Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • amy damon

    ja sam bb prestala pogledavati otkako je kristina izasla van. jest da je bila jos jedna plava i jedna s ekstenzijama, ali od istih tamo, ona mi jedina ne bi smetala. negdje pisu sve njihove glupe izjave, a medju njima i ona gdje kristina kaze 'osjecam se povrsno' i uopce mi nije jasno zasto su tu izjavu stavili medju glupe. ok, ne postoji povrsan osjecaj, ali mislim da je time sasvim dobro opisala jedan osjecaj. ... ja ne koristim rijeci ekvivalentne nihilistu u drustvu s nekim za koga znam da ih nece razumjeti zato so tada tom nekom bude neugodno, a to mi je bezveze. ali si u mene zvali strebericom :))

    avatar

    29.10.2005. (19:41)    -   -   -   -  

  • Tila

    meni je jos bolji od ovog pitanja "Otkud si spuknula tu rijec? (misli se na nihilist)" bio Kristinin odgovor "Pa ucili smo u srednjoj"...rotfl

    avatar

    29.10.2005. (20:53)    -   -   -   -  

  • Tila

    btw, da dodam, dolje je netko rekao kak se Yo dobro snalazila u Glamour Caffeu s politicarima...ta zena je pitanja za intervju s Jajanom iz Nightmare Stagea citala s kartica. pametnom dosta.

    avatar

    29.10.2005. (20:59)    -   -   -   -  

  • tita

    i ja razmišljam o tome da postanem maserka, da mogu razmišljati o čemu želim dok radim ;)))) čekam nastavke :)

    avatar

    29.10.2005. (21:03)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ma mene zabavlja bb....doduše, ponekad se zabrinem da nam je narod tako nepismen i površan...no, možda sam ja izgubljena (to je ona koja čita knjige i novine na plaži..)

    avatar

    29.10.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ti si se stvarno raspisala. Ili ti je dosadno na poslu ili premalo radiš ;)))))

    avatar

    29.10.2005. (21:51)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Zapravo ti htjedoh nešto drugo reći. Zanimljivo je to što si gore rekla u vezi toga da kad dođeš umorna nakon radnog dana da možeš gledati samo nešto ne zahtjevno, tj. glupariju tipa bb. Netko je očito shvatio da Hrvate treba zaglupiti dokle ide, a da je bb odličan način za to. Ne bih se ja na tvom mjestu baš zanosila da je takav program samo opuštajući, ako znaš na što ciljam, a pametna si pa ćeš skužiti ;))

    avatar

    29.10.2005. (21:54)    -   -   -   -  

  • espadrila

    Buduci da se sa ovim respektom towards Kristine nimalo ne slažem, zaključit ću da BB ipak nisi redovno gledala - jer da se nadrobila gluposti tamo, je.

    avatar

    30.10.2005. (02:30)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Iskreno, i ja bi onu Kristinu upitala otkud joj taj nihilist, zato što mi iz svega što sam vidjela (a lagala bih kad bi rekla da se nisam naluknula), je to izgledalo kao da je izvukla Klaića (ili koji je već sa "in") i izvukla riječ iznuntra. I btw. nedavno (zapravo nije baš nedavno, ali tko se sjeća kad je to točno bilo) sam pisala neki post o ljudskoj glupoći (kakva grozna riječ, ne znam koja bi bila točna jer glupost nije isto što i glupoća) pa mi je jedna "cijenjena blogerica" lijepo napisala - lako je pričati kako su drugi glupi! Eto... Bila je zapravo i u pravu!

    avatar

    30.10.2005. (02:42)    -   -   -   -  

  • Jesus El Diablo Quintana (Back in Black)

    jel ćeš mi iznajmiti ovih 20 ari prostora s desne strane lišenih bilo kakvog sadržaja .. kad bolje razmislim unajmio bih odmah i ovu središnju parcelu, i onako tebi to dođe ko tavan? ponuda ti vrijedi do sumraka

    avatar

    30.10.2005. (10:42)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @svima 1. ne, ne gledam redovito BB, tako da je itekako izgledno da je Kristina valjala gluposti koje ja nisam vidla, kao i da je Lana pričala pametno, a da sam ja to propustila. sasvim moguće.; 2. programi kao što je BB definitivno zaglupljuju one koji ih gledaju - ako ništa drugo, osjećaš se glupo samom činjenicom da to gledaš. bar ja tako. 3. apsolutno je točno da je lako pričati kako su drugi glupi. u krajnjoj liniji, glupoća mi se ne čini objektivnom kategorijom, i ovisi o tome tko ju komentira. meni se možda čini užasno glupo potrošiti tri sata na turpijanje noktiju, dok se tome tko turpija nokte čini užasno glupo tri sata čitati neku dosadnu knjigu. i povrh toga neisturpijanih noktiju ići van. 4. ne znam otkud je Kristina iščupala 'nihilist'. ne znam ni zašto je to rekla. možda je potpuno neprimjereno i glupo upotrijebila tu riječ u tom kontekstu. ono što mi je bilo smiješno je ta reakcija, koja samo što nije govorila 'ma daj ne laži, ta riječ ni ne postoji!'. jer ona nije za to nikad čula. 5. ne osjećam duševnu patnju što komentiram izjave nekoga tko je 24 sata dnevno na tv-u vlastitom voljom, jer je on tamo zato da ga se komentira. to je cijela i jedina svrha tog sranja - da ih se gleda i komentira sve od izgleda pa do izjava, da ih se voli i mrzi, da se zauzimaju strane, sve tako da te ZNASETKO navuče da platiš 3,66+PDV kako bi izrazio te svoje osjećaje prema stanarima. činjenica da trošim makar i sekundu svog vremena na sve to govori svašta i o meni. jedino još nisam platila 3,66+PDV. vidite kako se sve vrti u krug? circle o'life :D

    avatar

    30.10.2005. (11:57)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @jesus, znam da ti je dizajn u govnima, ali puštati pipke na tuđe, to je jednostavno nisko. možemo se dogovorit oko desne parcele, ali tavan (što znaš i sam) ima itekako potencijala za luksuzan stan u visokom potkrovlju. tak da bi bilo glupo prodavat zlatnu gusku na kojoj sjedim. osim ak saznam da ima ptičju gripu. ili ak mi prije toga ponudiš dovoljno para. znaš kak je - svi mi imamo svoju cijenu...

    avatar

    30.10.2005. (12:01)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Heh, ti si se družila s Kelly Bundy? :-)))) I jesam li ja to dorbo razumio ili nam želiš reći da si kovrđava? Ok, možda je to bio trenutak slobodnog artističkog izražavanja, ali definitivno tako izgleda. :-)))

    avatar

    30.10.2005. (13:53)    -   -   -   -  

  • Karla

    Predivna mi je ova ljubičasta boja.........blog je također super..samo je ovaj post tak dugački da sam ga pročitala do sredine otprilike...pozzzz

    avatar

    30.10.2005. (15:05)    -   -   -   -  

  • Jesus El Diablo Quintana (Back in Black)

    prvo kažeš da bi bilo glupo prodavati zlatnu gusku a jednu rečenicu kasnije zaključiš da bi je prodala za dovoljno para ... tstststs .. podsjeća me to na biser Ace Petrovića koji je u jednoj rečenici uspio reći slijedeće: "Ipak sam ja imao skoro završenu 2. godinu prava, dakle čak je i meni sa nezvaršenim pravnim faklutetom bilo jasno ... ". Da nisi bila drska bio bih ti ponudio formalni brak pa bi tvoj blog automatski postao moja prćija a ti bi mogla pospremati i po mom i po svom blogu, odgovarati na komentare i emajlove i slično.

    avatar

    30.10.2005. (15:12)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ok, ne mogu se koncentrirat, slušam hrvatske navijačke pjesme na tv!!! tv je zlo!!!

    avatar

    30.10.2005. (15:40)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    samo povremeno zavirim u BB kuću i uvijek si obećam da neću više....izjave su im katstrofa,a što je najgore od svega njima će se otvoriti neka vrata i jednog dana pametovat će nam s malih ekrana,ti ispodprosječni ljudi...

    avatar

    30.10.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Ne smeta me što su glupi (kao što Jezdimirka kaže za to nisu krivi), ali su mi antipatični. Kristina mi je bila malko simpatićnija, dok nisam vidjela kako nogom gura ono jadno pseto što su im ga dali, a busa se kako je vegeterijanka i kako voli životinje.

    avatar

    31.10.2005. (02:10)    -   -   -   -  

  • .::Mačak. u čizmama::. REINVENTED

    da. baš su tukci u bb kući. kako moja mama kaže: razgovor se svodi na ono kužiš ono znaš, kaj ne?

    avatar

    31.10.2005. (13:11)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    "I'm fucked off" bi se okvirno moglo prevest sa "A u picku materinu". Ne moze se nikako doslovce prevesti. Moze i znacit "Mater mu, ovdje crncim, a sad bih najradije na Galapagos 'osla iguane gledat". Uglavnom, jos sam uvijek u fucked off mode-u danas. Sutra na otvorenju (party) necu bit jerbo ce se tocit alkohol. Mislim da se imam pravo malo skrsit.

    avatar

    31.10.2005. (14:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...