Komentari

coconut1.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ...my.diary...

    joj, ja sam isto mado... nije razlog kazna, vech jedna druga stvarchica...neka,neka, nadoknadit chemo nas dvije to next weekend,jel tako ? :))pozdrav :))

    avatar

    22.10.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  • desp

    Evo pustit cu ti komentar da vidis da nisam skrtica:).I ja sjedim doma i razmisljam zasto nismo veceras isle van??(nije da imamo bas nekakav izbor za izaci ali svejedno..mogle smo negdje,bilo gdje..).He he veceras ces ti njega zvati i reci mu da si u 23 i 30 doma(tko se zadnji smije..:))))Velika pussa!

    avatar

    22.10.2005. (21:50)    -   -   -   -  

  • desp

    ustvari mislila sam na ono"what goes around comes around" ali moze i ova.uglavnom:)

    avatar

    22.10.2005. (21:52)    -   -   -   -  

  • **sanja**

    ''od samog pogleda na Sanju,pucam od smijeha..'' hm..a šta je to na meni tako smiješno? :D ma nisi se onu večer izblamirala pred njim..mislim, malo si bila veselija nego inače i nije to ništa loše :) dobro, možda si se malo previše smijala ali to je to..nisi valjala sad neke gluposti.. :) al bilo nam je baš dobro :D a mame su ti generalno gledano takve..dobro da si se pomirila s tim..moja metoda koja je dokazano najbolja je 'na jedno uho uđe na drugo izađe' :) i ne, više nam u pomoć neće priskakati juice-vodka......prelazimo na tekilu ;))) da baš, ako smo od onog bile takve ne želim razmišljat kakve bi tek bile nakon nečeg jačeg :) najbolje se držimo nessa ili prirodne izvorske vode.. :)) veeelika pusa

    avatar

    23.10.2005. (00:14)    -   -   -   -  

  • * Tvoja je sreća samo tvoja stvar... *

    dink moj, mogu samo zamislit izraz na aladinovom licu kad je skužio da si onako, ''malo vesela''! hvala što sam legend i što te podsjećam na tvoju staru! jako lijep kompliment :) p.s. pojasni mi ovo: bit će joj lover sa strane; ša znači to sa strane. mislim ko će bit in d mild? big kiss od tvog realista!

    avatar

    23.10.2005. (12:14)    -   -   -   -  

  • ×ladyCapricorn×

    e kokosiću;) nemoj bit tužna ša nisi vani...kuiš, evo ja sam doma svaki fakin dan već 2tjedna i držim se...tak da... i čak kad krenem u život..neću moć cugat!! i tak to... ma uglavnom...poosa;)

    avatar

    23.10.2005. (22:24)    -   -   -   -  

  • *naja*

    e da mi je bilo vidjet tu večer tebe i sanjolinu... :)) sve mi je bilo jasno kad me zvala u pol noći a zna da sam tad već u onoj R.E.M fazi..:D trebala je vas kik malo bolje pazit bar da ne zvrcate one svoje.. :) c ya! kissić

    avatar

    24.10.2005. (11:18)    -   -   -   -  

  • Suba

    A nisam htio ništa pisat jer mi neda Sanja, ali moram reći, 'onaj njezin' bi nju zvao bez obzira htjela ona to ili ne :D Neću više reći ništa da me ne udavi... pozdrav ;)

    avatar

    24.10.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • *blink girl *

    bas ti je dobar ovaj mačor,ee pa kada se malo podignes u oblake,zovi mene i zavrsiti ces na marsu-ipak ja sam rođeni nerealist i optimist-kako kada ovo drugo..e i bolja je čista vodka-always be happy :)

    avatar

    26.10.2005. (19:14)    -   -   -   -  

  • COCONUT_ht

    *A vidi tko mi je došao...blink girl. Pa ljube, nisam te dugo vidjela.Tnx na komentariću, znam ja da bi ti mene odvela daleko u oblake,neka,neka,dobro je to.kissić

    avatar

    26.10.2005. (23:05)    -   -   -   -  

  • Phoebs

    hello, hvala na komentaru :) Da, škorpionka sam :) ali ne baš tipična :) Super ti je blog i dizajn! Čitamo se!

    avatar

    26.10.2005. (23:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...