Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • bacer

    OVOM PRILIKOM BIH HTEO DA SE IZVINIM SVIM SUIGRACIMA AKO SAM SVOJOM NERVOZOM I UNOSENJEM NEZDRAVE ATMOSFERE U TIM DOPRINEO DA NE PRODJEMO U FINALE.

    avatar

    06.11.2005. (20:04)    -   -   -   -  

  • Bonkacha

    bUBOSI GLAVU GORE POKAZALI SMO DA MOZEMO DA SE NOSIMO SA SVIMA I KAKO SE BORI ZA DRES BUBULEJA.PREDLAZEM DA SE ZAKUPI VELIKA SALA DOMA OMLADINE GDE CE SE SVIM IGRACIMA BUBULEJA KOJI SU SA PONOSOM NOSILI DRES OVE SEZONE URUCITI PRIGODNE NAGRADE I IZABRATI BUBULEJA GODINE!!!!!!!

    avatar

    06.11.2005. (21:57)    -   -   -   -  

  • Tajni (ne)obozavatelj

    bonkach je trebao igrati u odbrani ;)))

    avatar

    06.11.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • Ponosni Gwido uvek Buchwa

    ZAR TUGA I SETA (NEVERICA?!) ! PA, NEMOJTE TAKO,BRACO DRAGA ! mI MOZEMO DA IZGUBIMO UTAKMICU (STO SE TOKOM CITAVOG PRVENSTVA NIJE,KOLIKO SAZNAJEM,KONACNO I UOPSTE, NI DOGODILO ! ), ALI, SRCE, TO BUBULEJSKO SRCE, NIKAD... LICNO, PONOS JE U POTPUNOSTI OVLADAO MOJIM MISLIMA,OSECANJIMA I TELOM KADA SAM DANAS SAZNAO KAKO JE PROTEKLO OVOGODISNJE POLUFINALE. PONOS, DRAGA BRACO... SA TAKVIM OSECANJIMA JA PONOSNO DRZIM POGLED VISOKO IZNAD PROLAZNIH OSECANJA TUGE I NEVERICE... I PREDLAZEM NOVU BUBULEJSKU HIMNU, ORTODOKSNO KAFANSKU POPEVKU "SVE NEK UZMU,SVE NEK RUSE !" SVE NEK UZMU, SVE NEK RUSE ! ************************** Prestao sam davno da se smejem nemam cime dusu da ogrejem ne izlazim s nikim se ne druzim nemam kome ja ruku da pruzim Sve nek uzmu,sve nek ruse ! Samo ne dam, samo ne dam ovo malo duse Samo sto me kamen nije mleo proklela me ljudi za moj zivot ceo Sve nek uzmu, sve nek ruse ! samo ne dam, samo ne dam OVO MALO DUUUSE

    avatar

    07.11.2005. (00:50)    -   -   -   -  

  • Insider

    ALEALE ALEALE UPRAVA NAPOLJE ! Dosta je bilo, ova Uprava mora da ode i kraj ! Dosta je bilo kradje i prodaje igraca pred najvaznije utakmice ! Trpeli smo sve ovih godina, sad je sve prelilo flasu, cutali smo ove sezone samo zbog mira u kuci, iako je nezadovoljstvo bilo veliko ! Ako Uprava sada ne preuzme odgovornost, dogodice se Pariz na nasim ulicama ! S` BUBULEJE DO VECNOG KRAJA !

    avatar

    07.11.2005. (01:32)    -   -   -   -  

  • uprava

    Ma pun mi je kurac vas insajdera,mozete da popusite celoj upravi.Pa uprava nema veze sa tim,pa mi smo lezali u bolnici,sa tezkom upalom pluca. Kakve su to budalastine.

    avatar

    07.11.2005. (22:41)    -   -   -   -  

  • Igrac,upravnik-Tigar

    Eto jos jedna tragedija se dogodila,penal lutrija nam je dosla glave.No pokazali smo da treba racunati ozbiljno na ovaj tim.Uz pojacanje u liku Kuljine imamo ozbiljne pretenzije na titulu.Prozivke na racun uprave su neozbiljne,ipak su to velikani. Mogu jos samo da se osvrnem na svoj povratak na teren,i da kazem da sam pokazao da igraci tipa Sauthola,Tigra i slicno nikad ne umiru. Titula je zagarantovana u narednoj sezoni.

    avatar

    07.11.2005. (22:49)    -   -   -   -  

  • Svedok

    uprava ! Da niste pusili jedan drugom ne bi lezali u bolnici sa teZkom upalom pluca ! Kakav napad, takav odgovor ! Primitivan ! ALE SVAKO DETE ZNA, CEO GRAD TO ZNA, DA NAM JE UPRAVA MURIJAAAAAA !!! :-)

    avatar

    09.11.2005. (02:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...