Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • siščanka

    nadam se da ti je sad malo lakše kad si se izjadala, da, neki dečki su jako komotni i očekuju da sve žene naprave, da je to normalno, a jel bar hoće muž pousisavat, odnijet smeće ili tako nešto? natjeraj ga, jer ako nećeš sada poslije će bit prekasno, a gdje su bake? Mislim da je ženama prije kad je bila velika familija ipak bilo puno lakše i ne sviđa mi se to što mladi ljudi žive sami s djecom, pogotovo u malim stanovima

    avatar

    19.10.2005. (23:04)    -   -   -   -  

  • ... girl next door ...

    procitala sam bisere sad, slatko :) a sta se tice ovog posta zasto ne probate produzeni porodiljni - 9 mjeseci ti a 3 mjeseca muz :) (mislim da je tako ali nemoj me drzat za rijec)

    avatar

    19.10.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  • Mare Ibrium

    Mislim da bi muz trebao pripomagati, osobito sa mladjom... premotati kada treba, uspavljivati, i da se preko noci budi barem svaki treci dan pa da se ti naspavas. Ako je problem u dojenju, tj. moras se isprazniti onda se izdojis za prvo i trece budjenje (u kojem ce on nahraniti bebu) a drugo budjenje se ti ustanes da mala sise... mislim, uvijek se nadje rjesenje kada je tu i volja. Lijep pozdrav

    avatar

    20.10.2005. (01:53)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Hvala na savjetima i podršci. Muž, bez frke, usisa, skuha ručak i što treba, ali kada je doma. A to je jako rijetko. Radije radi po kući nego što je s djecom jer kada čuva djecu ne može "mozak na pašu" :) Moja mama dođe skoro svaki dan na sat-dva pa mi olakša dan. Pusa svima! @Dust, dobar savjet, ali nema volje :( On ne reagira na dječji plač, tvrdo spava pa bi se dogodilo da sam, i tako ionako, i ja budna.

    avatar

    20.10.2005. (13:56)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    Evo čitam i ne mogu sebi doći. Ma kako netko može mljeti i trkeljati tolike gluposti!!! Daj pa ne moraju svi znati da ti QI ne prelazi 12. Moj ti je savjet: odustani, posveti se uzgoju ovaca ili nekom drugom poslu koji ne traži veći intelektualni napor, pisanje ti baš nikako ne ide. :-((( Kokoš!

    avatar

    20.10.2005. (14:18)    -   -   -   -  

  • Mare Ibrium

    @ She Devil - e 'bem ga nevoljnog! Previse si ga razmazila ;) Sto bi bilo da imate blizance?! Pokusaj ga ipak polako nagovoriti na neke aktivnosti... korak po korak. Nek on gundja i zanovijeta koliko hoce, ali polako ce se privici, a i bit ce to odlican nacin da se priblizi djeci :)

    avatar

    20.10.2005. (14:22)    -   -   -   -  

  • dva

    draga, posve te razumijem :))

    avatar

    21.10.2005. (14:12)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @vilenjak, ponavljaš se :) Kako je, pametnome, jednom dosta, ja neću ponavljati svoj odgovor. Imaš ga malo niže kao odgovor na isti tekst dok je u potpisu istog stajalo "ja". U međuvremenu si evoluirao u vilenjaka...Tko zna što je slijedeće? :D

    avatar

    21.10.2005. (18:33)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Daj mu da ti čita blog, to je odlično sredstvo za pročiščavanje nesuglasica. Tako ja radim, za sada su pomaci na bolje mali ali ih ima :))

    avatar

    30.10.2005. (00:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...