Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • trill

    Moji svekar i svekrva su mi jednom rekli da šta stalno govorim ono: molim, hvala, izvolite...da se to doma ne govori, u smislu kao ne treba. Rekla sam im da je to tek doma i važno...mislim da me nsiu baš najbolje skužili o čemu pričam jer su samo okrenuli očima. 15 godina kasnije privikli su se, čak i sami znaju reći koje hvala iako smo doma :)))

    avatar

    09.11.2005. (13:13)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Mene muž zna zezat zakaj stalno govorim dobar tek (nekad zaboravim da sam rekla pa ponovim barem 2 puta). Meni je to lijepo, sjedneš za stol i zaželiš svima dobar tek. Isto tako Dem već sad govori "hvala, molim i izvoli" u jednoj riječi = "vaa" i znam da je to to, jer upotrijebi baš kad se treba reč jedna od tih riječi. Valjda je to stara škola moje bake i mame koju proslijeđujem i na njega skupa s bakom. I uvijek u tramvaju ili doma ili na cesti kažem pardon, oprostite ili sorry ako nekoga trken ili stanem na nogu. Imam osjećaj da mi je to ugrađeno već.

    avatar

    09.11.2005. (13:26)    -   -   -   -  

  • dva

    i mom je malom dvogodišnjem sinu "molim te" sastavni dio rečenice..i jako sam ponosna na to..a ono o ovom ludom ritmu i obitelji si i iopet tako dobro napisala da nemam što dodati, tak je, kak je, i ne znam jel gore kad si toga svjestan, ili kad o tom jednostavno ne misliš...pozdravčić :))

    avatar

    09.11.2005. (15:42)    -   -   -   -  

  • Mamina svakodnevnica

    kod nas u obitelji se uvik i za sve govorilo "hvala" i "molim te". onda sam se udala, a u obitelji zakontoga te su riječi nepoznanica. ali mene neće navući na tu njihovu nekulturu. mišicu odgajamo (iako je još premala) da su te riječi sastavni dio svakodnevne komunikacije. prikrižit se prije jela je također obavezno kao i zaželit dobar tek svima. a o riječima "volim te", ponekad se i ja uhvatim u mislima kako ih stvarno rijetko izgovaram. one su nekako rezervirane za mišicine uši, a od ostalih očekujem da to znaju. malo glupo od mene, ali mi nekako i ne prelaze tako lako preko usta. nekako virujem da im djelima pokazujem koliko sam sretna i zadovoljna što ih imam oko sebe i šta su dio moga života. i koliko ih volim. ali bi to, s vremena na vrijeme, trebalo i kazat. život je tako kratak i brzo proleti, a kasnije je za puno stvari kasno i nepovratno.

    avatar

    09.11.2005. (22:52)    -   -   -   -  

  • dva

    kruh nije pao, samo zato što sam kakti na nekoj dijeti od ponedjeljka pa kruh ne jedem, i ne ljutim se, dapače, drago mi je da nekog nasmijem...to je dobro...uživaj :))

    avatar

    10.11.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  • praktikum

    ... šmrc...

    avatar

    10.11.2005. (12:19)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Kulturu klinci uvijek pokupe kod kuće ako je ima.Jest da u vrtičima i školama nadopunjuju.Kad se tako roditelji odnose prema njima onda to usvoje i to im je normalno,a kasnije će tako odgajat i svoje.

    avatar

    10.11.2005. (13:46)    -   -   -   -  

  • KOKI

    baš razmišljam da uzmem tjedan dana godišnjeg i da sam samo njihova mama.....:)

    avatar

    10.11.2005. (15:39)    -   -   -   -  

  • pastir

    Bravo ovo je bilo prepredobro . I stvarno kad će taj povrat poreza. Zašto su svi dobili a ti i ja ne.

    avatar

    10.11.2005. (23:18)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    Ti si moj broj!

    avatar

    11.11.2005. (09:10)    -   -   -   -  

  • uspomena

    I meni je teško kad zastane i shvatim koliko dragocjenog vremena trošim na posao i obaveze, propuštajući bitne stvari. No to je začarani krug. Ipak uvijek možemo ukrasti neki trenutak, prevariti stvarnost bar nakratko. Zagrliti čvrsto nekoga koga volimo. Reći nekome nešto lijepo, priuštiti si koju minutu neobuzdanog smijanja, zatvoriti oči i propustiti ljubav kroza se. U inat stvarnosti.

    avatar

    11.11.2005. (11:07)    -   -   -   -  

  • nema me

    vidi se po razmišljanju da si drugačija. a jel' to dovoljno? mislim krenuti od tog drugačijeg razmišljanja pa da imaš good family. e sad da li si sretna jer to imaš ili to imaš pa si sretna? hm.

    avatar

    13.11.2005. (03:17)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Svako vrijeme nosi svoje, a ja kao i ti dajem se uvijek onome najpotrebnijem, točno kako mi diktira potreba. Uživaj u svemu što imaš, za sve ćeš naći vremena u životu, a djeci se treba dati u cijelosti dok im trebaš :))))

    avatar

    14.11.2005. (12:06)    -   -   -   -  

  • od sexa do lokomotive

    cituckam tvoje postove... ovo sa obitelji me bas raznijezilo...

    avatar

    07.12.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...