Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • OK...a kaj Ti tu radiš?

    uuuu la la.danas sam prvi... što se tiće mog bloga...ma ovo je samo probna pozadina da vidim jel uopće kužim kak se to stavlja...promijenit ću...ak ti je teško čitat pa imaš pri vrhu ono žuto čudo,pa pređi s tekstom prek toga i sve će se normalno vidjet. pa kaj sam ja znao za ouzicu...al bilo je to opijanje za desetku... a sad tvoj post...odakle toliko uzbuđenja u samo dva dana? držim fige da bude neki dobar skor s testa. fakat vam je bilo ludnica...to me baš prisjetilo kak sam se u ateni izgubio s terezom konji sarom i još nekim(u fak nemrem se sjetit), no whatever, osjećaj se pozdravljenom...i a. gdje su oni vrhunci književnosti?

    avatar

    23.10.2005. (01:15)    -   -   -   -  

  • Između zvijezda, između jave i sna...

    uf, bilo vam je uzbudljivo tamo, ha? :) ajd, bar ste stigli na vlak. moj pametan buraz je prosle god, kad se vracao sa skijanja iz austrije, uspio zaksnit na bus. naravno, stari je morao doc po njega... :D a skor ce bit valjda dobar, ne?

    avatar

    23.10.2005. (10:22)    -   -   -   -  

  • ouzica

    zipa ovo!:) čitam tu ja jednu zanimljivu knjižicu. i sad..knjižica kaže da je sreća razlomak. u brojniku blaženstvo, u nazivniku zavist. ukoliko nazivnik svedemo na nulu dobivamo "slatku beskonačnost razlomka". kako dobiti slatku beskonačnost? knjižica opet ima ideju. pokoriti gospodare svijeta-ljubav i glad. ajde glad još nekako (kako je rekla naša prijateljica arkadija jednom zgodom u kapucineru:"ma tko je još gladan?";pusa, pusa:) ), ali ljubav...? i sad tu ulijeće seks! Uvedimo ružičaste bonove (sad bi se jedini požalio na otužnost parizera), djecogojstvo (arkadija trlja ručice sa člancima viška:))! ružičasti bonovi ti omogućuju da se pretplatiš na koga god hoćeš!! bez ljubavi nema žudnje, a bez žudnje nema boli- pa to je čisti budizam, a još k tome ti bude lijepo!ja znam na koga bi ti to potrošila!!:) da ja uzmem jedan ružičasti bon pa da mi napokon razjasnimo tu književnost, ha, d.m.?:)

    avatar

    23.10.2005. (15:07)    -   -   -   -  

  • OK...a kaj Ti tu radiš?

    draga uzice, ako su ovo vrhunci hrvatske kjiževnosti, ja bih vrlo rado s tobom i svjetsku razjasnio...

    avatar

    23.10.2005. (17:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...