Komentari

mcn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • armin

    uh, ovo je eklektička kritika. puno toga je izmješano...moj nauk o stripu je završio s cortom malteseom i hugom prattom...volio sam i hala fostera..dilana doga i slične stripove više ne pratim...postavio si jednu finu tezu koja je točna...to je samo ikonografija koja služi u ideologijske svrhe. izgubila je prvotnu i istinsku vrijednost i postala sredstvo manipulacije...dobar primjer za to je berninijev film, onaj što dobi oskara samo zbog teme. mislim na la vita e bella. nije mi se svidio baš zbog manipulacije na tu temu holokausta...ali ode ja u digresiju..

    avatar

    20.10.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  • mcn

    Sve okej, digresije su moj osnovni način razmišljanja ...:)

    avatar

    20.10.2005. (08:33)    -   -   -   -  

  • Ire

    > na pol teksta sam htjela reć: ček, kaj ti nisi studirao povijest? :))

    avatar

    20.10.2005. (10:13)    -   -   -   -  

  • Zox

    Kritika na previse ocigledne stvaro, hoce to Sclavija. Italijani to zovu "pistolotto", i to mu stalno prebacuju, zadnja epizoda DD koju je on napisao je jedan veliki pistolotto protiv mobitela.

    avatar

    20.10.2005. (14:15)    -   -   -   -  

  • besni

    sto se tice recenzije, mcne ne seri!!! odvajanje od iskustvenog, od onog sto si stvarno prozivljavao, NIJE zaborav! odnosno, bar ti generacijski(intelektualno?, da se oslobodimo vremena...) ne pripadas onima kojima je pred ocima isto sto i u pamcenju... da, cijela povijest je relativna, povijest pisu pobijednici, povijest je laz, ali tih 6 milijuna zidova su ipak pobili... popusi panj ganje i intenzivno se posveti razmisljanju o tome, o tim trenutcima, o tim ljudima, sto su osjecali, pokusaj izaci iz domene ja u domenu Drugi, iz domene sad u domenu tad... (GANJA JE ZAKOOON!!:)))ppp radi se o tome da zato sto danasnje stanje stvari stoji tako kao da je sve relativno, zato sto danasnja Stvarnost upucuje na sebe kao na privid, upravo se ne smijemo tome prepustiti i bacati ovakve izjave kakve se nlaaze ponegdje u tvom txtu.... sure, evo sjedim tipkam slusam gustam, kao da mene boli za sve to....ali popusi malo ganje mcne;) 'stripove više ne pratim...postavio si jednu finu tezu koja je točna...to je samo ikonografija koja služi u ideologijske svrhe. izgubila je prvotnu i istinsku vrijednost i postala sredstvo manipulacije' hahahahahahahahaha, ma neeeeeeemoj!!!! a sta je Knjizevnost pametnjakovicu, nju pratis jel!? ona nema veze sa svim tim sto si napisao za stripove!!??? procackaj si malo po eagletonovoj knjizevnoj teoriji...

    avatar

    21.10.2005. (09:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...