Komentari

jelek.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Under my skin

    He he, i ja sam od onih kojima je previše čudno ako prožive deset euforičnih i sretnih dana. Ful mi je to čudno. I onda, ako ništa drugo moram se spustiti na zemlju da ponovno uđem u svoje tijelo. Ne bih rekla da sam mračnjak, samo sam pretjerano plaha, konstantno u svom svijetu za koji treba imati vip ulaznicu. I fora sam si kad sam takva, a drugi...??? Ko da je bitno da baš svima budem super. Još uvijek ima onih kojima sam draga takva kakva jesam. (bar tako kažu) Pusa!!!!!

    avatar

    14.11.2005. (12:09)    -   -   -   -  

  • Portret... by razum

    ni ja nisam navikla na previše sreće, ali to me ni ne brine... ne znam napisati dvije riječi kada sam dobre volje... izgleda da mi ipak bolje stoji crna boja... :))) pozdrav darkerici...

    avatar

    14.11.2005. (14:18)    -   -   -   -  

  • dijamantic

    ... da, iz tame i samoće izvlačimo inspiraciju, blago onima koji energiju sreće mogu i u riječima pohraniti... slonica Nelica sretna je... i kreće natrag u džunglu, ha? :-))) he he he :-))) pa pa! :-)

    avatar

    14.11.2005. (19:59)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    uvijek si to ti, samo što okolnosti tjeraju da mijenjaš predodžbe o životu i svemu što te okružuje. dam se kladiti da si ti ista ona Jelek kao i prije, samo možda još bolja

    avatar

    15.11.2005. (10:20)    -   -   -   -  

  • praktikum

    kak bi to zgledalo da je uvijek sve savršeno - dosada, živa dosada:))))))))

    avatar

    16.11.2005. (13:34)    -   -   -   -  

  • Vitezica Lutalica

    Nema potrebe da budeš ono što nisi ili da se "uvlačiš u kožu" u kojoj se ne osjećaš dobro. Ja nisam stekla dojam da si ni previše mračna, ni previše slatkasta osoba, već veoma simpatična i realna cura. Svidja mi se što pišeš i volim te čitati, nisam primjetila ništa sladunjavo. Ali takve stvari najbolje ti sama primjećuješ i ljudi koji te dugo i dobro poznaju. Moj savjet ti je da se ponašaš i "nosiš" onako kako se DOBRO OSJEĆAŠ. Jer kad se čovjek dobro osjeća i sve drugo dodje nekako lakše. Tu ti ne pričam o onaj lažnoj sreći koju si spominjala, već o vraćanju samoj sebi, jednostavno budi to što jesi, bez glume. A možda je na tvoje stanje duha, a i na debljanje utjecao i brak (ako sam dobro razumijela udala si se nedavno). Brak zna ponekad tako utjecati na ljude. Vlada početna euforija i adrenalin i čovjek je hepi! Možda i jedeš redovitije nego prije i koja kilica je došla, ali nisu to neke stravične kile, to se, ako ti baš smeta, da bez problema skinuti. Pusa!

    avatar

    16.11.2005. (15:48)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    To su ti godine draga moja, nisi valjda mislila da ćeš zauvijek biti mršavica, a ne, znam iz vlastitog iskustva, kad sam prešla 35. stvar je sama krenula. Do onda sam mogla pojesti vola pečenog i za sat vremena još dve porcije ćevapa i koju pivicu ali nisam jela slatkiše, nisu mi pasali. U 35. sam počela jesti slatko i naglo me krenula karta. Ljude koji se tope od slatkoče uvijek i u svemu, nisu sve ovce na broju, to pukne prije ili kasnije, i u to sam se uvjerila u par primjera, a rozu boju ne mogu organski smisliti. Što sam još zaboravila, tako si napisala svega da se više ni ne sjećam. Ma dosta ti je i ovo ;))

    avatar

    18.11.2005. (20:01)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Nego reci mi, da li je ovo link slike u pozadini: http://www.studioelement.net/color/JELh1.jpg) Sviđa mi se dizajn pa bi ga kopirala ali nisam ziher koje je slika jer ja bih naravno, stavila neku svoju sliku :))

    avatar

    18.11.2005. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...