Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • trill

    Prvo, jako mi je drago da je sve ispalo i više nego ok sa promocijom CDa :)), a onda te želim i podjsetiti da čim više snimaš i Demija kako priča...neki dan sam te snimke (doduše na kazetofonu) puštala svojim klincima i svi smo se rastapali od miline i smijali kojekakvim krivim rječima :)))

    avatar

    18.11.2005. (14:03)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Imam snimki ko u priči, samo štekam sa kamerom. Nekak mi prebrzo prođe trenutak dok je ja uhvatim i otvorim, namjestim... al ima se materijala-ima, ima! Hvala svejedno na podsjetniku mama Palčica ;-)

    avatar

    18.11.2005. (14:24)    -   -   -   -  

  • Friva

    Neka je on nama dobro i neka što više "drobi"...sjećam se: čepak, kumpi, dokturica, tratkor, žrafa. Sve se popravilo, ali mlađa kći još uvijek govori čepak. Znaš li što je to? Možda ti bacim komentra na ono o kuhanju, nije me dugo bilo...ne znam, ili sam bila na onom drugom blogu, ali vidim da se puno toga izdogađalo.

    avatar

    18.11.2005. (14:47)    -   -   -   -  

  • dva

    da, to je prekrasna faza..moj je malo stariji, pa je već neko vrijeme u papagaj modu..skroz je zabavan..a od tete dotorice je dobio veliku pusu jer je ponovio da se zove Golanka ( od Goranka), a ne Govanka, kak joj kaže većina dječice :)) uživajte :-*

    avatar

    18.11.2005. (14:51)    -   -   -   -  

  • Stop! Drop! KABOOM!!

    Hrabar je on..:)) znam da sva djeca plaču kad idu kod doktora..i to neprestano..:)) nego,moj mail je tajchister@gmail.com pa..kada nađeš vremena,voljela bi da mi kažeš kako je tebi bilo u Londonu..:)) ali ponavljam,kad nađeš vremena..:) pusam tebe! :) I Dema,'fkors

    avatar

    18.11.2005. (17:13)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *friva, ajde ti samo nadoknađuj. I stvarno neznam gdje si zujala kad nisi svratila do Dema, *2mama, ah ja se samo mogu hvaliti kak mrva sve bolje i bolje govori Goran (tata), ja sam još uvijek Natata, ali je zato neki dan SNIMLJENO KAKO IZGOVARA "Demijan" i to savršeno!!!!! Cijelu pjesmicu sam izmislila još ljetos sa svim imenima i napokon je cijelu zapamtio i ponovio sam samcat! *Frape od banane ;-) još ću te preimenovati u Babančicu ;-) čim malo uhvatim vremena-bit će mi gušt sjetiti se svega i natipkati ti! Stvarno imam vremena do tvog odlaska tamo ;-)

    avatar

    18.11.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  • Friva

    Pravi mali zavodnik! Tatinu sliku nisam vidjela, ali mislim da liči na mamu. Jesam li u pravu? Pozdrave ostavljam!

    avatar

    19.11.2005. (09:45)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *friva, mislim da liči na brata! :-) neznam, pogledaj na tatinom blogu!

    avatar

    19.11.2005. (10:54)    -   -   -   -  

  • Friva

    Ništa ne kužim, bila ja kod tate, a tamo sve moja generacija. Jesu li oni sada Rupčića posudili? Moji prijatelji su bili dobri sa jednim od članova Cubizma, znali smo kod njih svraćati. Tužna priča...možda i kužiš o kome pričam.

    avatar

    19.11.2005. (11:40)    -   -   -   -  

  • Stop! Drop! KABOOM!!

    :)) samo ti daj..ehehe.. a tek sam sada vidjela sliku..ajmeee..plava kosa..jesu to i plave okice? uf..već ga vidim za koju godinu..eehehe..

    avatar

    19.11.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    sladak je...klinci su zakon

    avatar

    19.11.2005. (17:24)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *friva, znam o kome pričaš, a Cubismo se nije raspao, već je Rupa producent cd-a. Glazbenici oduvijek vole svirati sa više ljudi, u tome ima gušta jer su svi različiti a opet slični! Dečki svi zajedno uživaju raditi i kad koji ima vremena i želje priključi se u svirkama. Neznam od kuda ljudima da se Cubismo raspada? Kaj je najbolje, sad za koji dan i njima izlazi novi cd! I daj mi molim te reci kaj ti to znači-svi su moje godište? Nemoj reč da si stara jer bum te klepnula po nosu! ;-)

    avatar

    19.11.2005. (20:04)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *Banančica , je Dem ima velke plave oke, a od sad na dalje češ se morat pronalazit među imenima jer ću te valjda zvat svakak. Nisam uspjela još nać ime koje mi paše uz tebe pa još tražim, a do tad... pronalazi se u tekstu i kontekstu!

    avatar

    19.11.2005. (20:10)    -   -   -   -  

  • Friva

    Nisam mislila da sam stara (34). Vjeruj mi, nekako mi je život sada najljepši. Drago mi je vidjeti malo "iskusnije" glazbenike jer znam da su dobro uvježbali i da nisu lako stigli tamo di jesu. Uvijek pretpostavim da iza njih stoji rad i iskustvo. Zapravo, divim im se! Nisam mislila da se Cubizmo raspao, ali ih baš ne pratim u zadnje vrijeme. Nema ih na TV-u, a baš ne idem po klubovima, na žalost, tako da nisam u toku.

    avatar

    19.11.2005. (20:43)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Ko ti kriv kaj nemaš muža muzičara! ;-))))))) (zezam te maloooo), i da te utješim, samo malo si starija od mene! heh!

    avatar

    19.11.2005. (21:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...