Komentari

sexigrad.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • dnevnik jedne plavushe

    Za početak hvala ti na podršci,dobila sam pet,iako to i nije najvažnije,važno je da sam ja to uspjela u tako kratkom vremenu, zato, neka te tješi da i tvoja "veza" s knjigom može biti sretna i plodna :)) a što se tice ostalih postova i blogova, ne bediraj se zbog njih,život svakoga nauci i stavi na svoje mjesto.Kad se skinu ruzicaste naocale,pogled i nije bas bajan,a pad na zemlju jako boli!

    avatar

    04.11.2005. (16:43)    -   -   -   -  

  • dnevnik jedne plavushe

    aj,kad ces uciti sjeti se da nisi sama..mozda ti bude lakse..a samo zbog tebe uz onu knjigu stavila sam jos nesto!:)))

    avatar

    04.11.2005. (22:52)    -   -   -   -  

  • moja virtualna livada

    uh, ti pinky-kičasti blogovi sa nekim glitter curicama su KATASTROFA!!! ne čitam, samo mi je žao što čekam dok se otvori pun kurac jer su načičkani sa svakakvim glupostima, i onda razočarenje. ja sva sreća da nemam u blizini sebe ili ne primjećujem te klinkice sa tim odurnim navikama!!!

    avatar

    05.11.2005. (05:02)    -   -   -   -  

  • * DnEvNIk JedNe SlAtkiCe *

    Hm hm... vidim da je ovaj post nastao na temelju mog bloga... uffff... stvarno ne kužim takve ljude... ja nisam nikog od vas zvala na svoj blogić... i sad ljudi dolaze i ostavljaju neke ružne komentare i s njima pokušavaju ispast pametni... a u biti su totalno djetinjasti jer tako dolaze i ostavljaju komentare ispod svakog posta i to još ponove 5 puta isto... meni govore da sam glupa i neznam šta sve ne, ali ja barem nisam ko oni... ja ne idem po blogovima od npr. nekih pankera, i sigurno ih neću vrijeđati - meni su gadni, nekome nisu... šta da im ja radim!! jao... pusić

    avatar

    05.11.2005. (13:38)    -   -   -   -  

  • chichi

    istina....i meni je zlčo vec od tih ljudi....ma grozno....u biti jebem ih ja sve....zaboli me za njih...ako slucajno naletim na takav blog.....vise nikad nejdem na njega..... ja sam takoder imala sve sto mi je bilo potrebno za normalni zivot.....starci su mi priustili sve sto su mogli i hjteli....ali od ovog ljeta radim ....sad kad je skola kroz tjedan u skolu kroz vikend radim i sama se financiram.....starce nisam zicala pare vec dosta dugo...pozzdrav!

    avatar

    05.11.2005. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...