Komentari

mracniblog.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • moja lektu(i)ra

    knjige prije svega

    avatar

    14.11.2005. (23:07)    -   -   -   -  

  • hello henry lee

    evo npr. algoritam me razočarao na interliberu jer sam htio kupiti Anansi boys, ali su oni odlučili davati ona svoja izdanja i nekoliko stručnih knjiga. Šk - bezbroj knjiga, ali ne i one koje meni trebaju :( lako je napistai nešto tako duboko da te nitko ne razumije, teško je napisati nešto duboko, a da svi razumiju koliko je to duboko.

    avatar

    14.11.2005. (23:21)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    anansi boys sam dovršio prije nekoliko dana, kao i ostale knjige i ova je bila na engleskom (ne volim loše prijevode i iznimno sam na njih osjetljiv jer su vrlo rijetko kvalitetni); anyway, anansi boys je jedna OK knjiga koju sam pročitao u vrlo kratkom vremenu, praktički u kontinuitetu (treba poznavati moj ritam čitanja koji uključuje nekoliko knjiga istovremeno, tako da vrlo rijetko neku knjigu pročitam u komadu bez prekida) - no knjiga mi nema snagu American Gods, pa čak niti Coraline (a ta knjiga/priča je predmet posebne diskusije), jednostavno mi priča nije dovoljno zanimljiva/napeta

    avatar

    14.11.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    najtužnije što sam čula, u jeku borbe za ona izdanja knjiga s dnevnim novinama je bila mlađahna zamjena moje lokalne prodavačice novina: ponosno je izjavila kako nije pročitala niti jednu knjigu!! na moj užas!

    avatar

    15.11.2005. (09:12)    -   -   -   -  

  • dnevnik šumskog crnca

    volim interliber (ali ne i guzvu na njemu), ne volim malog princa...

    avatar

    15.11.2005. (09:56)    -   -   -   -  

  • hello henry lee

    update: sad je kasno upravo sam užasnut rsprodanim (hardcover) izdanjem u Algoritmu naručio preko Amazona (htio sam uzeti sa ng.net potpisanu, ali sve zajedno dođe oko 300kn!)

    avatar

    15.11.2005. (23:40)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Znaš li da je na frankfurtskom sajmu knjiga nakladnicima ZABRANJENO prodavati knjige? A naš Interliber je prije svega TRGOVAČKI sajam, gdje nakladnici dolaze rasprodavati restlove. Meni su Interliber i slična događanja najzanimljiviji radi susretanja, ćakulanja, upoznavanja, ali sajamski prostor za takvo što, nažalost, naprosto nije dizajniran.

    avatar

    17.11.2005. (11:18)    -   -   -   -  

  • buloz i nebuloz

    SF kažeš...milina... nedavno sam pročitao (opet) "Donesite mi glavu Dražesnog Princa" - Zelazny & Sheckley u "masnom fantasy ćušpajzu". Ako nisi već, a onda pročitaj...

    avatar

    17.11.2005. (14:34)    -   -   -   -  

  • B.

    Ne kaže se avantgarda, nego AVANGARDA, i nije Adrijana Čulina nego ARIJANA!!!! Kad već čitaš toliko, mogao bi naučiti i pisati.

    avatar

    07.12.2005. (20:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...