Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • koja patetika., vi ste hrvati stalno ugroženi, plaćete zbog neke hrpe kamenja, a ne vidite koliko ste vi srušili džamija gadite mi se pogledajte prvo sebe fuj!

    avatar

    15.11.2005. (13:26)    -   -   -   -  

  • fuj ti krme sta se ti razumis

    avatar

    15.11.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • kad nije patetika onda je vulgarnost (a reci kako ću ja bit krme, krme si prija ti) plaćete za nekim kamenjem od prije hiljadu godina a ne tiću vas se srušene džamije od takorekuć jučer

    avatar

    15.11.2005. (14:29)    -   -   -   -  

  • Slucajni prolaznik

    Fuj, tako cu te zvati jer nemas drugo ime, ti pobi sam sebe. Pa u ovom clanku se upravo radi o ocuvanju povjesti a ne sadasnjosti. Kako mislis da gradis buducnost a da nemas proslosti. Bruka je i to sto su djamije i crkve porusene, ali opet kazem ovaj clanak se bavi davnom prosloscu. Budi pozdravljen fuj.

    avatar

    15.11.2005. (14:47)    -   -   -   -  

  • Vuk Uskopoljski

    Ne bih rekao Slučajni prolazniče, da se ovaj članak bavi dalekom prošlošću. On govori o radu Komisije danas, a taj rad je, kako je vidljivo, dosta traljav. Štoviše, on je primjer traljavosti, vidljive u svim segmentima našega društva, pa bi, da stvar dovedemo do apsurda, ovu Komisiju također mogli proglasiti nacionalnim spomenikom. Za buduće generacije ona bi bila savršena slika jednoga vremena i nas u njemu.

    avatar

    15.11.2005. (15:08)    -   -   -   -  

  • Hamo

    Dobar potez komisije. Trebalo bi pothitno zastiti i stecke kod Posusja, jer su ih gotovo sve unistili i od njih napravili krstove...

    avatar

    15.11.2005. (18:26)    -   -   -   -  

  • -------------------------------------------------------------------------- ------ Dobar potez komisije. Trebalo bi pothitno zastiti i stecke kod Posusja, jer su ih gotovo sve unistili i od njih napravili krstove... Hamo - 15.11.2005. (18:26) - # jeli ba hamo kazi ti meni kako se to radi i navedi mi jedan primjer ili adresu!?

    avatar

    15.11.2005. (20:19)    -   -   -   -  

  • Hamo

    Koji primjer. Mislis na stecke. Kod posusja covjek je od stecaka napravio krst to je bilo na TV-u kao primjer idiotluka. A taj je koristio stecke inace kao gradjevinski materijal. U Stocu u nekropoli stecaka su napravili spomenik za Blajburg?! Ne kontam. Sta ce spomenik o Blajburgu u Stocu medju steccima? U starom gradu stolac, koji je nacionalni spomenik BiH su sazidali krst koji uskoro treba biti uklonjen...mislim to ne treba posmatrati na nacionalnoj osnovi, i sve slucajeve treba tretirati kao vandalizam bez obzira ko to radio kako bi se bosansko blago zastitilo...

    avatar

    16.11.2005. (01:06)    -   -   -   -  

  • Evo još malo o očuvanju spomenika sa bljeska: "Vlasti Mostara riskiraju izgubiti status Staroga grada i Staroga mosta kao prestižnog dijela Unescove Svjetske kulturne baštine ako se ne uspostavi posebna agencija te se prijeratnim korisnicima Hrvatima i Srbima ne vrate u posjed ugostiteljski objekti i tamošnji dućani..." E sad vi meni recite ko ruši stari most?

    avatar

    16.11.2005. (09:52)    -   -   -   -  

  • Vakufljan

    Srusio ga je Praljak. A sto se tice imovine, to je stvar implementacije imovinskih zakona i nema veze s rusenjem. Inace da Hrvati imaju imalo obraza skinuli bi onaj krst na brdu Hum kojim su obiljezili mjesto sa kojeg su tukli Stari most i ne bi srali kao sto obicno rade.

    avatar

    16.11.2005. (19:07)    -   -   -   -  

  • Seve nacionale

    Hamo bolan sta se svadas, pa ti si nas.

    avatar

    18.11.2005. (21:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...