Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • OK...a kaj Ti tu radiš?

    Ej...pa kolko sam ja u zaostatku s tim tvojim postevima...u vezi prošlog...kako nadahnuto, pogotovo onaj dio o komplementarnosti...i u pravu si sto se tice svega sto si napisala...kak je bilo kod ginekologa khm khm...sto se infice tice...ja ovaj komad nekak uopce ne shvacam ozbiljno...kao prvo imamo se ozbiljnog razloga zalit...dva testa je isto ko dva ispitivanja i nema tu najavio sam vam...i batman je najavio ispitivanje pa kad me prozvala i kad sam taj dan odgovarao dva predmeta odustala je po brzom postupku...zakon je zakon...kao drugo da ti netko da kulju trebas mu postavit barem neko pitanje (jelic stil), a on se nije ni udostojio...lijepo je mogo prozvat svakog...pitat pitanje...neznas---top i kraj price...u prilog nam idu pedagogica koja strasno brije na zakon...a ouzica i neens su i bile sa mnom na onom sastanku kad je bio ravnatelj drzao onaj hearthbreaking three minute speech o tome kak su mi ucenici na prvom mjestu---kvragu dao nam je i svoju e-mail adresu...opskrbljeni smo sa svih strana...jedino kaj treba reagirat jos prije utorka jer se samo tak mozemo izborit da nam ocjene ne udu u imenik...a i kaj taj komad ti je tak svejedno...ono kaj dobis iz testa i poslije iz odgovaranja imas na kraju primjermos u prvom pol. Imat trojku ,a u drugom dobis 5 5 i imas pet na kraju...drugo polugodiste je svima vaznije i to je ono kaj me fascinira...najbolje je zajebat prvo polugodiste u svim predmetima i onda se ful popravit u drugom jer onda svi oni svrse na to kak si se popravio i zakljuce ti vecu ocjenu...dakle obrana je spremna...ja se samo nadam da necu ostat sam...racunam s ouzicom barem da ce me slijedit tamo kod pedagoga i raske i ravnatelja, jel???...

    avatar

    17.11.2005. (15:58)    -   -   -   -  

  • OvO Je pRIča BeZ zaKLjUčKa

    tako treba d.m.! power 2 the ppl:) i da, treba ti delegacija. ali znas sto uvijek raska kaze. treba pratiti hijerarhiju. da ti nacrtam?;) znas da ona uvijek ima neke svoje lovacke o takvim situacijama...pamet u glavu:) valjda me nece pitati u utorak ili nesto. hm...oh well, idem pisati salic iz zemoljopisa. moraju se znati svi ti brojevi.

    avatar

    17.11.2005. (19:42)    -   -   -   -  

  • neens

    napisala sam salic.i to kakav!majka svih salica!!!! nazalost,ta skracena-velicina-slova-8 verzija zauzima str i 1/2 mislim da ce takvo nesto cak i betmen skuzit..

    avatar

    17.11.2005. (21:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...