, i tijekom studenoga 2004. Hvala ti na stavu. Lijepo je da bi se čak skoro i posvadila za moje dobro. Nastupaš kao moj navijač. Neznam topčan termin, ali to je obično krajem svibnja i/ili početkom lipnja. Jeli prošlo ono ne dobro stanje! Sve dobro ....... :)

    avatar

    19.11.2005. (18:50)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @helix - Kak vidiš i ja stalno radim tipfelere. Koji puta mi i smisao promjene. Sad aidem raditi izvještaj s današnjeg vikend turnira u V. Gorici. Bilo je zanimljivo. .....

    avatar

    19.11.2005. (18:53)    -   -   -   -  

  • Mladen

    - Što češ ako nakon g2 - f2 - crni idgovori na h1, a ne na g3 kako ti kažeš? Vidiš li spoj prema van nastavkom crnoga na j1, a ako ga bijeli sprijeći u tome igrom na j1, crni odigra na g3 i ostaje prividan seki crnih prema desnom dijelu bijelih, a kasnije se pokupi sve bijelo na lijevoj strani po malo i to ne bude seki. Zašto bi crni morao spojiti na G3. Nije poanta u spašavanju jednog crnoga kamena, a i to bi bio privremeni privid. Treba zarobiti sve bijele kamenčiće u problemu. Hoćemo li? Ajmo. U ponedjeljak je rješenje.

    avatar

    19.11.2005. (19:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...