Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • jao patetike...pa j.ebo te zivot, kad god citam ili slusam ili gledam kako se hrvati jadaju u svakoj mogucoj i nemogucoj prilici, covjek bi rekao da se radi o Astecima ili Majama, na rubu izumiranja...

    avatar

    13.11.2005. (12:51)    -   -   -   -  

  • knjinja

    .......Hrvatski narod u BiH doživio je proteklih petnaest godina, umjesto obećanog preporoda, potpunu katastrofu. S predratnih 800 tisuća broj Hrvata danas se sveo na samo 450 tisuća s tendencijom daljnjega iseljavanja. No, na ovoj slici potpune katastrofe na ruševinama onog zbog čega su se borili mladići u Domovinskome ratu i dali svoje živote, stvorena je nova elita poprilično bogatih ljudi, koji su u pričuvnoj domovini, Republici Hrvatskoj, pokupovali stanove i poslove prostore.........(dio clanaka s monitor.ba ) ........e pa moji dragi sugradani ili jos bolje suseljani odoj ja u RVATSKU, a vas cu se sjetit do svake GOSPOJINE, nemojte mi sta zamjerit ali taka je situacija, odjebali su vas svi :-)

    avatar

    13.11.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  • Gradina

    Savjetujem ovima gore da jos jednom procitaju post na koji su napisali svoje bezvezne komentare i probaju to komentirati, ako mogu, koliko toliko suvislo.

    avatar

    14.11.2005. (05:06)    -   -   -   -  

  • E moj knjinja, ti si proziran, ali su opasne tvoje želje! Na tvoju žalost, neće ti se ostvariti i nas će uvijek biti ovdje. Kao što su prozirne i one vaše stranice. Nedavno čitam na njima da se Mlakić nalazi na relaciji Zagreb - Gornji Vakuf. Otkad je Uskoplja on nema s Vakufom ništa, a to je samo Vaša prikrivena želja da se on odseli iz ovog grada. No, on živi i radi u Uskoplju i on ostaje tu, kao i svi mi.

    avatar

    14.11.2005. (15:17)    -   -   -   -  

  • E moj gradina pogledaj malo bolje oko sebe pa ces vidjeti sta se desava u toj "vasoj" BiH. Dok su jedni polozili svoje zivote na oltar domovine i ostavili svoje najmilije da do kraja zivota zale za njima, drugi su grabili i kapom i sakom. SRAMOTA ZIVA

    avatar

    14.11.2005. (17:58)    -   -   -   -  

  • j

    e moj nepotpisani, možda je kod vas tako. kod vas postoje ponovo begovi i raja. kod nas to ipak nije toliko izraženo. naravno, postoje i kod nas problemi, ali su vaši znatno veći, pa bi, možda, bilo dobro da rješavaš najprije svoje, pa kad ih riješiš rješavaj i naše. ok?

    avatar

    14.11.2005. (22:23)    -   -   -   -  

  • "bilo dobro da rješavaš najprije svoje, pa kad ih riješiš rješavaj i naše. ok?" Sto se ovoga tice, ja rijesih svoje probleme prije dvanaest godina, a "vase" probleme ??? hm.... nije to tako lako rijesiti kad jos uvijek ima takvih kao sto si ti "j".

    avatar

    14.11.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • j

    super! ako nemaš problema, onda uživaj čovječe, a pusti nas na miru, odnosno dozvoli nam to zadovoljstvo da svoje probleme riješimo sami. jesmo budale, zatucani, pomalo idioti... i zašto gubiti vrijeme s nama! sretno ti bilo!

    avatar

    14.11.2005. (22:58)    -   -   -   -  

  • Gradina

    Ti, sto napisa slijedece:"E moj gradina pogledaj malo bolje oko sebe pa ces vidjeti sta se desava u toj "vasoj" BiH.", ocigledno zelis reci da sve treba prepustiti onima koji su grabili kapom i sakom ili nekome drugom. Smatram da se, upravo zbog onih koji su polozili svoje zivote na oltar domovine i njihovih najblizih, to ne smije dogoditi. Jer, oni ne polozise svoje zivote za takvo nesto. Duzni smo im, duzni smo uciniti sve da bude ono za sto su se zrtvovali. Ako to barem ne pokusamo, onda smo ih izdali. Hoce mo li biti izdajice???

    avatar

    15.11.2005. (01:12)    -   -   -   -  

  • Slucajni prolaznik

    Gradina, upravo se i radi o tome. Na ovom blogu komentatori koji "brane" te "velike" hrvate i hrvatstvo upravo brane lopove koji su se nakrali, a nas koji imamo poginule iz najblize familije, blatite i pljujete na ovom blogu kad pokusamo da skrenemo paznju na mnoge nedostatke u toj nasoj novoj drzavi.

    avatar

    15.11.2005. (14:53)    -   -   -   -  

  • ja to nisam primjetio!

    avatar

    15.11.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...