Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Friva

    Lice ovog djeteta mi govori da razmišlja o nečemu...govor tijela je u Komunikologiji ravnopravno stavljen kao i govor jezikom. Čak su pravljeni pokusi, isključivali su ton i promatrali tijelo govornika, pa su se donosili zaključci o priči govornika. Rezultati su bilo fascinantni, tako da je ovo što ti govoriš sve znanstveno i potvrđeno...pozdrav!

    avatar

    02.11.2005. (10:50)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    *friva, ok sa znanstvene strane, ali kako ti komuniciraš? Sa svojima doma, sa strancima, sa suradnicima na poslu!? To mene zanima!

    avatar

    02.11.2005. (13:13)    -   -   -   -  

  • Stop! Drop! KABOOM!!

    uf...doma pokušavam normalno komunicirati..ali mi ne ide..pa skoro uvijek povisim ton..naravno,pokušavam se kontrolirati..ali toliko puta me znaju izbaciti iz takta..a sa okolinom super..smireno,pazeći na riječi koje ću upotrijebiti..sa određenim gestama..:) pusa

    avatar

    02.11.2005. (16:57)    -   -   -   -  

  • Friva

    Doma reagiram temperamentno, mlatim rukama i nogama, glasna sam (čak nekima i previše) na poslu malo manje, a sa strancima sam totalno izgubljena...nekako stisnuto. Po prirodi sam nekako stidljiva ili možda malo smotana, tako da se lako smuvam u nekoj nepredviđenoj situaciji...mislim da je onda i govor tijela "malo tiši". pozdrav!

    avatar

    03.11.2005. (09:46)    -   -   -   -  

  • dva

    meni ova mala faca izgleda kao da govori: "...nešto sam napravio..a nisam smio...baš me zanima kad će mamica primjetiti...i kako će reagirati...a da se sakrijem pod stol?" ne znam kako izgledam kad se nekom obraćam, kad sam sretna, kad sam ljuta, kad sam tužna...ali, uglavnom, kažu da mi se sve vidi na faci i da to ne mogu sakriti. Da li gestikuliram, govorim napola... ne znam, al kad tipkam dosta griješim ;))

    avatar

    03.11.2005. (14:17)    -   -   -   -  

  • ...leptirić...

    evo gledam malo tvoj blog...i moram ti reci da ti je demijan...PREEESLADAK

    avatar

    03.11.2005. (20:29)    -   -   -   -  

  • rilady

    ja moram priznati da komuniciram vrlo glasno i izrazito gestikuliram :) i to mi se sviđa, a i moji sugovornici se ne žale :)) vjerojatno im izgledam smješno kada u žaru priče još dodatno gestama i pokretima cijeloga tijela želim dočarati poantu... :)

    avatar

    03.11.2005. (22:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...