Komentari

pooka.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • eviltwin

    da, život je protkan tugom... opet se razmećeš znanjima o matematici tamo kod mene :D hihi falilo mi je toga. ne možemo dignut ruke od definiranja, jer jedino to i radimo. i ne samo matematika. krhko je znanje

    avatar

    05.11.2005. (14:42)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Da, trebao si je prebacit Arthuru Scargillu na rame pa da vidis radosti i veselja. Prije 2 tjedna ne mogah spavat citav vikend, samo buljih u strop. Sta ti je kemija, Boze sacuvaj! A kad se sjetim da mi nije isla u skoli...

    avatar

    05.11.2005. (14:49)    -   -   -   -  

  • tinčica u tramvaju

    Šta tek izvodiš na kasi Getroa ili Bille?

    avatar

    05.11.2005. (17:11)    -   -   -   -  

  • crna slova na bijeloj podlozi

    u svetu postoji jedno podcjenjeno carstvo, carstvo "kroničnog, bezrazložnog nestrpljenja" u kojemu prebivam uglavnom uvijek. osim kad mu izbjegnem potpunom tjelesnom iscrpljenošću ili dimom i alkoholom. ma samo sam htio izraziti oduševljenje postom, ali odvuklo me kad sam se prepoznao u ovoj koloni tifusara

    avatar

    05.11.2005. (20:17)    -   -   -   -  

  • gawrun

    šteta teksta... iz osobnog iskustva mogu reći da neće biti dovoljno puta pročitan, s obzirom da opseg. a zaslužio je

    avatar

    05.11.2005. (20:27)    -   -   -   -  

  • nema me

    da imamo nešto zajedničkog: teško se odvajamo od love na kasi. meni uvijek skoči tlak, kosa mi se digne u zrak i onda stojim na izlazu proučavajući poduži račun, nije li se možda blagajnica negdje zajebala pa da mogu tražiti "merverštojer";)

    avatar

    06.11.2005. (09:07)    -   -   -   -  

  • cliqueclinique mantasmatique

    ha ! od prve do zadnje ! ha MUREKAROG! a oni kemijski djirevi po glavi sve mi je jasno ko dan ! (i ne lazi da gledas tv)

    avatar

    06.11.2005. (11:15)    -   -   -   -  

  • scarabus

    sve io je super.ako zelis da bude.cak i kad je zivot sjeban, a cesto je.

    avatar

    06.11.2005. (12:14)    -   -   -   -  

  • pg

    neko vrijeme po noći ne bi mogla spavat jer bi dole na parkingu neko stalno nešto mumljao o vatri, zapali mi, zapali mi. još na engleskom. pijani pušači, sunce im njihovo, šta nekom prijatelju ne drmnu upaljač ko sav pošten svijet nego tule po cijelu noć??? a onda sam jedan dan još sa pristojne distance opazila Jima Morrisona kako puši ispred keruma, pa mi se sve posložilo. pa mi sve neka maglica bila pred očima. dat ću ti ja i tvoj fire i tvoju dernjavu po parkingu! pa sam još sa razdaljine počela vikat da 'naravno da su ti svi i strange i ugly kad noćima da spavaju zbog tebe!! kupi si upaljač, ako ti treba pripalit! šta me tako gledaš??? šta? pogledaj malo sebe! sav u bijelom ko da si iz ludnice pobjego! šta zuriš? evo ti! evo, uzmi moj upaljač i bjež u Pariz, pa tamo pjevaj o piromaniji!!!!" bila sam neka dva metra udaljena, koraka ko furija, a onda je Jim Morrison rekao da bi "ona rado išla u Pariz, ali ne može tek tako jer radi tu u ambulanti do." pa mi se zahvalila na upaljaču, jer " ih nikad ne možeš imati previše!" i rekla da je posjetim što prije u ordinaciji. nikad nisam otišla. bilo me stid. jer znala sam da me nije sjebao ni dopamin ni serotonin ni K ni N ni ne znam nija kakva moždana kanalizacija. mene su sjebale moje naočale. trebale su biti uz mene.

    avatar

    06.11.2005. (15:50)    -   -   -   -  

  • keydot

    uvijek me strefi gadan napad asocijacija ovdje..... Maar..Maar-centroreklam..../kiklop, my favorite...lupetam.membranski potencijal. previse kalcija, moguce. treba to isprintat pa polako citat na kaucu, a ne ovak, sad mislim da si ugo....bjezim :))

    avatar

    06.11.2005. (18:52)    -   -   -   -  

  • celeste

    nikad ne nosim ništa što nije crno.. ;)

    avatar

    06.11.2005. (22:11)    -   -   -   -  

  • soft cell

    Banalnost supermarket-stvarnosti. Guši. Doista. Softi opet oduševljena Pookinim pričama. Ljubim :)

    avatar

    07.11.2005. (09:39)    -   -   -   -  

  • lpb612

    znaci vidimo se kod keruma? :)

    avatar

    07.11.2005. (10:05)    -   -   -   -  

  • Strahislav

    meni se ukazuje franjo tahi povremeno. neki kurc se dere stalno. al onda dodje john wayn i bred pit i onda zasuti. pit sampras je povremeno moj, a i dzek white.

    avatar

    08.11.2005. (00:02)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ja se uvijek tupavo smješkam dok stojim u dućanu u redu za blagajnu. i na tramvajskoj stanici. i u autobusu. nekad i na predavanjima. nego, vidla sam danas miroslava tuđmana. al za fakat, nije mi se prividio. i rekla sam glasno: "isuse miroslav tuđman! kako me stiltalo!" možda me čuo >:)

    avatar

    08.11.2005. (17:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...