Komentari

tinnaa.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • spirit69

    suosjećam s tobom...pronašla sam se u ovim riječima i baš se sjetila trnutka kad sam to doživjela... btw. hvala na komentaru ;) pusa!

    avatar

    23.10.2005. (15:14)    -   -   -   -  

  • Ika

    Hej! Nije mi jasno kako si moju situaciju proživljavala godinama..... kaj to se može tako razvući? Također sam se pronašla u tvojoj pjesmi.... totalno se ja ovog trenutka tako osjećam... daj mi reci šta si napravila pa da je brže prošao ovaj glupi osjećaj.... thanks

    avatar

    23.10.2005. (17:40)    -   -   -   -  

  • Stop! Drop! KABOOM!!

    Bitno je da je sada uz tebe...(ako se ja ne varam...) :) pusam te

    avatar

    23.10.2005. (19:03)    -   -   -   -  

  • modriodsjaj

    Znam da ovo nije neka velika mudrost ali jednostavno nemoguće je istinski voljeti bez boli.

    avatar

    23.10.2005. (21:37)    -   -   -   -  

  • Ika

    totalno se slazem s modrim odsjejem...... tek dok izgubis nekoga onda znas da si ga volio.... bez boli nema spoznaje, bez spoznaje nema ljubavi....

    avatar

    24.10.2005. (01:12)    -   -   -   -  

  • Tinns

    Black soul...Nisam sa njim...pjesma je pisana Vanji...i to u samom početku... nakon te pjesme sam još četiri godine bila zaljubljena u njega... još dva puta smo bili zajedno, pa prekinuli... jednom on, jednom ja!...sve dok se nije pojavio Igor... Igor me nikada nije ostavljao... ni ja njega!................Ika...što sam ja napravila?....patila sam četiri godine....nemoj i ti tako... jednostavno probaj krenuti dalje... jer čini mi se kad je nešto zakrpano... nikad ne može biti kao novo... ili sa njegove ili sa tvoje strane...Ja sam to sve , od početka ovog bloga opisala kao Tinejđerski dnevnik...u obliku knjige... a zapravo to je i bio moj dnevnik ...iz tih dana!... I ove pjesme su iz tih dana... od prije 25 godina... i zaista se slažem sa svima vama... ako ne osjetiš tu ljubavnu bol, nisi iskusio ni ljubav! Tek onda ljubav možeš spoznati i možeš ju cijeniti...a, ja sam sada u sretnom braku... sa dvoje prekrasne djece... i nema ni trenutka ni situacije u životu za kojom bih žalila ili pomislila da sam učinila pogrešno!... Kako god da je bilo... upravo tako je trebalo i biti...I PONAVLJAM JOŠ JEDNOM... NEMA RECEPTA... sve ovisi o osobi!

    avatar

    24.10.2005. (15:44)    -   -   -   -  

  • Stop! Drop! KABOOM!!

    i eto..sad si sretna sa Igorom..a to je jedino bitno..:) pusa

    avatar

    24.10.2005. (17:04)    -   -   -   -  

  • Ika

    o my god... nikad nebih rekla da je to bilo prije 25 godina...... hvala ti na savjetu i hvala ti što si objavila ove pjesme... ja krećem dalje i imam filing da ću opet moći vjerovati u ljubav i sebe ali samo da ti velim.... kao da si me nosila pola puta .... iz dubine srca ti hvala!!! :o)

    avatar

    24.10.2005. (20:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...