Komentari

2mama.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Šutim

    Ja sam u 1. osnovne recitirala za Dan JNA!Pred prepunom vojarnom tj. kasarnom. Bez vodenih lokni. Imam jednu sliku s njima, friško od frizera. Danas u DMu ima onih spužvastih, s čičcima, nisu loši...i ne kuhaju se

    avatar

    27.10.2005. (09:10)    -   -   -   -  

  • Šutim

    Ah, da. Ono sa zakonitim. Pa možda...mislim...može muž pomislit da imaš i nekog koji je nezakoniti. E jel imam pokvarenu maštu!..Šala, šala

    avatar

    27.10.2005. (09:13)    -   -   -   -  

  • od sexa do lokomotive

    Oh, sjecam se tih dana! Ja sam sa zborom pjevala u vatrogasnom domu, svako malo, obje himne! :)))

    avatar

    27.10.2005. (09:30)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Tak varati staru majku...ccc...a tak se sirota trudila...baš si nestašna znaš?Pusa...Franc

    avatar

    27.10.2005. (09:43)    -   -   -   -  

  • neno u sredini

    kovrđava sue , sigurno si bila faca sa loknicama!!!!!!

    avatar

    27.10.2005. (09:52)    -   -   -   -  

  • dva

    @Tratinčica- ma zakoniti tak malo zaviruje na moj blog, da nemam te brige. I uglavnom zna što mislim, a i ja se nadam da mogu reći isto za njega. jednostavno, nisam taj tip, mislim, za nezakonite. Bar tako mislim. Al i prilika čini lopova, zar ne? @Franc- znam, to mi i moja mama govori..pusa i tebi :* @Neno- a još kad bi znao da sam imala i pjegice na nosu...a kako sam tek zbog njih bila nesretna...pa to je strašno...:))

    avatar

    27.10.2005. (10:51)    -   -   -   -  

  • KOKI

    menije baka svako jutro prije škole splela pletenicu (a imala sam kosu do struka) i zalizala šiške...to je trajalo samo do izlaska iz zgrade...mam sam ju rasplela i ponovo splela na povratku kući..:)

    avatar

    27.10.2005. (11:00)    -   -   -   -  

  • ex Blahnik

    :)))) E, to me je podsjetilo na moju mamu i njene ideje o frizuri....Isto je bila osnovna škola i ritmička grupa.....imali smo nastup.... u crnim dresovima i crvenim suknjicama... jako slatko.... i mama mi napravi kikice.....AJME SRAMOTA.... slijedeća ulica i kikice su dolje..., ali je kosa ostala u užasnom neredu.....Užas.....E, kada se samo sjetim.....Pusa draga

    avatar

    27.10.2005. (11:01)    -   -   -   -  

  • dva

    @Moix- i ja sam pjevala u zboru, u nižim razr osnovne, dok još nisam izgubila sluh, i imam jednu fitku zbora, ja u prvom redu, tamna suknja, bijela bluzica, jedan kraj u suknji, a drugi vani...koma!! A jednom sam se zaboravila obući za nastup, pa su me stavili iza klavira, samo glava viri na fotki :))

    avatar

    27.10.2005. (11:03)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    A ja se sjećam u NIŽIM razredima O.Š. sitnih pletenica koje su nam oplele bake i mame da bi ih raspustile i imale valovitu kosu, jedino kaj su nam vrhovi izgledali ko male metle..., a se neko kovrća rađenih od krpica??!! ;-)))

    avatar

    27.10.2005. (11:15)    -   -   -   -  

  • trill

    Ja sam to bezuspješno radila s prvim minivalom :))) I močila kosu i rasčešljavala i močila i tako po cijele dane...a isto mi se htjelo kovrčave kose, ali ne takve kakva je ispala :)))

    avatar

    27.10.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  • dva

    @DemjanovaMama-znam za to s krpicama samo iz priče, nisam nikad probala na sebi. I da, kad se raspletu pletenice, bude kosa nekako izlomljena, a ne onako valovita na lijep način ;) @Trill- ma znala sam ja, imamo mi izgleda baš puno toga zajedničkog :)

    avatar

    27.10.2005. (12:12)    -   -   -   -  

  • praktikum

    :))))))))

    avatar

    27.10.2005. (12:26)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Ajooooj!!! Ja sam bila aktivna u svim sekcijama sem shahovske. :D Ozbiljno. Nekad mi se cini da sam imala vishe proba, vjezbi i nastupa nego nastave. Mama i ja smo specijalizaciju na loknama radili izmedju drugog (prva pricest) i petog razreda (tad je Alen Islamovic friz bio the look). A onda se pojavila Bo Derek u nekom Tarzan filmu, pa smo dobile inspiraciju: sitne pletenice, pa onda smocish vrh i navucesh na to izrezani kolutic onih shirokih slamki za sok. :D Trajalo je to svaki put 3 - 5 sati! A nekad smo tako fanaticno pravili jako sitne pletenice, pa smo koristili i obicne, one male, bijele slamcice. :D Kako je to tek izgledalo kad se rasplete....Lokne s krpicama smo usavrshili, takve budu najprirodnije, samo morash imati dugu kosu za to. Jooooj!!! Sjetila sam se TOLIKO stvari da bi mogla preshishati duzinu tvog posta. :D Meni je ta osnovna shkola bila eksperimentalna faza shto se kose tice. Jednom sam procitala negdje kako je za suhu kosu dobro kad stavish na nju pakung od maslinovog ulja 15 minuta. Uradim, operem i mokre kose legnem spavati. Sutra ujutro - kosa mokra! Presushim fenom - nije mokra, vec MASNA!!! Nakon tri pranja i sushenja i dalje masna! Na kraju ju operem dobrim, starim Likvi deterdzentom za sudje. :D Pa onda odjednom udje u modu rep na vrhu glave. Zalizano i zategnuto toliko da bi se otvor od ociju ukosio, vidjela se ocna shupljina sa vanjske strane oka. A shishke su morale bit u obliku jedne lokne, vodoravne, natapirano i nalakirano, puno gela...To se prije moglo polomit nego poceshljat....Ako sve nije dobro suho, a vani pushe vjetar - bolje ti je da se prijavish bolestan. :D Od te frizure mi je i dan danas kosa iznad cela slabija i rjedja od ostatka...Jesam napomenula da meni to nishta nije stajalo?? :D

    avatar

    27.10.2005. (12:38)    -   -   -   -  

  • djuro

    čoviče, svako misto je imalo dom JNA!! ja bio samo jednom, kad sam prisezao 'Danas kad postajem pionir....' :-))

    avatar

    27.10.2005. (12:44)    -   -   -   -  

  • steven- moj svijet

    AJL BI BEK.................HEHEHEHEHE

    avatar

    27.10.2005. (12:47)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    samo jednom sam poželjela kovrče i dam ja mini val, u drugom srednje...izgledala sam ko crnkinja,užas...i rekoh si: neka meni moja ravna kosa,a mini val - ne hvala

    avatar

    27.10.2005. (13:27)    -   -   -   -  

  • dva

    @MishMisho- mislim da misliš na one šiške onak, položene u jednu stranu podignute prema gore, pa spuštene..ma ne znam opisati, al bile su jako popularne, mi smo ih zvali "kupusov list"..al o tome u sutrašnjem postu ;)) @Suzy- i ja tebi šaljem jedan osmjeh :) @Gajo- I'm so happy!!!!! @Almostpoznata- pa zar nije onako malo prirodno valovita tvoja kosa??? u što sam ja gledala? :)) tj, u koga ;)

    avatar

    27.10.2005. (13:44)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Ne, to smo prije toga furali. Ne, ovo je doslovno bila "sarmica" na celu. :D Nekako nemam ni jednu sliku iz tog razdoblja... :nevino-fuckam-i-izbjegavam-te-direktno-pogledati-u-oci:

    avatar

    28.10.2005. (23:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...