Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Ovdje je svaki komentar suvišan.Pitam se samo dokle će imbecili slijediti svoje vlastite idiotizme, a narod ispaštati.Dokle će glupi narod glasat za to za šta je glaso, bar 25% što je izašlo na izbore,je li to legitiman izborni sustav, jesu li to legitimni izborni rezultati?

    avatar

    09.11.2005. (22:10)    -   -   -   -  

  • - HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

    dobro napisano..."SVAKI KOMENTAR SUVIŠAN"...što šta se u nas prodalo za jednu marku...nažalost

    avatar

    14.11.2005. (10:39)    -   -   -   -  

  • LIVNO_U_SRCU

    Ocemo Republiku Hrvatsku Herceg-Bosnu. Ustani te se borit cemo se opet za to ako triba.Triba nam nas entitet necemo vise sa muslimanima, dosta su nam oni.

    avatar

    15.11.2005. (13:40)    -   -   -   -  

  • Tebi Livno u srcu??? Bjezi jebem li ti mamaru seljacku, dodjes u carsiju srijedom i subotom i ti nesto hoces. Sta imas ti sa Livnom krkane? BOSNA U SRCU, HERCEG-BOSNA NA KURCU!!!

    avatar

    15.11.2005. (19:35)    -   -   -   -  

  • JOZOMAFIJOZO

    TO, LIVNO U SRCU!!! TAKO JE...DOSTA JE TERORA MUSLIMANA NAD HRVATIMA...VRIJEME JE DA MI SAMI OPET UZMEMO SVOJU SUDBINU U VLASTITE RUKE....U PROSLOM RATU SMO STVORILI MUSLIMANIMA DRZAVU, SAD BI MOGLI I SEBI!!!!

    avatar

    15.11.2005. (23:26)    -   -   -   -  

  • JOZO NA MOM SE VOZO, kome ste vi stvorili drzavu seljo!? Da niste bili podli kao sto jeste bilo bi Hrvata i u Banja Luci i u svakom dijelu BiH, ovako ste sami sebe zajebali. Sanjajte o trecem entitetu, o drzavi, TV-u... samo su vam snovi i ostali krkani. Jos malo pa cemo vas proglasit manjinom u Bosni a onda cemo vam spremit kartu za Hrvatsku i to samo u jednom pravcu, povratne nema. Jos samo malo Jozo-kozo!!!

    avatar

    16.11.2005. (09:38)    -   -   -   -  

  • LIVNO_U_SRCU

    jebem ti mater balisnku alaha ti jebem ko je vas spasio u bihacu tribali su vas cetnici ubit zaklat a mi smo jos vas spasili balincurina jedna.Bosna i Hercegovina nikad nije bilo balinsko od uvik je bilo HRVATSKO alahu ti jebem na djamiju posrani muslimance jedno.Tvoja mater je tako ruzna pa se nezna koje ruzni govno od krave ili tvoja mater zamotana ko sarma balinko jedna.Meni kazes seljak pogledaj tvoj narod zamotavaju se nedaju zenama nista ajde ti lipo u kurac jesi cuo popi kako vi kaze "kaficu" i suti bolje ti je kurvo jedna.

    avatar

    16.11.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • Livno u srcu a ovaj zadnji seljak je totalno u kurcu,hehehe, vidi ga sto je zapjenio jadnik, "tisucljetna rvatska kultura" te on nesto oslobodio, te ovo, te ono... Pa i mi smo vama oslobodili Kupres a onda smo vam ga poklonili a vi ko pickice dosli bez ijednog ispaljenog metka i sad se nesto kurcite dasine. A kad sam vec tu da iskoristim priliku da te pozdravim: Spaljen Isus! Na vjeke vjekova!!!

    avatar

    16.11.2005. (23:24)    -   -   -   -  

  • JOZOMAFIJOZO

    Bezimeni(musliman), neznam ja u kojoj si ti zemlji boravi tijekom rata...mozda u turskoj...neznam ja stvarno...ali ako nisi svjestan da su srbi mogli napraviti 100-injak Srebrenica da nije bilo HV-a i HVO-a...onda si ili glup ili ti je mama bila stvarno koza kad je rodila zivotinju(bez uvrede!). Ima te srecu sto vas brani medjunarodna zajednica...samo da znas da nije njih bilo, u BIH bi doslo do novog rata..negdje oko 2002 godine...mi smo ponovno bili spremni krvariti za domovinu--->ono sta vi niste niti 1991. bili!!!!

    avatar

    17.11.2005. (00:16)    -   -   -   -  

  • ova poturica je u kurcu. koja je to prica oni oslobodili kupres. jeli to janjcima koje su nosili svojim...(1991)?

    avatar

    17.11.2005. (08:32)    -   -   -   -  

  • E moj Jozo-kozo sto si se na kiti svoga cace vozo, ako uopste znas ko ti je caca, jer ti se stara guzarila sa svakim ovnom u toj tvojoj selandri i bolje bi joj bilo da je govno ispisala nego sto je tebe okotila. Sto se tice rata nemam sa vama sta raspravljat, vi ste bili mala djecica dok se ratovalo i dok sam vam ja kuce cuvao, zato djeco, jebo li vam ja mater mucite. Kamo srece da ste nas napali te 2002. godine pa da smo zavrsili posao koji smo bili zapoceli.

    avatar

    17.11.2005. (09:52)    -   -   -   -  

  • Nemojte huskati po strani

    Ehhhhhhhhhhh moje muje cujte i pocujte krstom ste se krstili i krstom cete umriti nismo vam mi krivi sto ste prekrsteni u muje pa neznate stoste i koste eh moja braco krsni katolici procitaj povjest o sebi i svom narodu niste vi muje nego katolicki narod jer turski zulum vas prekrstijo silom

    avatar

    17.11.2005. (15:42)    -   -   -   -  

  • Boli tebe kurac sta smo mi bili i sta smo sada, nasa stvar. Pa i vi ste bili nesto drugo dok vas papa nije na silu pokrstio. Procitaj i ti malo svoju istoriju pa ces mozda doznati sta si bio prije katolicanstva, mada me boli kurac sta si bio i sta si sad.

    avatar

    17.11.2005. (16:21)    -   -   -   -  

  • ba, uhitise ti bracu u italiji...

    avatar

    17.11.2005. (19:46)    -   -   -   -  

  • JOZOMAFIJOZO

    Molim te balijo!!! KOga si ti to cuvao za vrijeme rata..svoju djecu...dok smo mi vodili vas rat protiv srba...vi ste vikali...TO NIJE NAŠ RAT...nije kurac bio vas rat!!! E to ti pokazuje kakav ste narod i zbog toga se ne biste trebali niti zvat narodom!!!(ispricavam se za one muslimane koji su stvarno ratovali...a nisu bili kao ovaj tu sto drzi samo propovijedi!!!)

    avatar

    17.11.2005. (21:11)    -   -   -   -  

  • E moj Jozo, vlaska kozo, zelen si ti, pojma nemas o cemu pricas. Kamo srece da nisam ratovo, jer mi se ne bi desilo da me "braca" Hrvati zatvore i zabiju noz u ledja, i to isti oni koji su isli u skolu sa mnom, roditelje mi istjerali iz stana oni koji su cesto sa mnom sjedili i pocesto pili na moj racun i govorili kao "sta nam ovo rade politicari, zavadjaju nas...ne boj se..." i tako dalje moj vlascicu, i tako sire moj Jozo. I ti se nasao da sudis o meni i mom narodu, o nasoj vjeri i ne znam gdje vise ne zabadate te vlaske noseve. U crkvi visite a takve pogane misli i zelje imate, pa bojite li se Boga smradovi jedni!? A kakav smo narod pokazali smo u ratu, ratovali protiv 18 miliona Srba i Hrvata i opstali, najmanje zlocina je pocinjeno sa nase strane a da smo kao vi i Srbi mogli smo recimo samo u Sarajevu pobiti 50.000 Srba i ne znam koliko hiljada Hrvata koji su ostali, da smo to htjeli. Ali zato smo sacuvali obraz, a vi kao najmalobrojniji narod u BiH gradite metropolu u Haagu, ima vas vise nego cetnika. Bizi mali Jozo, idi gonjaj picke, zivi zivot, mani se politike i rata, nemoj da te zivot prodje u mrznji nekog ko ima samo drugacije ime i ne po cemu vise se ne razlikuje od tebe.

    avatar

    17.11.2005. (23:40)    -   -   -   -  

  • Nemojte huskati po strani

    Pa bolime kurac dodji pame ugrizi dame vise boli stosi ispao iz obrijane sad znas svoju povjest pate boli sto si me ugriza ehhhh moj mujo prekrsteni

    avatar

    18.11.2005. (17:11)    -   -   -   -  

  • A u picku materinu sad si mi nabio kompleks, necu moc spavat veceras, hehehehe. Pa seljacicu je li to sve sto imas da kazes? Joooj jebem li vam mamaru glupu seljacku, pa vi sami sebe ne razumijete, sta li ti pises, sta li hoces da kazes!? Je li ba seljak, kaj si rekel' na mom si se pekel', hajde mi prevedi prcim ti Isusa.

    avatar

    18.11.2005. (17:33)    -   -   -   -  

  • nikad se ovom narodu nece dogoditi drine 42, govorio vam veliki vodja. a Jastreb bio na telki i kaze lipo:" prodaj kravicu pa kupi puskicu", a vi prodali sta ste imali kupili janjce pa na kupres...Hm i mali glede kompleksa cini mi se da ste uspijeli dobit veci kompleks krivnje (9.11. etc.) nego srbi. vi niste europljani, vi ste muslimani jer volite vise s. arabiju nego njemacku itd.

    avatar

    18.11.2005. (19:03)    -   -   -   -  

  • Nemojte huskati po strani

    Bio si u kompleksu u obrianoj a sad mi pusi karu da nebi pomislio dasi ispao iz smeca koje si i bio i ostaces eh moj mujo lipoti ime jebo ti svoje sime HHHHEEEEhhhhhe Pusi kompleks u obrijanoj

    avatar

    19.11.2005. (11:31)    -   -   -   -  

  • JOZOMAFIJOZO

    BAlijo...daj malo provjeri svoje podatke prije nego sto pises gluposti!!!! Kao prvo nismo mi najvise zlocina ucinili vec Srbi pa VI pa tek onda smo MI...neznam cime su ti punili glavu...mora da s mojom slamom!:))) A drugo...od kuda ti to da mi gradimo metropolu u HAAAAAGu...mi smo tamo samo u turističkom posjetu...a vi i vasa braca srbi postajete gradjani Nizozemske i to poduze vrijeme!!! E samo da znas TI NAPISAO:"nemoj da te zivot prodje u mrznji nekog ko ima samo drugacije ime i ne po cemu vise se ne razlikuje od tebe." JA ne mrzim nikoga...Po Bogu(Alahu) svi smo ljudi....samo jedno se treba znati tko je zrtva a tko agresor!!!

    avatar

    20.11.2005. (20:01)    -   -   -   -  

  • U crkvi visite a takve pogane misli i zelje imate, pa bojite li se Boga smradovi jedni!? A kakav smo narod pokazali smo u ratu, ratovali protiv 18 miliona Srba i Hrvata i opstali, najmanje zlocina je pocinjeno sa nase strane a da smo kao vi i Srbi mogli smo recimo samo u Sarajevu pobiti 50.000 Srba i ne znam koliko hiljada Hrvata koji su ostali, da smo to htjeli. Ali zato smo sacuvali obraz, a vi kao najmalobrojniji narod u BiH gradite metropolu u Haagu, ima vas vise nego cetnika. Bizi mali Jozo, idi gonjaj picke, zivi zivot, mani se politike i rata, nemoj da te zivot prodje u mrznji nekog ko ima samo drugacije ime i ne po cemu vise se ne razlikuje od tebe.18.000 000 ?????????????da nije prvi nož zabijen u istočnom mostaru hrvatima.PIČKE JEDNE.DOŠLO VAM JE 30 LJUDI IZ HRVATSKE I POČELO SE BORITI PROTIV ČETNIKA.JNA VAM JE ŠETALA ,I RADILA ŠTO JE HTIJELA.neka bude Bosna,ali i Hercegovina.. SVI ČASNICI SU VAM BILI I OSTALI JNA KADAR . kažeš da si bio u ratu-tko je u USKOPLJU uništio hrvatski tenk.dečko moj zahvalite hrvatskoj i pomoći arapskog svijeta,u ljudstvu.I da imaš obraza orijentirao bi se na drinu i tamošnja događanja.........

    avatar

    21.01.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • USTASA

    BALIJE VAMA NEMA MIJESTA U LIVNU KRV VAM NEKRSTENU JEBEM TO JE USTASKI GRAD KAO STO I SAMI ZNATE ISTIJERAT CE MO MI VAS TAMO U AFGANISTAN MAJKU LI VAM JEBEM KRVAVU PA TAMO PRAVI BOSNU SA SVOJOM MAMINOM PIZDOM JE I GRADITE KURCINE ONO STO VI ZOVETE DAMIJE ONO ISTO IZGLEDA NA KURAC SA JEDNIM JAJETOM MORA DA VIJERUJETE U KURAC PA EVOK MORE MALO DA GA I DUDLATE USTASAMA ONE JEBACICE BALINKURE UBILE BI SE ZA DOBAR KURAC NEZNAJU IH BALIJE NI JEBAT ALI USTASE SU TU DA IH MI ZGUZIMO ZATO ZA DOM SPREMNI SVIM BALIJAMA MOZE CAK DA VAS PRENESEMO NA KRSCANSTVO TO JEST KATOLIKE ITO VAM JE DOBRA IDEJA AKO ZELITE DA OSTANETE U LIVNU PREKRSTIT CE MO VAS PA CE TE BITI BOLJI

    avatar

    23.01.2006. (06:37)    -   -   -   -  

  • gornji grad

    pa majku li ti svoju natego u taj supak seljacki i smrdljivi pa zar nisi gore procito da ste manjina u bih i opet pricas i mamaru svoju jebes.apsolutno nerazumim o cemu pricas,kakav rvatski narod u BIH ima vas nekazem ali MANJINA seljacino,pa treba te da budete zadovoljni sto vas i toliko ima a ne da se jos kurcite.Znam u livnu ste vecina ali u bosni NE to znaci da morate da igrate kako bosna kaze i da mucite dok vam je (jos) lipo.ali suplje se nemoze napuhat a tako ni vama nesto dokazat.ma zabi ga mamari u supak fuj.....

    avatar

    09.02.2006. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...