Komentari

oriovac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • #BBB-Jaska# 1986.

    Pozdrav, i samo da velim: SRAMOTA ! IDEMO DALJE ! NAVRATI !

    avatar

    20.10.2005. (00:10)    -   -   -   -  

  • ...Nk DiNaMo ZaGrEb...

    Slažem se s ekipom iz Jaske,idemo dalje kao da se ništa nije dogodilo

    avatar

    20.10.2005. (15:21)    -   -   -   -  

  • Krco

    Košarka B-1 liga Istok,prvo kolo-Slavonija-Rekord Tim 84:93! Čestitam I naši su pobijedili u gostima (Hebrang-Mladost Čačinci 68:84)

    avatar

    24.10.2005. (16:35)    -   -   -   -  

  • BBB-Oriovac

    He he,vidiš Bobika,ti nam moraš javiti kako su naši košarkaši prošli jer mi ti to više ni ne pratimo.Nisam ni znao da igraju B-1 ligu jer, koliko se sjećam, do prošle godine su igrali županijsku.A nekad smo stvarno bili jaki u košarci i pratili to (pa i Barbari su osnovani kao košarkaški navijači).Sada se prati n.k. Oriolik (koji je uspio izgubit prošlo kolo u Otoku 1:2 i tako propustio priliku doći vodećoj "Croatii" iz Đakova na samo bod zaostatka).U nedjelju nam dolazi Cernik.

    avatar

    25.10.2005. (11:23)    -   -   -   -  

  • NEW BLUE FRONT-->I mrtvi žive za DINAMO-§-PEŠČA BO

    ko je preživio i tko bu pričao? umjesto alcekin u blogovima ak vam se da stavite bbb Peščenica.....ak vam se da...pozdrav iz sunčanog(uvjetno) Zagreba

    avatar

    25.10.2005. (16:50)    -   -   -   -  

  • lola

    eto kad smo već kod barbara,da se i ja javim. još uvijek nisam ništa uspio organizirati u vezi ponovnog okupljanja barbara i kad sam nekima predlagao ponovni početak navijanja za Oriolik svi su me čudno gledali i komentari su bili u stilu ˝boli me kurac za Oriolik˝. Žalosno je to što mi mladi danas nemamo nikakve zanimacije a ovo je odlična prilika za druženje i zajebanciju. jebiga valjda je neke stid doć na utakmicu i navijat za Oriolik. meni je to skroz čudno. ali ipak ja se još uvijek nadam da će se nešta srediti oko barbara. ORIOLIK ORIOVAC ZA TEBE DAT ĆU MLADOST SVU,UZ TEBE ĆU UVIJEK BITI I U DOBRU I U ZLU!!!!!!!!B.B.O.

    avatar

    25.10.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • BBB-Oriovac

    Svi smo preživjeli.Moram stavit slike sa momačke,a nikako mi se ne da. Možda danas.

    avatar

    27.10.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • NEW BLUE FRONT-->I mrtvi žive za DINAMO-§-PEŠČA BO

    HVALA na promjeni u linkovima....i pozdrav !jučer je izbio fajt s pandurima....al dobro...ja mislim da biste trebali skupit ekipu i navijati za Oriolik kolko got on bio mali klub(kaj ima veze)...ovo je upućeno Loli.... eto..tolko od mene..nadam se da ste se napili i najeli i naravno zabavili na svadbi...ŽIVJELI MLADENCI!

    avatar

    27.10.2005. (14:48)    -   -   -   -  

  • lola

    alcekin,hvala na podršci ali što dalje sve više mi se čini da od barbara neće bit ništa jer mi je glupo da samo ja dođem na utakmicu i navijam,a drugi neće da uopće dođu na utakmicu a kamoli da navijaju.šteta jer kakve ambicije klub ima,a to je da uđu u jedinstvenu 3.ligu,mogli bi imati jebačku navijačku grupu u toj ligi.ja imam pun kurac dobrih ideja u smislu organizacije,pjesama itd. ali očito da od toga neće biti ništa jer nitko od nas mlađih nema volje.jebiga.

    avatar

    31.10.2005. (20:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...