Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ovajonaj

    pazi ovo, jedan post "za dusu"? :))) ja 94 mislim nisam jos isao na partyje, kao starijem gospodinu mi je trebalo jos koju godinu da me ova mladalacka moda skroz stigne... pa sam jedno vrijeme isao prilicno, ali sam tad vec preselio u A'dam, tako da sam vecinu prilika otpartijao ovdje... Dance Valley, Awakenings, Drum'n'Rhythm... sad vec rijetko (sa smanjenjem interesa za party-drugs mi se smanjio i interes za partyje... ;).. zadnja veca stvar na kojoj sam bio je bio lanjski Sonar u Barceloni... bilo je odlicno, ali sad vec skoro vise zbog Barcelone nego zbog festivala..... btw, na http://www.voodoobuddah.com/music/karo/ ima nesto moje mjuze, radjene u zadnjih dvije-tri godine... nije house, ali jest elektronsko, bar porijeklom (Reason)... kucna radinost, nije profi nivo ali mozda ti se sta svidi... :)

    avatar

    01.11.2005. (00:05)    -   -   -   -  

  • R.E.

    budem si poslušal malo ritma od starijeg gospodina :)))) nije samo house u igri kod mene, no preteže :)) ima i chilla.. chill housea :))) stari, lijepo se živi, nema šta :)) ja moram još jednom posjetiti Barcu u ovom životu, bili smo po danu 2,5 sata od toga sam 1h proveo u pizzeriji :( no, prije Barce moram u A'. :))

    avatar

    01.11.2005. (01:44)    -   -   -   -  

  • R.E.

    poslušao sam uratke i kako znam ljude koji su se isto time (sličnim) bavili, i sa Rebirthom, stvarno si uložio truda i ljubavi u to. nešto sam i downloado za kasniju upotrebu.. nadam se da nije kopirajtano? :))

    avatar

    02.11.2005. (20:32)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    haha, nije; dapace, 'objavio' sam to pod Egoboobits etiketom, a to funkcionira na bazi CC/GNU/GPL/copyleft licence... :) http://www.egoboobits.net/KaRo

    avatar

    02.11.2005. (22:41)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    faking hel, upravo sam skuzio da mi je netko natrpao silu porno linkova na download stranicu na egoboo, vjerojatno dok je wiki bio javni....

    avatar

    02.11.2005. (22:42)    -   -   -   -  

  • k.

    oo, molim neznamkakdugovec j.-a nek mi nazica malo tvoje muzike i nista, sad vidim da ona spada u javno dobro....nis, idem idem si sama skupit nesto....:)

    avatar

    03.11.2005. (09:12)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    ajde, pa nije mi nista rekao.. c, c, c... ;) btw, na doticnom serveru, pod music/VoodooBuddah mozes cuti i stogod starog istoimenog benda gdje sam ja na gitari (i raznim drugim instrumentima) a na vokalu i trubi antidogmatiq :)

    avatar

    03.11.2005. (14:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...