Komentari

sexigrad.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Savršen svijet moje mašte...

    U potpunosti se slažem s tobom, a što se tiče mene, hm pa ono znam da je to malo glupo, eli ponekad su mi razmišljanja takva, nekako sam emotivno vezan za sve, što je pomalo glupo ali definitvno to još ništa nije konačno, hm dali da se stavim na mjesto tvojih frendoica ili ne? :D hm možda i jesam kao i one ali naravno svijestan sam da ne treba ništa forsirati, a i ne forsiram baš toliko jako, taj dan je tako ispalo, I hope so! :D he,he :) HUG!

    avatar

    07.11.2005. (18:44)    -   -   -   -  

  • Savršen svijet moje mašte...

    ma nisi me uvrijedila, zašto imam istaknuto? Mislim da naša država još nije dovoljno zrela da im to baš bude ono cool, ima još onih koji to ne razumiju i misle da smo ono ludi, ili šta ja znam, stavio sam to zato da ako to još netko misli, a ima imalo zrna pameti ili što već da uvidi da sam isti kao i ti i bilo tko drugi, meni to nije sad ono wow, ja sam gej, isuse trebam veeeliku pažnju sad zbog toga, ne ja to ne tražim, želim samo, time što što piše da se vidi da sam ustvari isti kao i svi ostali, tako da ono nije bed što si to pitala, dapače drago mi je :) Joj malo sam se zapetljao, nadam se da shvataš što sam ti želio reći! POZZZ! ;)

    avatar

    07.11.2005. (19:14)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    mogu ti reći da meni nekada jako puno znači kad mi mama kaže da me voli...to me tak raznježi...da,jesam ljigava ali šta ćete sa mnom...a legice su druga priča...moje sve imaju dečke,ali to su veze ono malo jače,pa su se zakačile prvo na mene a sada na još jednu legicu i samo nešto pametuju i serendaju...samo bi negdje išle brijati same i tak,a kad im kažem da bi išla s dečkom van onda sam najgora na svijetu i tak....ma stvarno duga priča

    avatar

    07.11.2005. (23:01)    -   -   -   -  

  • moja virtualna livada

    istina, u tim trenucima soliranja postoje isto lijepe i vrijedne stvari. sve je u "glavi", kako bi neki rekli ;) ja bi se tad isto posvetila izgradnji sebe, svog samopouzdanja, težila bi za tim da naučim voljeti sebe i da shvatim šta želim a šta ne želim, kako bi jednog dana bila spremna stati pred nekim i zauzeti stav! super si to napisala, nemam šta pridodati!!

    avatar

    07.11.2005. (23:05)    -   -   -   -  

  • ...

    @ KIRSHNA: ne vidim šta ima loše u tome ako imaš potrebu prije popit kavu s dečkom nego s frendicama? :možda malo zvuči glupo i normalno da frendice ne treba odj.. radi frajera ali pa neću s tim istim frendicama ić živjet i jednog dana imat djecu. Volim ja brijat i s frendicama ali isto se tako super osjećam i s dečkom.

    avatar

    07.11.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...