Komentari

candyshop333.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • divji cvit

    jučer sam bila toliko bijesna da sam prešla cestu na svako crveno svjetlo- jer me nije bilo briga za ništa. Tek mi je kasnije sinulo što ja radim, zar je on vrijedan mog života? Candy, nije. On je samo prolaznik u tvom životu....on je jedan kojeg trebaš zaboraviti, a s vremenom ćeš i uspjeti... i iako će ti uvijek ostati komadić njega, s vremenom ćeš lakše podnositi da ga nema. Čitala sam tvoje stare postove- možeš imati dečka kojeg želiš, zašto si toliko zapela na njemu?

    avatar

    12.11.2005. (10:42)    -   -   -   -  

  • Fly me to the moon

    procitaj par mojih postova iz prijasnjih mjeseci... mozda nadjes odgovor. i meni se tako dogadjalo.. koga lazem? i jos mi se dogadja.. i vidis, potpuno isto, i ja uvijek zavrsim na tekili... ima nesto u tom picu...

    avatar

    12.11.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • Somewhere in the midle

    Sjati se onog svog sna...prve ljabavi su vječne, ne možeš ih izbrisat...ali su isto tako i najbolnije jer nas one uče surovosti života...ja sam sigurna da si ti u nikakvoj skoroj budučnosti nećeš dopustiti da ti bude do ikoga stalo u tolikoj mjeri u kojoj ti je stalo do njega...on se ne može ponoviti, ali ga se uvijek možeš siječati u lijepom svijetlu...zato ne krivi ga jer ti si njemu upravo ono što je on tebi...prvi i jedini...još dugo vremena!!!

    avatar

    12.11.2005. (14:33)    -   -   -   -  

  • candy

    Pa...zašto sam zapela na njemu? Stvarno dobro pitanje... Vjerojatno zato što su mi svi nakon njega tako dosadni... smiješni... Uglavnom, imaju sve... osim onoga što meni treba....

    avatar

    12.11.2005. (17:20)    -   -   -   -  

  • My So-Called Gay Life

    ...ali nitko kao on. Jebiga. Vrijeme ucini svoje, vjeruj mi. Bit će ti bolje. Fokusiraj se na nešto drugo. Zaposli se. ne znam što da ti napišem. Htio bih ti pomoci, ali valjda svi to jednom moramo proci. Sami.

    avatar

    12.11.2005. (21:01)    -   -   -   -  

  • nobody's fool..

    a zajebi to....valjda ce proci..i tako..dan za danom moras se probudit..pokusat ne mislit na njega..javit se svim prijateljima i pokusavat ne mislit na njega..gledat twe..ne mislit na njega..valjda ces jednom..i uspit..ako nista...bar se nadam...jer znam...kako ti je...

    avatar

    13.11.2005. (14:31)    -   -   -   -  

  • .... .... ....

    ah....isto kod mene.....samo mi u zadnje vrijeme niti ne treba vino da bih bila ubojito iskrena-ja i moja jezičina-nezaustavljivi duo...pozdrav.....:)))

    avatar

    13.11.2005. (15:22)    -   -   -   -  

  • samo za nas...

    ajde,ajde,proći če te,samo polako

    avatar

    13.11.2005. (17:24)    -   -   -   -  

  • ...leptirić...

    mala....znam da sad mislis da ni jedan nije ko on...i ja sam to do nedavno mislila o jednom svom fatalnom, ni jedan mu nije bia ni do koljena....i onda paf...kad sam se najmanje nadala uletio je neko....milijun puta bolji od ovog....i tebi će se to dogoditi...sigurna sam....vjeruj mi...

    avatar

    14.11.2005. (09:06)    -   -   -   -  

  • j

    Ovaj puta ću malo više laprdati. Prvo nisi glupa, zapravo si vrlo inteligentna i odlično pišeš. Možda bi se mogla baviti pisanjem u budućnosti. Ne brini se ni zbog alkohola. Bolje se opijati dok si luda i mlada, nego 15 ili više godina starija. Mlada si i organizam će ti se lako regenerirati. Dok ne počneš piti sama doma, možeš smatrati da nemaš problem sa alkoholom. S obzirom na zanimanje dečkiju za tebe, dalo bi se zaključiti da se nemoraš ni brinuti da će ti alkohol omesti razvoj. Sve upućuje na to da si dobro razvijena. Što se tiče bivšeg dečka jasno je kao dan, da ga možeš opet imati, samo ako poželiš. Ne krivi ga što te nije nazvao, dobro znaš zašto nije. Oboje znate da ti nije bio dovoljan. Vjerovatno pretpostavlja da ti ponovo nebi bio dovoljan, barem ne predugo. Vjerujem da ga voliš, ali da li ga voliš više od svoje slobode ili svog ponosa. Doduše čini mi se da si bila slobodnija kada ti je on bio dečko, nego sada. Ustvari, jednom ti je vjerovao da imaš samo njega, da ga ne varaš, ako želiš ponovo će. Vjerovao ti je jer ti je htio vjerovati, ako želiš ponovo će.

    avatar

    14.11.2005. (14:52)    -   -   -   -  

  • mala garava

    Sve prave ljubavi su nesretne...Potvrdeno i sjebano,al zivot ide dalje...

    avatar

    14.11.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  • bad girll

    badgrill@net.hr.... aj cekam..pusa

    avatar

    15.11.2005. (12:22)    -   -   -   -  

  • Fly me to the moon

    nemoj sjebati mladost zbog jednog kretena... biti ce ih jos... a on te nije vrijedan. zvucati ce pokroviteljski, ali u tvojim godinama sam imala slicno iskustvo.. i jedva izvukla zivu glavu. maknula se od toga i posvetila se sebi i sada mogu reci da uzivam u zivotu i da mi je sve savrseno... ako hoces, javi mi se na mail, mozemo porazgovarati... drzi mi se, znam sto prolazis. kiss :)

    avatar

    16.11.2005. (19:29)    -   -   -   -  

  • no siKiRiKI:)

    candy jubeeeeeeee moaaaaaaa :)) vidim ja drži tebe još taj maLi..a znaš onu//šta Li to imaš u sebi da me držiš na lancu ko psa :(( a jebi ga..tako je to..ne možemo protiv svega :(( love ya :)))

    avatar

    17.11.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...