Komentari

aarsla.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • brdo

    ma ekonomisti su uvik bili tukci...velim to bez imalo skromnosti...inace ne smatram se ekonomistom :)

    avatar

    31.10.2005. (18:59)    -   -   -   -  

  • inace sudiš ljude koje ne znaš ili se sam praviš faca na blogu?

    avatar

    02.11.2005. (01:04)    -   -   -   -  

  • iva

    ovo se sigurno javio netko tko je bio na večeri ili jadan nije imao sreće da ga izaberu. ovo se zove sloboda pisanja i pravo na mišljenje, a što drugo prosuditi o ljudima koji se natječu za takve večere-jad i bijeda. bravo aarsla-slučajno sam pronašla tvoj blog, odličan si!

    avatar

    02.11.2005. (12:47)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    ZA BRDA - ok, ne smatraš se ti ekonomistom, ali te drugi smatraju ;) ZA OVOG/OVU ŠTA MISLI DA I INAČE SUDIM O LJUDIMA KOJE NE POZNAJEM - sam' se pravim faca na blogu, kad ne mogu drugdje :( ZA IVU - ćao ive, podatke ostavi u režiji

    avatar

    02.11.2005. (18:05)    -   -   -   -  

  • *čobanica*

    kuzi pitanja(citiram)...jel ih imalo sram? nu,sta ih ima bit sram???!!!!...pokazali su svu raskos svog talenta,u vertikali i horizontali :) usudila bi se rec da je sigurno bio bolji u horizontali kad su metnuti na tv,al onda bi bila prosta i politicki nepodobna,a mozda i podvrgnuta kuri gledanja spomenute trakavice...daklem,branim se sutnjom,ako jos niste skuzili i porucujuem anonimnom komentatoru da su ekonomisti hemoroidi kako naseg,tako i drustva opcenito...pozdrav brdu i majself :))))))))))) nadalje,doture,savjetujem ti da cekas doticne selebritije na spici subotom gdje se ubrzo postavlja podno grijanje ne bi li im tabani uvijek bili sobne temperature...javi kako je proslo:) pms-hepi brzdej jos jednom,zivijo.

    avatar

    02.11.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    evo samo da javim čobanici da još nisam otišo na špicu... gledo sam neku emisiju (isto se špica zove) i tamo vele da je za ovu sezonu jesen/zima moderno nosit, tj, da je IN, bijeli kaput, kožne cipele, džemperi svijetlih boja i obavezna trendi pokrivala za glavu i sunčane cvike... pa kad sve to zbavim - pravac špica! a onda ću ti i izvještaj podnijet... Ili još bi bolje bilo kad bi ti isto kupila šta se nosi ove jeseni/zime pa da zajedno odemo grijat tabane na podnom grijanju (a da...ti si s ekonomije...već si odavno kupila IN stvari ;)) P.M.S. - ove u svezi, glede hepi brzdeja - fala, također!

    avatar

    08.11.2005. (02:29)    -   -   -   -  

  • ang

    ja mislim da su ova dva ekonomista preko veze izvukli

    avatar

    08.11.2005. (13:05)    -   -   -   -  

  • *čobanica*

    nemam bijeli kaput,malo mi to lici na veterinarsku uniformu,iako bi to za spicu bogom dano :))))))))) poklanjat cu brnjice,al ne za cetveronošce :)pokrivala nosim samo u svrhu zastitte tintare od bulicevih pjesama aka vijavica bijela,jerbo sam odlucila da ce kapa sluzit meni,ne ja njoj...ipak! sve navedeno cu nabavit,makar prodala proslogodisnje spicaste cizme sa mamuzama tek tolko da mogu s tobom grijat tabane,nema smisla upast tamo krseci dress code...nakon toga idemo u laundž bar di cemo pit vrucu rozu cokoladu sa okusom krakanjakula i usput lezat,jer ko je vidio naprezat se puno na kavi! ang! tako je...dotur pokusava smanjit navalu na blog dovodeci dva ekonomista kao maskote,nema smisla bit komercijala...pisci za siroke mase zavrse u storiju

    avatar

    08.11.2005. (18:21)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    ZA ANG# preko veze kažeš? znaš li ih možda? sumnjiva si ti meni, ang...išla s i s ljubom u školu, živila u ulazu do vinka štefanca i sve tako nešto...potencijalna đet-seterice ;) ZA ČOBANICU# issse čobanice, pa nije za tebe bijeli kaput ove jeseni/zime IN...to je za muške... a za žene su IN, bar kolko sam ja čuo, široko strukirane jakne od samta, velike torbice i rozne čizme..pa mislim stvarno... kako ću ja s tobom tako neukom u laundž bar?!?! oma da si jamila pet zadnjih brojeva glorije, storija, vite, lise, ekstre, kozmopolitana, el-a i ostalih novina za modernu i samosvjesnu ženskinju...kad to pročitaš možeš mi opet doć na blog!

    avatar

    09.11.2005. (01:28)    -   -   -   -  

  • *čobanica*

    nemoj za*ebavat doture! bijeli kaputi su ko i crni,unisex! pogotovo su pozeljni u laundž barovima,da pašu sa interijerom i bezokusnom klijentelom :) pozeljno se stopit sa okolinom...ko je vidio uznemiravat "radne" ljude jakim bojama???!!!! ;)

    avatar

    09.11.2005. (16:51)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    hepek!!! pa čobanice, zar ja i ti da se natakarimo jedno na drugo?!?!? aje, mećemo se svadit....nego, jesi li vidila kako je kupus rodio ove godine? duplo veće glavice nego lani? ;)

    avatar

    09.11.2005. (21:28)    -   -   -   -  

  • *čobanica*

    nu...ko se svađa? ja samo napominjem,tj. upucujem kao covjek od struke :) ne mozes si priustit odlazak u lanudž bar u krivom kaputu...to je drustveno samoubojstvo! ;)))))) nego...pitas jesam vid'la kupus? da vid'la...gazila...:p bome,kratak je put od bijelih kaputa do kupusa...per aspera...

    avatar

    12.11.2005. (15:00)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    hehe..dobro si rekla... špice, kaputići, iventi, hepeninzi, laundž barovi i ostala društvena dostignuća moderne civilizacije samo su trnje preko kojeg treba doći do zvijezda - a to je da skineš vunjene čorape i ne čisteći ono crno međ prstima (radi boljeg bukea) ugaziš u svježe nakrižani kupus...mmmmmmmmmmmm :)))

    avatar

    13.11.2005. (11:11)    -   -   -   -  

  • das

    zabranjena ljubav -fenomenalna, najbolja - wtf? lol :))))))))))))))))

    avatar

    11.02.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...