Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • McCalo

    Da to mozda nije neki od nasih bivsih igraca koji je okacio kopacke o klin i odao se carima alkohola? Mislim da je jako dobro sto su Bubuleje kao svaki veliki klub koji agresivno nastupa na trzistu odlucile da za svoju armiju navijaca uvede nagradnu igru i to sa tako atraktivnom nagradom. Svako ko je do sada imao priliku da boravi na SPERMC Bubuleu bio je zadivljen uslovima koje taj savremeni objekat pruza. Na njemu sigurno mogu da nam pozavide i najveci, a tu pre svega mislim na Hearts, Seltik, Mancester Junajted, Juventus i ostale velikane... Imao bih i komentar na najavu da ce Mirko Bebica kupiti prase ako Bubaleje osvoje titulu, a u suprotnom cemo angazovanje istog tog pajceka morati da platimo mi Bubuleje pojedinacno. Hocu da kazem da je takva odluka donesena bez konsultacije sa klanom kojem ja pripadam (Bubulejske bebe) i da mi zbog toga ne zelimo da je prihvatimo. Po toj odluci ispada da odredjene strukture u klubu nisu zadovoljne velikim uspehom koji je vec postignut plasmanom u polufinale lige, i da unapred najavljuju kaznjavanje igraca ako ne osvoje titulu time sto ce morati da i od ovako malih prinadleznosti koje primaju od kluba, finansiraju izjedanje pajceka. Bubulejske bebe ne odobravaju taj postupak koji nivelise zasluge svih igraca u klubu iako se dobro zna da su pojedini igraci kudikamo vise doprineli postignutom uspehu. Imena nije potrebno nabrajati jer svako ko je pratio utakmice do sada zna o kome se radi...

    avatar

    31.10.2005. (17:46)    -   -   -   -  

  • Jos jedan iz generacije c

    Zeleo bih da izrazim zadovoljstvo povodom nagradne igre koju smo uveli za nase fanove,a sve povodom velikog uspeha ulaska u polufinale na koje je nas klan izuzetno ponosan i zeleo bih ovom prilikom da kazem da se u potpunosti slazem sa McCalo-m oko sepre i pritiska koji se vrsi na FC BUBULEJE da osvoje dugo ocekivanu titulu i zeleo bih samo da dodam da sam iz dobro obavestenih izvora nacuo da u slucaju negativnog rezultata pojedinci vec spremaju atmosferu linca!!!!!!

    avatar

    31.10.2005. (20:01)    -   -   -   -  

  • Jos jedan iz generacije c

    I naravno pozdravljam cuvenu generaciju BUBULEJINIH BEBA

    avatar

    31.10.2005. (20:03)    -   -   -   -  

  • CITA

    DA TO NIJE TARZANOV TATA,NA ZIMOVANJU.

    avatar

    01.11.2005. (12:23)    -   -   -   -  

  • duh amaterizma

    izgleda da kod vas pocinje tranziciona komercijalizacija, prijatelji. koliku cete tarifu odrediti za ucesce u nagradnoj igri?

    avatar

    01.11.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • McCalo

    Molio bih sve pripadnike Bubosa da se predstavljaju pod prepoznatljivim pseudonimima kako bismo imali pravu komunikaciju ovde na internetima... Izgleda da pojedini pripadnici nekih klanova nemaju hrabrost da javno istupe i kazu sta im je na dusi, nego se kriju iza egzoticnih nadimaka!

    avatar

    01.11.2005. (19:09)    -   -   -   -  

  • O' BIBA

    Zbog sprečenosti (iz objektivnih razloga) da predvodim ekipu u polufinalu i finalu, nudim Upravi kluba svoju ostavku na mesto kapitena, kao moralni čin.

    avatar

    02.11.2005. (13:09)    -   -   -   -  

  • Ticko

    Calo,vidis da se poseduje sve manje muda,i pojedinci rade iza leda.No mi u sledeci petak imamo jedno od najtezih gostovanja,ima da nas skupljaju po Sofiji.

    avatar

    02.11.2005. (18:36)    -   -   -   -  

  • Ticko

    Zajebi pricu o ostavci i moralu.

    avatar

    02.11.2005. (18:36)    -   -   -   -  

  • Nevaljalice

    Hocemo nove dresove!!! Dosadili ste nam u tim staromodnim!

    avatar

    03.11.2005. (16:56)    -   -   -   -  

  • McCalo

    Biba je jedva cekao priliku da mu se ponudi neki angazman u inozemstvu pa da nas napusti! Dokle ce se nastaviti ta praksa u srpskom fudbalu da nas napustaju najbolji bas onda kad su nam najpotrebniji? Apelujem na zrenjaninski sup da odlozi to smesno putovanje, jer je u pitanju istorijska nedelja za FK Bubuleje! Ko sad izda nikad mu necemo zaboraviti! Tigre kupuj antimamurlanide za put!

    avatar

    03.11.2005. (16:59)    -   -   -   -  

  • pop

    napred bubusi, aj da vidim tu titulu. ko ce braniti umesto pripadnika snaga bezbednosti? javljajte kako ste prosli, sportski program radio zr-a ce objaviti rezultate. (530 550, subotom od 16 do 20)

    avatar

    05.11.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  • Ponosni Gwido uvek Buchwa

    Ja sam u onome coveku u drugom planu fotografije prepoznao sebe. Hvala vam, braco draga,sto ste mi omogucili da dodjem do ovog za mene vaznog i neprocenjivo vrednog saznanja jer u poslednje vreme dozivljavam pojacanu krizu identiteta. Jos jednom, veliki pozdrav

    avatar

    07.11.2005. (01:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...