Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ouzica

    prvo, našla sam krhotinu vaze ispod stola..drugo, to je ivona (ili možda ipak ja) bacila pilates loptu na ormar-opet sam je vidjela kako pada, ko barbarino čokoladno mlijeko:).nego...to nije trebalo ić pod prvo..no,da.ti jesi pjesnikinja, iako ti je poezija još uvijek malo hermetična. ali,pa nećemo odmah u komercijalu.:) podsjeća me na onu dobru staru pizdun i mutikaša. meni je filozofija zabavna. zamisli da, kad te netko pita šta ti je hobi, ti, al sa čvrstom osnovom, možeš odgovorit- filozofija.wow!:) platonu nikad neću oprostit ideje. da je bar to sve bio dualizam, ali neens mi je otkrila da njemu naš svijet ništa nije značio. al onda ga je aristotel isprašio. reko mu je da množi zbilju puta 2. hehe. ali,aristotelić nije baš volio žene, a platon jest. hmm.. što misliš, dal će i na ovom testu pisat aristotel/platon/cunt/jaspers/camus/sartre ti želi mnogo sreće- čudite se i filozofirajte!:) hmmm...d.m. ono dolje je bio rus, krležu čuvam za orgazam...pusa,pusa

    avatar

    23.10.2005. (22:24)    -   -   -   -  

  • neens

    ja sam napokon gotova.uspjela sam 73 str.uvoda iz filozofije pretvoriti u 8str mog svrakopisa.e sad.to jos treba naucit...malenkost.. ouzica i de em stalno najavljuju reprizu ekskurzije al nikad se nista ne dogodi...bas ste neki.

    avatar

    23.10.2005. (22:39)    -   -   -   -  

  • ouzica

    kata,ti si, da ne velim, najbolja.:)

    avatar

    24.10.2005. (10:21)    -   -   -   -  

  • OvO Je pRIča BeZ zaKLjUčKa

    ah, da ne velim, hvala:) i hvala sto si mislila da je pjesma moja, it was an honour. mozda i ja jednom napisem koju, iako su mi esejisticke radnje draze;) vidimo se u skoli. pusa:*

    avatar

    24.10.2005. (11:56)    -   -   -   -  

  • ouzica

    hej, vidim da još nema posta..ts,ts..:) note to arkadija:chicken is a general word for the bird and its meat, ergo baby chicken is not an overstatement. ajd, brže, kato! tvoj blog je sve što mi je ostalo od života!:)

    avatar

    24.10.2005. (20:37)    -   -   -   -  

  • arkadija (previously know

    a ja sam arkadija! nisam bila ziher.pa onda se valjda trebam tako i potpisati.ajde dobro... baby chicken wise - faaaaajn..sta si ti odmah webstera dohvatila kad si dosla doma?treba,treba:)

    avatar

    25.10.2005. (21:00)    -   -   -   -  

  • arkadija

    bastrds! otkinulo mi dio imena trebalo je pisati previously known as puta.tsk tsk tsk.kakve su to šege?:))

    avatar

    25.10.2005. (21:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...