Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Doktor Jojboli

    Slušaj, Peratoviću, boli me kurac za tvoj blog. Nemoj paničariti, tvoji te sponzori barem još neko vrijeme neće napustiti. Nego, kad smo kod mojih napisa, ponovit ću samo jedan: Pitaj tvog Perkovića, volusino, kako to da je Tuđman sedamdesetih putovao svijetom dok je Gotovac robovao!? Neka ti usput odgovori kako to da Mesić drži Sašu u Uredu, dok je stari sa Šuškom stajao još na vratima Lisinskog!? Sad ispada da svi sve znaju, a 15 godina se u Hrvatskoj operacije krajnika obavljaju na šupak! Slovenci procjenjuju da je u Sloveniji bilo gotovo 800000 doušnika, suradnika i djelatnika Udbe; u Hrvatskoj ih je očito 4,5 milijuna. Mirno spavaj Željkec i samo nas nastavi informirati o podvizima podzemlja kojem pripadaš. Kad te čovjek upita o naručenom atentatu o Budiši, tebe najviše jebe što je cijela stvar objavljena već 2000! To da se krvoloku Perkoviću ništa nije dogodilo ni prije ni poslije toga, koga to u ovoj zemlji boli kurac!!! Malo su se naši Udbaši prehitili - mislili su da je EU bijeg iz Hrvatske u neku novu višu nadzajednicu, i da su izmačali čim uđemo u uniju. Izgleda da će im tek tada jebati mater. Sve čekam nove eskalacije 'desnice' - sad će da zaredaju dinamitiranja Tita (da su ga ustaše uništile, otpilili bi mu nogu a ne raznijeli glavu), histerije oko Gotovine i sl. Da je Sanader pametan, ponajprije bi izručio ili pozatvarao desetak tih starih kretena, pa bi barem godinu, dvije mogao mirno putovati po inozemstvu. Željkec, bok, idem na ručak, a ti i dalje razmišljaj jesam li ja Kalinić ili Kuljuš. Dobar tek! One crvene moraš popiti, ne zelene! Dvije.

    avatar

    06.11.2005. (12:44)    -   -   -   -  

  • PERATOVIĆU, ČUDNO JE TO DA SI POČEO BRISATI MOJE KOMENTARE KAD SAM SPOMENUO NARUDŽBU ATENTATA NA BUDIŠU! NE PAŠE VAM ISTINA, A? VI BI JOŠ MALO UBIJALI, ALI DA SE O TOME PUNO NE PRIČA. IMAO JE BAŠIĆ PRAVO - TI SI ZAPRAVO PERKOVIĆEV PULEN, NEMA ŠTO! NEGO, JA SAM ČUO DA TI I INAČE VOLIŠ STARIJU GOSPODU. JEL' TO ISTINA, ŽELJKEC? TEK JOŠ JEDNO: GOJKO MARINKOVIĆ JE OD TEBE NARUČIO TEKST U NOVINARU O NOVINARIMA-UDBAŠIMA? GOJKO NE ZNA JADAN ŠTO MU JE GORA KAZNA, ŠTO JE DOŽIVIO NEZAVISNU HRVATSKU, ILI ŠTO ĆE UMRIJETI U NJOJ! NEKA JADAN PIŠE JOŠ MALO ŠTO GOD HOĆE U TOM SVOM KUPUSOVOM LISTU. TO JE JEDINSTVEN SLUČAJ NA OVOM IDIOTSKOM PLANETU - NOVINAR NARUČUJE TEKST PROTIV SVOJIH KOLEGA U STRUKOVNOM GLASILU!!! BRILJANTNO! NEGO, TKO ĆE TI RECENZIRATI TEKST AKO PERKOVIĆA ISPORUČE?

    avatar

    06.11.2005. (13:14)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Gjuro, provokatoru bezmudni! Rekao si sto imas. Ocito vise ne znas, pa mi nisi potreban ovdje. Uostalom, ne postujes pravila netiquette: vices velikim slovima, vrijedjas, a ne iznosis fakte... Dosta mi te! Tolja cu provjerit kod Ante Barisica, a Buletovu zgodu kod Dubravka Grakalica. Da si dobronamjeran znao bi da je Perkovic narucio Muniba Suljica da napadne mene u rujnu 1999-e. Obzirom da si Djuro Mutavi Ti Guro, reci mojim citatetljima pa-pa!

    avatar

    06.11.2005. (14:04)    -   -   -   -  

  • Nikad Robom

    Ho, ho, što smo se uplašili! Čim sam kazao da ću ti demontirati tok rošavog kretena čijem se tekstu o Sanaderu, slikama i šampanjcu smije cijeli grad, odmah si pretrnuo od straheka. Ante Barišić sigurno zna o Tolju se, jer on sve zna o svima. Zamoli ga, usput, kad budeš pisao tekst o špijunima u novinarstvu, da ti ispriča kako ga je služba poslala koncem osamdesetih na Omladinski radio. On će to rado potvrditi. Zao mi je ako je Perković naručivao i tvoju nesreću, ali, zašto onda o tome dva dana šutiš? Jel' to ta priča o Munibu i Perkoviću? Ili ima još... Željko moj, nije problem što si prvo krenuo cenzurirati Bašića, pa sada mene - naime, vidim da si tekt o Butkoviću već uklonio! - nego je problem u tome da bi se ti i u životu vladao kao na netu: uklonio bi ti i Bašića i mene metkom, da možeš. Jer, tvoj je modus operandi elementaran: napišeš da je Karamarko smeće, onda to netko relativizira, problematizira, konačno ospori, pak ga ti cenzuriraš! Trebalo bi zapravo porazgovarati na hr.blogu i toj novoustaljenoj praksi denunciranja ljudi bez mogućnosti samoobrane! Zanimljivo je naime da se tebi, očitoj ispostavi podzemlja, obavještajnog i inog, dopušta da po netu vješaš potjernice za ljudima u maniri Marinka Božića, a da pritom ne podnosiš drugo i drukčije mišljenje! Butkovićevu ćeš zgodu imati prilike ubrzo provjeriti kad Pavić posrne s Dalmacijom, pak ga WAZ odjebe, a ovaj za sobom povuće i ostale ljubitelje D. Perignona! Nazovi Sanju Mlačak pa nju pitaj gdje joj je dražesni suprug noćivao! Uostalom, sve je to manje važno: važno je da smo svi vidjeli tko su ti pokrovitelji, koga se mora a koga ne smije panjkati, da smo vidjeli da sedam dana nisi u stanju smisliti odgovor na pitanje o Tuđmanku Ubašiću i sedam patuljica, pak te puno pozdravljam i želim uspješan oporavak. Stavi na stranici sliku s napoleonskom kapom, ili od Merčepa posudi traktir, i samo naprijed.

    avatar

    06.11.2005. (15:29)    -   -   -   -  

  • Sponzor

    Daj makni ovog idiota. To je jedan od onih govnara iz kanalizacije koji sere na usta i koji nema muda napisati svoje ime iz osobne iskaznice.

    avatar

    06.11.2005. (15:59)    -   -   -   -  

  • Karlo

    Nema ti taj osobnu iskaznicu. On još uvjek koristi ličnu kartu.

    avatar

    06.11.2005. (16:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...