Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • freestyler

    ovo je tako dobro, uh da znam to i na spanjolskom reci ... uzivaj ....:)))

    avatar

    06.11.2005. (22:08)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    hahahaha hasta la vista bonita!¨:))))))

    avatar

    06.11.2005. (22:34)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Šta ne bi jedna takva domaćica trebala imati i koje djetešce uz suknju? Ono dječica plaču, ona bulji u sapunicu, nije joj do života jer je zadnja epizoda, a oni plaču i plaču, sarma zagorila, Mirko premoren dolazi s posla. Malo sam se previše uživila.:))) Mogli bi snimiti i sapunicu sa domaćicom i Mirkom u glavnim ulogama.

    avatar

    07.11.2005. (00:12)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    uajmeeeee pa ovo je komaaaaaaa :o)))))

    avatar

    07.11.2005. (10:00)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    uehehehehe ... ovo mi je tribalo za pocetak novog radnog tjedna :))

    avatar

    07.11.2005. (10:37)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    hm, nekako mi se čini da je domaćica jako zadovoljna svojim životom, ima svog muža, vole se, svoje susjede i svekrvu za tračanje, ne zna drukčije...ne bih mogla biti samo domaćica, ne na ovakav način, stvarno je previše tih serija, kam god se okreneš španjolski

    avatar

    07.11.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  • trill

    Nemoj :)) Nemoj se ni pretvoriti ni tako pisati :)))

    avatar

    07.11.2005. (13:08)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    dala si si truda (hm, nekako mi uvod nije gramatički ispravan,ili je?) da zapišeš kad serije počinju i tko je tko i tko je s kime...to je pravi istraživački rad :-))). samo ti fale, da slika bude kompletna, vikleri na glavi, cigareta u ustima i dite koje te vuće za suknju da mu daš jest...e jesi me nasmijala :-)

    avatar

    07.11.2005. (14:29)    -   -   -   -  

  • dispet

    još samo da "balkanska domačica" blog otvori i stavi taj dnevnik onlajn... popularnosti nikad kraja - ultra zanimljivo štivo ;) btw... " Zvoni mi telefon. Čekaj da se javim. " hehe

    avatar

    07.11.2005. (15:56)    -   -   -   -  

  • pegy

    Da ja pišem takav dnevnik, sigurno bih pisala HTV-u da reprizira "Santu Barbaru". :))) Ono Edenino padanje sa stijene koje je trajalo, koliko ono jedno, tjedan dana? I Cruzovo neučinkovito djelovanje. :)))

    avatar

    07.11.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • buba mara

    jel ovo neka epizoda iz zone sumraka???????????????? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! :)) al da si me dobro podsjetila, JESI :) mogla bih kad sredim kreativni nered u stanu prepisti na blog neka svoja pisanja iz dnevnika kad sam bila klinka, ima tu zanimljivih stvari :)) inače, nemoj se više na ovvaj način zezati sa svojim čitateljstvom , pliz :)

    avatar

    07.11.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Hvala, Freestyleru! Evo sad vidim da se Woolfica nasmijala i izrazila na španjolskom ;) @Blokche, u ovoj su priči djeca tek u planu. A ovo sa sapunicom, a joj, zamisli ti te likove...Mirko i Domaćica :D @xvii, koma nego šta! @Skorpione, neka te je ovo malo nasmijalo, baš mi je drago, ugodan ti i ostatak tjedna! @Zvjezdice, da, ona je zadovoljna jer je to jedini svijet za koji zna. Ne, ni ja ne bih mogla tako, definitivno. @Reino,ako baš mora biti ispravno, onda: "Potrudila si se", ali pogledaj koliko sam ja tih gramatičkih netočnosti nadrobila, namjerno, da bolje dočaram ;)) E, drago mi da je bilo smijeha! @Dispete, zamisli ti te epizode iz njezinog života...auuu!!! ;))) Ha, ha... @Pegy, točno tako...Eden i Cruz, majko moja...a i ostali...pa koje su to nemoguće situacije bile! A kružila je priča u to vrijeme da se jedna bakica u nekom našem selu toliko uživjela da je htjela platiti misu za Eden kad je ono bila u invalidskim kolicima, da bi prohodala! Kako to djeluje na ljude... @Bubamaro, bez brige, ovo nisam ja, to je samo štos...neću se pretvoriti u Domaćicu koja je ovdje glavni lik ;)) @SVIMA koji su se nasmijali - to mi je i bio cilj, ovo je čista zafrkancija nastala na temelju prethodnog posta :)

    avatar

    07.11.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    bigice, odmah sam znala da nešto ne štima, ali mozak mi je zablokirao. hvala na ispravci :-). znam da si ti za razliku od mene namjerno griješila. tako je tribalo biti, zar ne? :-)))

    avatar

    07.11.2005. (22:42)    -   -   -   -  

  • jazzie

    uvjerljiva si!!!!! btw. pomoć Freestyleru: Eso es muy bueno!

    avatar

    09.11.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...