Komentari

zatvorimosvekladionice.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • kralj

    "Tekma je zavrsena 0-0?????!!?!?!?! Skromno moje misljenje je da su ruske gazde kladionica lepo zaradili (nije ni cudo to su sve ODLICNI DJACI)" umalo da zatvoris kladinicu heheheh kad pukne pravda se pa sto nisi odigrao x pa i ti zaradio, a posebno ovo o thunu ?? Taj thun je slucajno usao u ligu prvaka, pored mnogih drugih...taj thun je trenutno na 3 mjestu (sta tek mislis o sparti), taj isti thun je namucio arsenala u londonu, sve je to slucajno..najbolje je da ti zaigras umjesto njega.. A ti nabio cvikere i coras kod kompa djelis lekcije i zatvaras kladinice...pa hajde mora i to netko... P.S.Samo se pitam kako ces zatvoriti kladinicu kad ti je dzeparac 10 kn ??

    avatar

    03.11.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • slazem se. ne znam cemu sluze ovakvi komentari ko sto je o thunu?????!!!

    avatar

    03.11.2005. (13:07)    -   -   -   -  

  • ZATVORIMO_KLADIONICE

    Zato sto me par puta prodao bas ZESTOKO i mislim ZESTOKO!!!!??!@>

    avatar

    03.11.2005. (13:41)    -   -   -   -  

  • kralj

    e kako si glup sta nas briga sto te je prodao??zar covjek moze biti tako plitke pameti proda te netko ne znaci da je slab nego da se NEZNAS kladiti

    avatar

    03.11.2005. (21:13)    -   -   -   -  

  • ZATVORIMO_KLADIONICE

    Zbog ljudi tipa ovoga majmuna koji se potpisuje kao kralj, primoran sam da uvedem opciju ogranicavanja demokratije na ovome blogu. Ponavljam nikoga ne teram da ovo cita ili igra. Ako se kralju majmuna ovo ovde ne dopada nek ide sa svojim mentalnim i psihickim problemima kod svog cika doktora i nek od njega potrazi savet kako treba covek u tudjoj kuci da se ponasa jer ocigledno da su roditelji majmuna to propustili da ga nauce.

    avatar

    03.11.2005. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...