Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


  • Svaka čast da se neko sjetio spomenuti i dvojicu naših sugrađana (jedan iz naselja Barica a drugi Kućice), koji su ostavili traga u kinematrgrafiji na ovim prostorima. Doduše zaboravili ste spomenuti i serijal "Rat i sjećanje" koji je bio popularan u svijetskim okvirima a gdje je Halid radio šminku i masku.

    avatar

    09.11.2005. (14:56)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    Koliko sam ja upucena u snimanje filma "Zivi i mrtvi" prva polovica filma je snimljena a nastavak snimanja trebao bi zapoceti 19. ovog mjeseca (ako sve bude islo po planu). Stanka u snimanju je nastala kroz to sto vremenski uvijeti moraju biti onakvi kakvi su u scenariju. Ne mogu snimati zimske scene usred ljeta, ipak nismo mi Hollywood da imamo potrebne studije itd. Uostalom imala sam priliku vidjeti isjecke iz filma i mogu reci jako, jako dobro. Decki samo nastavite i idite po oskara.

    avatar

    09.11.2005. (15:25)    -   -   -   -  

  • jesi ti pametna kozo

    avatar

    09.11.2005. (15:49)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    Evo ga sad! Sta sam sad pogresno napisala???

    avatar

    09.11.2005. (15:52)    -   -   -   -  

  • Nista zdrimacka, ne daj se samo naprijed. Jeste da malo nerviras veliku vecinu koji dolaze na ovaj blog, ali se drzi. Neka nas ima i takvih. Hoces da budes svakom loncu poklopac pa to ti je. Znam da ne mislis nista lose, ali to neke ljude nervira. nerviralo je i mene u pocetku, ali sad vidim da si ipak u redu, bar tako mislim, Pozdrav, Marija

    avatar

    09.11.2005. (16:09)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Crvenkapice ocito im je krivo sto ti znas o filmu ili sto si gledala vec sto je snimljeno ,evo vidis da nisam pogrijesila sto se tice Mare kazem ja tebi.!

    avatar

    09.11.2005. (16:58)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    mogu li i ja napisat da cu vidjet to sto je snimljeno obeca mi je tvoja m....

    avatar

    09.11.2005. (16:59)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    Nije li ovaj blog tu da se iznose misljenja??? Ne zelim svakom loncu bit poklopac, samo sam htjela podjeliti informacije koje znam sa svima vama, a na to me navelo ono autorovo "vjerojatno". Eto, covjek misli dobro pa ispadne koza. Mogu samo reci: nimalo se ne nervisem.

    avatar

    09.11.2005. (18:09)    -   -   -   -  

  • "nimalo se ne nervisem" PREVOD MOLIM LIJEPO???

    avatar

    09.11.2005. (18:34)    -   -   -   -  

  • pokojni Ivan P. nije imao pojma o statistima i filmu. sidio ti on u Sandrinoj gostionici ( u to vrime Sandro je imo birtiju na Trnovaci ) i bio je dobro potego. kad odjednom cuje se pisma. i to kakva pisma - ustaska! pogleda on kroz prozor, kad ima sta vidit: Crna Legija stupa i piva. skoci se Ivan i drekne:-sta ti sto rogova , drzava se prominila, idje nasa vojska- i oce da ide kuci po svoju uniformu koju je krio jos od 45-te. tesko su Ivana smirili i objasnili , da se radi samo o filmu i da je Tito jos na vlasti.

    avatar

    09.11.2005. (18:40)    -   -   -   -  

  • Pitanje za Bistricu i Zdrimacku(nadam se da imate neka konkretna imana): Sudeci po vasim komentarima, mislim vremenski period koji potrosite pisuci ih, vas dvije kao da nemate nista drugo da radite. Znam reci cete da to isto i ja radim, ali jedna razlika, ja sam na poslu pa svakih malo povirim na internet i dok se odmaram od "moga" posla bakcem se sa vama oko kojekakvih gluposti. Nije nikakva zamjerka samo me interesuje da li vas dvije nesto radite kad ste kuci, ili imate tako dobre muzeve da oni sve rade za vas. Da budem iskrena ja kod kuce ne mogu ni da pomislim da sjednem ispred kompjutera, pa zato kradem radno vrijeme da se malo prosetam do G.Vakufa/Uskoplja. Pozdrav, Marija

    avatar

    09.11.2005. (18:44)    -   -   -   -  

  • Marija, ti si jedna od onih dosadasnjih pravih zena koje postuju svoje muzeve. ova danasnja mladez nije vise takva. vremena su se promijenila. ove danasnje mlade nisu vise ni za k....!!!

    avatar

    09.11.2005. (18:54)    -   -   -   -  

  • nečeš se ni ti vruća vode napit. Možeš ti sa crvenkapom i bistričkom u isto kolo.Našla vriča zakrpu.

    avatar

    09.11.2005. (19:00)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Radimo radimo nego sta !!mos si mislit......sta ti kazes crvenkapice?

    avatar

    09.11.2005. (19:06)    -   -   -   -  

  • Koliko god nisam voljela onaj nas narod (jer sam mislila da je toboze zaostao) toliko mi danas nedostaje, kao na primjer ova Zdrimacka. Tako me podsjeca na moju nevjestu koja je isto tako iz Zdrimaca. To je advokat da joj nema kraja a ni pocetka. Nekada je to kompliment a nekada ne znam .... Bistricka me podsjeca na Lagetare, oni su ti tako govorljivi i znaju sve. Nema veze samo vas dvije nastavite, dosadno mi je kad nema vas. Evo upravo mi je pauza za rucak pa mogu da budem na obom blogu. A hocu li se vruca vode napiti?; pa rekli su mi da to nije zdravo, pa obicno i ne pijem dok sam vruca. U ...sjecam se kad sam isla na Crni Vrh (cini mi se da se tako zvale one livade uz Bistricku Riku, nisam sigurna jer to je bilo od prilike prije 20 i nesto godina) ka kupim sijeno, pa ponekad sam znala i vruca da se napijem vode

    avatar

    09.11.2005. (19:33)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    Evo kao prvo: nemoj da se nervises je neka fora koja upravo leti gradom u kojem zivim. Kao drugo: Marija, pa cudi me kako nisi zakljucila da mi kao i ti skoknemo do ovog bloga a ne da visimo po cijele dane, stignemo i sve ostalo: odraditi smjenu nahranit muzeve i djecu pa cak i na kavicu otici. Kao trece: ovaj blog i nije najbolje mjesto za ogovaranje nevjeste bila ona Zdrimacka ili ne. Kao cetvrto: nemamo imena zovemo se Bistrica i Zdrimacka crvenkapica.

    avatar

    09.11.2005. (22:46)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    I usput za Mariju jedan savjet napisi u polje ispod natpisa Vas nadimak svoje ime, pa se ne moras potpisivat poslije svakog komentara. Ime ostaje. Nadam se da se ne ljutis, jer opet pametujem!!

    avatar

    09.11.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • nemam

    uh jebemti ja sam nekoliko puta u rubriku vaš nadimak upisao : nemem. ko što nemam

    avatar

    10.11.2005. (08:15)    -   -   -   -  

  • Jedna primjedba autoru: ovaj članak je odličan, pun za mene novih informacija, ali ipak pomalo predug. Ne bi li ga trebalo podijeliti ili nekako drukčije skratiti

    avatar

    10.11.2005. (10:29)    -   -   -   -  

  • a ko ti je duše ti taj lumijer?

    avatar

    10.11.2005. (13:04)    -   -   -   -  

  • "napisi u polje ispod natpisa Vas nadimak svoje ime, pa se ne moras potpisivat poslije svakog komentara." Vidi stvarno, .....pa ti mislis ja nisam znala.??? hm, moja zdrimacka nemoj misliti da na internet dolaze samo ljudi koji su naucili da tipkaju i da kliknu na po neku ikonu na kompjuteru. ja ipak znam malo vise jer to mi je orudje za rad... sa tim zaradjujem za kruh.... Ne znam koliko dugo se sluzis kompjuterom, ali ne sigurno dugo koliko ja. Nema veze hvala na savjetu, nikad se ne zna..... Pozdrav, Marija.

    avatar

    10.11.2005. (14:21)    -   -   -   -  

  • Znas sta zdrimacka, daj mi tvoj e-mail pa da se mi fino dopisujemo i da ne pretvaramo ovaj blog u (kako jedan rece chat). obecavam cim mi das e-mail poslat cu ti jedno pisamce pa ko zna mozda se i sprijateljimo. Ti rece da imas kcerku, a vidis ja imam sina pa Boze moj nikad se ne zna. Pozdrav, Marija

    avatar

    10.11.2005. (14:25)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Da da rekla sam ja da ce te se vas dvije sprijateljit!!!Sta kazes crvenkapice,javila mi se tvoja .....porukom iz Izraela!

    avatar

    10.11.2005. (14:46)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Mare jel ima tamo jos ko iz nasi krajeva?

    avatar

    10.11.2005. (14:48)    -   -   -   -  

  • Je Bistrice, ima, ali slabo. Ako i ima to je stara imigracija koji bas i ne vole, kako oni kazu, ovu novu komunisticku imigraciju. Znas svi smo mi ipak samo ljudi, pa ima i ljubomore. Ovi novi, poslijeratni imaigranti su uglavnom skolovani i naravno svi imamo dobre poslove, mislim pismene, ne ide niko u fabriku ili sta ti ja znam. Oni su uglavnom dolazili iz ekonomskih razloga i uglanom bez neke strucne spreme pa su se bas napatili dok su nesto ostvarilli i tako nemaju bas volju da budu sa nama "novima". Kako si jednom prokomentarisala jednom, nemam sa kim ni kavu da popijem pa mi ovaj blog dodje kao prelo kod komsinice iz Bistrice i iz Zdrimaca. Pozdrav, Marija

    avatar

    10.11.2005. (14:54)    -   -   -   -  

učitavam...