Komentari

loveislife4ever.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Zdravo mala, samo ti želim reći da te ja volim ovakvu kakvom jesi. Mislim da na tebi nema mane. Svi te u školi toliko vole i obozavaju, svima si super, a meni si više nego super. Ja te obožavam, i moje rame će cekati tvoje suze, na mene se možeš uvijek osloniti. Nemoj mi biti tužna, jer život je samo nešto prolazno, i moramo se truditi da ga proživimo na što bolji nacin. Ima padova ima i uspona, možda ima malo prijatelja, ali bolje malo nego nikoliko. A moje rijeći nisu lažne i možeš racunat na mene u bilo koje vrijeme na bilo kojem mijestu. Volim te.

    avatar

    05.11.2005. (11:43)    -   -   -   -  

  • Malena

    a to je?!

    avatar

    05.11.2005. (13:07)    -   -   -   -  

  • trooper

    Ko je ovaj bez nicka?? Ti si tek sad skužila da o sebi moraš imati najbolje mišljenje? Ja to već znam neko vrijeme...pozdrav

    avatar

    05.11.2005. (13:33)    -   -   -   -  

  • trooper

    Da odmah nešto rasčistimo:ja nisam napisao taj komentar(onaj s početkon "Zdravo mala...")! Ja se uvijek potpišem. Možda je to bio Luka, ali on ne može znat za blog. Jedino ako si mu ti ili DaDa rekle. Netko iz razreda ili škole je sigurno, jer kako bi znao ili znala kakva si u razredu. Daj mi pomozi da riješimo tko je to.

    avatar

    05.11.2005. (16:23)    -   -   -   -  

  • DADA'S LIFE - The Story of 23

    Onaj prvi post sam napisla ja!! U međuvremenu mi se je komp sledio pa se nisam stigla podpisati. I još samo nešto, malo tko ima dobro mišljenje o sebi, a vjerujmi ja nemam samopouzdanja niti mrvicu i mislim o sebi sve najgore. Znam da je to ful glupo i jadno, a šta se može, takva sam! Dadica

    avatar

    05.11.2005. (17:24)    -   -   -   -  

  • hy, svidja mi se tvoj blog, fora je... sta ima kod tebe? jakov

    avatar

    07.11.2005. (11:11)    -   -   -   -  

  • Katy

    Ma Nina ja cu ti samo reci da vidim da nisi bas onakva kakvom te tvoja frendica smatra jer imas kriva stajalista na zivot..ali ako te ona voli nek te voli i dalje ja samo mislim da bi trebala malo vise nju razumjet i da njoj nisu izvidaci vazniji od tebe kao tebi a to da ide ca...nemoj tako voljela je to ali vise ne voli pa sta onda?! tako ce sizgubiti sve oko sebe!!

    avatar

    07.11.2005. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...