Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • OK...a kaj Ti tu radiš?

    samo da objavim svekolikom pučanstvu...ili barem vašoj jolly crew...da je moj jebeni auto fajneli došao doma...i mobić mi je došao doma...autić i mobić istovremeno...jao, muzika mi srce cepa...e i kata...znaš ono kaj si rekla da još nisi u autu...ak će ti ikad trebat auto ja ti ga dam...za kameru i snimatelje se pobrini sama...:)))

    avatar

    08.11.2005. (00:37)    -   -   -   -  

  • OK...a kaj Ti tu radiš?

    a sad bi ilo ok da i post iskomentiram...iako ne kužim one interne spike s vašim fakfejsovima (da samo znaš kolko mi je trebalo da skužim kaj je čile---ok 2 minute al svejedno...), sam bi štel reći da mrzim one homesick epizode također...čudo da na maturalcu nisam imao nijednu...mora da su mi sve one kemikalije isprale mozak big time...a obljetnica mature...smijeh...ovo je moje viđenje...Luce trbušina do brade, Paska...s tri klinca...minimalno, Mr.O se petokrakom i u vojničkom odijelu tipa:"Pukovnik O. javlja se na dužnost"...e a dobra vam je ova tema...

    avatar

    08.11.2005. (00:42)    -   -   -   -  

  • OvO Je pRIča BeZ zaKLjUčKa

    wow, sad si i ti na kotacima. niiiice. hvala na ponudi, drzat cu te za rijec:) sto se posta tice, postoji samo jedan fakfejs i mislim da si ga vidio. a sto se godisnjice mature tice, mozes napisati doktorat na tu temu;)

    avatar

    08.11.2005. (11:08)    -   -   -   -  

  • *seizure*

    groar. ti mene, dijete, ljutis! unatoc svim mojim naporima da te preobratim ti i dalje ovako...ma gledaj sine...nije ti to zdravo. ja sam napasna naporna i tvrdoglava kad nesto zelim postic, al ti mi svaki put ubijes duh. ko sto je petra jednom prilikom to ucinila klimavoj meri....ukratko, da sam skolski psiholog umirovila bi se nakon ovakvog neuspjeha. i ne zelim vise pokusavat kad mi ocito ne ide, ali nada umire zadnja, pa cu jos samo jednom rec: ZASTO MI FAKFEJSA ZOVEMO FAKFEJS?SURELY NOT BCOZ HE FUCKS ANYTHING DAMMIT!HE IS A JERK! DAMMIT! GET OVER IT!!! i u malo skuliranijem tonu... nej mi zamjerit, al brate, nekad me ovo zna ubit u pojam. debili su tu da nas podsjecaju na mladost ludost i dimnu zavjesu oko mozga back in the days...a kad gledamo s odmakom da nikad ali NIKAD ne pozelimo to natrag...jel?

    avatar

    08.11.2005. (19:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...