Komentari

loveislife4ever.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • admin

    VIS - Very Important Secret!

    avatar

    25.10.2005. (22:50)    -   -   -   -  

  • Moje misli....

    Vjeruj mala moja i meni to fali.... Počela sma gubiti volju za svime.... Više se ni ne veselim porukama od NJEGA, neznam sta mi je.. Najrade bi da nisat nemoram raditi... Nemam pojima... I Izviđači i za tim gubim volju ma za svim... Šta se to dogodilo??????????

    avatar

    25.10.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  • Moje misli....

    E da pa mene Crni vise uopce ne obozava, nista ne cujem od njega ne vidim-NISTA =) Prohodajte ponovno, jer meni fali Crni =( E da ja sam ti vidjela Nenada danas i vidam ga svaki put kad ide na trening, pa malo popricam sa njima... A Zika daj meni se misljenje o njemu tako spustilo nakon sta sam vidjela sta dopusta curama(jednoj curi) imaj ponosa, to je jadno pogotovo ako je zbog nje....

    avatar

    25.10.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  • Love is life 4ever!!!!!

    Ja sam se jucer cula sa Zikom...poslao mi je sms...i sa Nenadom jer sa umjesto Nei poslala njemu!! I meni Crni fali...ali sada kao frend...vise nego kao decko!!! Reci cu mu da ti se javi.....A Neno...ma ja njega obozavam isto kao i Ziku...nemas tu sta vdjet!!!i isto mi se neda...nista....vjeruj mi nista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    26.10.2005. (10:07)    -   -   -   -  

  • *ChIcHi*

    Eeeej tek sad vidih ljevo na slici Andreu G,Sikljanicu i ono je Sara ili????..moja imenjakinja?..isli su svi u podmurvice..a sikljanica trenira kosarku u mom bivsem klubu i ide na manekena..a Luka???Pa moja naj frendica je zaljubljna u njega..(bila neznam dal je jos uvjek)..ahahha..kako smisno..ljolj..ljolj...cmoooooxxx!

    avatar

    26.10.2005. (20:23)    -   -   -   -  

  • Majena

    Andrea K....a od kud mene znas?!i da to ej Luka....koja tvoje frendica?!od kud mene znas?!

    avatar

    26.10.2005. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...