Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • *seizure*

    hello hello, greetings my friend. evo mene i do tvog bloga...ja nisam nikad veze gledala iz te perspektive tipa suprotnosti se privlace il ovo drugo...ja cak mislim da kod mene ni ne postoji neki pattern(?nisam jos sigurna za ovo, al bar ga ja nisam svjesna pa svejedno)..uglavnom, svidi ti se tko ti se svidi...sad dal je on drugaciji?wtv.nitko nikad nece bit isti ko ti. valjda. neeego...marko mi prica za neku teoriju da ljudi traze ljude s drugacijom dnk od njih jer tako su vece sanse da ce dijete bit übermensch...al ja sam sigurna da meni bas to prvo padne na pamet kad mi se svidi neki frajer...uuu,vidi kak je zgodan, toliko nove dnk... ;P plus, po tome bi ja trebala nac nekog plavokosog plavookog ili crnca ili kineza...da, sad je kakti na snagu stupio(jel je vec?)novi zakon o neispitivanju ponedjeljkom //zapamti si ovo i samo broji koliko ce nasa skola puta prekrsiti isti// i o testovima...al i po starom zakonu ne vise od kolko testova tjedno?e pa mi ih pisali 4 u DANU!!...i tak...jea...to,to, vazno je da nemamo za kruh i da nam ukidaju struju al dok je tu all-mighty usisavac, zivot opet ima smisla. mozes se fino jebat s 41 funkcijom kad ti struju fino ukinu...a tko zna...kad smo vec kod funkcija...to me nekako bolno podsjeca na matematiku...koja me bolno podsjeca na maturu koja me pak asocira na prijemni i moj trenutni osjecaj krajnje retardiranosti...blahh...mene od muzike drzi moja koreografijica (ella fitzgerald) i mercury rev. proslo je podosta vremena od kad si nisam pustila neku pankcinu...mogla bih...ajde, pus pus mala :)

    avatar

    16.11.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • neens

    ej seceru.uspjela si/smo se izvuc sto se zemljopisa tice..tzo nije dobro..sad se vise ni ne bojim.sad sam ko tip koji prezivi pad s 15kata i sad misli da je besmrtan pa pretrcava preko magistrale,pusi na benzinskoj,gura noz u ustekan toster... sto se profesora tice slazem se da dosta pizde,al kolko sam ja vidjela ljetos(druzeci se s profesoricama njemackog i povijesti) ni njima nije lako-placa kasni po pola mjeseca.cure su tjedan dana zivjele na zalihama koje su ponjele sa sobom(slavonski spek),nisu imale cigareta pa su reciklirale cikove itd.. i jos ce nam istekat struju..b.y.o.c.

    avatar

    16.11.2005. (19:46)    -   -   -   -  

  • zakaj se tak oblačiš??

    hevo i mene..ovaj usisavac iliti sauger po domaci me dotukel..bas sam sad gledala ludu kucu i tam su isto imali prezentaciju nekakvog saugera al njihov kosta 'samo' 14 989 kn..buahahaha..za to si platis zensku da ti jednom/dva put tjedno dodje doma pospremit..nego kaj se zemljopisa tice bas me danas dignula i dobila sam 4 i 3..ja znam da se vise necu zajebavat s tim..zapravo pitaj me to za mjesec dana :))) pusek

    avatar

    16.11.2005. (22:00)    -   -   -   -  

  • OvO Je pRIča BeZ zaKLjUčKa

    azzja - drago mi je sto sam i tebe cula. neispitivanje ponedjeljkom? prvi put cujem, iako bi to bilo jako lijepo. don't even get me started on tests. pendejos. all of them. nemoj se zamarat sa svim time, it'll be alright. sigurna sam. pusa neens - pile moje, pa gdje si ti bila?:) znam, a meni je playing hooky preslo u naviku. ooops. tko ce mi se pridruziti??

    avatar

    16.11.2005. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...