Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ~~dupinka~~

    gradonačelnice moj...igrom slucaja studiram u Varazidnu i moram primjetiti da je nas grad jos daleko od Varazdina. Tamo je sve zeleno, nema nigdje smeca, grafita, onakvih oronulih zgrada (primjer, na uglu S.S. Kranjcevica...). Onakvo stavljanje plakata na te zgrade nije neko rješenje... I moram reci da sporo izvrsavate promjene u gradskim poduzecima... direktori se jos uvijek vozikaju u sluzbenim automobilima misleci kako ste nesposobni. Ajmo malo zivosti, imate i vi sposobne ljude, dokazite to! :) I da, ona setnica....znam da je to jos projekt HDZa ali presporo se to sve radi... i bolje da ste stu šetnicu sanirali od (malog) kaptola pa do kraja, do pristaništa i skladišta. Lijep i ugodan dan Vam zelim...

    avatar

    31.10.2005. (10:29)    -   -   -   -  

  • 1.78 m do ljubavi

    neka se noćas ostvare sve noćne more, neka vještice vrište u lezbijskim orgijama, duhovi neka mAsturbiraju,ZOMBIJI I VAMPIRI NEKA rade protuprirodni blud u čmar, neka tama prekrije Grad i LET S PARTY 4 HALLOWEEN FELLOWS!!!

    avatar

    31.10.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • komentar sine qua non

    I zato su slike Heidenheima prikazane... a ne Siska... :)))

    avatar

    31.10.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • siščanka

    pogledala sam to neki dan u muzeju, lijepo je, doista, i baš sam htjela danas to napisat, al neću da netko ne pomisli da me Davorko plaća za to

    avatar

    31.10.2005. (14:22)    -   -   -   -  

  • Al Bundy

    Samo da komentiram jedan blog od prije par dana...''Vesna dežurna, Mirna u Zagrebu ovaj vikend, Ana u svom filmu''. ANA u svom filmu...Ja nju nisam nikada skužio?! Jel toliko umišljena ili ????? Šta nju pere?????????????

    avatar

    31.10.2005. (15:55)    -   -   -   -  

  • Pomoz blože djeci sa cerebralnom paralizom - 060 8

    Ajmo skupiti 18.000 kuna za djecu sa cerebralnom paralizom. Dođi na moj blog i saznaj na koji način se možeš pridružiti ovoj akciji. Hvala svima.

    avatar

    31.10.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • balder

    Relacija od Vidikovca do Starog mosta ce svakako biti najljepsi dio grada i vjerovatno ce osvojiti prvo mjesto 2006. Pitanje; Znamo kako je Trg Bana Jelacica izgledao prije a posto mi je mana biti pametnjakovic evo malog podsjetnika :::(Trg se počinje uređivati 1906. g. kao perivojna površina, najvjerojatnije po projektu Lavoslava Hanzlowskog, gradskog inženjera toga vremena. On je izveo vijugave staze koje su vodile do tri rondela, a ostala je površina ozelenjena travom i ukrašena raznim vrstama cvijeća i egzotičnih biljaka. Uz obalu Kupe posađena su tri reda drvoreda divljeg kestena, koji postoje i danas, a tu su još samostalna stabla platane, tise i američkoga javora. Na glavnom rondelu, na središnjem mjestu trga, bilo je stablo japanske banane, koje se svake zime vadilo i nosilo u prostorije Velikog kaptola.)uskoro treba početi obnova i revitalizacija ovoga prostora. Pripremni radovi već su započeli, iako postoje stavovi koji se nikako ne slažu s projektnim rješenjem, koje po njihovom mišljenju potpuno zanemaruje povijesni izgled i razvoj trga.

    avatar

    01.11.2005. (00:13)    -   -   -   -  

  • balder

    Da, a gdje je tu pitanje pametnjakovicu ? ......dakle, evo ga : Hoce li Trg biti vracen u prvotno stanje ili ce ga netko skrojiti po svom ???

    avatar

    01.11.2005. (00:19)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Vrlo vjerojatno Balderu neće biti vraćen u prvobitno stanje. A zašto bi? Sisak je u vrijeme nastanka (parka-perivoja na današnjem Trgu Jelačića) bio gradić sa 6 000 stanovnika, a sada je deset puta veči grad. Taj je prostor samo središte grada i treba biti istinski dnevni boravak siščana sa svim sadržajima, koji tome priliči. Ne možemo taj prostor pretvoriti u muzejski izložak. On mora živjeti s vremenom u kojemu jesmo i najreprezentativnije predstavljati grad. Ali, idući tjedan ide anonimni natječaj za idejno rješenje i nadam se da će urbanistička i arhitekturska struka dati suvisle i građanima prihvatljive prijedloge. Ja na trgu vidim život, kulturna, zabavna događanja, sponu s Kupom, vodoskoke .... najljepši hrvatski trg!

    avatar

    01.11.2005. (10:15)    -   -   -   -  

  • Na Sisak.info sam naišao na raspravu o uređenju šetnice. Netko je napisao par primjedbi i dobio je savjet da pitanja postavi ovdje. Kako taj nije to napravio, ja činim to umjesto njega jer me zanima što na to kaže gradonačelnik. Dakle, citiram: POD 1 : KAKVA JE UOPĆE TO GRAĐEVINSKA FIRMA KOJA IZVODI RADOVE , PA ONI NEMAJU NITI JEDAN KOMAD ZAŠTITNE OPREME NA SEBI DOK IZVODE RADOVE ( gdje je sad nasa inspekcija rada ) , 2 : zasto gradilište nije odvojeno zaštinom ogradom ili bar trakom. 3 : dali je netko skužio da tamo rade DJECA OD MOŽDA 13 GODINA , JA SAM DO OSOBNO VIDIO , NEKI KLINAC IM VUĆE MOTORKU , TAČKE A SVE BAR DUPLO TEŽE OD NJEGA ....

    avatar

    02.11.2005. (00:54)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Građanine, prijavi ih ti inspekciji rada, ako si utvrdio da se krše zakoni i propisi.Lijepo je da građani takve stvari vide, ali treba i malo građanske hrabrosti! Imate moju punu potporu!

    avatar

    02.11.2005. (07:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...