Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • pegy

    O nogometu znam malo, onako žensko-laički. Uzmem onoliko koliko mi treba, a višak odbacujem. :)) Mislila sam da nogomet možda dolazi od noga i met od premetati pa bi bilo kao premetanje nogama. :)) Ali to je bilo isto tako laički. :)) Uglavnom, gledam ga isključivo kada igra reprezentacija, a i to ovisi i trenutku inspiracije. :)

    avatar

    17.10.2005. (22:09)    -   -   -   -  

  • dispet

    Da, i ja san čitao o tom istraživanju i moran ti priznat da su mi malo čudni ti rezultati istraživanja... Pa Engleska je zemlja u kojoj nogomet praktički nastao, prepuna nogometnih fanatika... Velika većina muške populacije u toj državi "živi nogomet"... tako da mi je malo smiješno da žene znaju što je pomoćni sudac i zaleđe, a muška populacija ne :/... al' opet - sve je moguće...

    avatar

    18.10.2005. (00:18)    -   -   -   -  

  • hpdpevec

    pogledam koju utakmicu sa svjetskog ili evropskog prvenstva jer volim vidjet dobru "nogometnu" guzu :))))

    avatar

    18.10.2005. (07:21)    -   -   -   -  

  • more nade

    Nikad nisam mislila da je riječ nogomet netko smislio.. bravo Slavko Rutzner Radmilović! Stvarno je on sve to dobro povezao... Inače, nogomet mi nije jača strana ali gleda na njega drugačije od kad sam pročitala autobiografiju brazilskog nogometaša ZE ROBERTA. Ima je u Teoviziji. Preporučujem.

    avatar

    18.10.2005. (09:49)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    heheheheh :))) sviđa mi se ona opaska da žene kad znaju znaju, dok se muškarci hvale da znaju i kad ne znaju :))) inače, jednom sam u Firenci čula da se oni hvale da je kod njih davno davno još dok su gradovi države ratovali jedni protiv drugih, pa su Siena i Firenze bile u ratu, odigrana prva nogometna utakmica. Jer su ljudi iz Firenze dok su bili opkoljeni ovima iz Siene htjeli pokazati kako je njima super cool u životu i ne more ih brige ni glad, pa su igrali nogomet na glavnom gradskom trgu Santa Maria delle Croce :))) i tako izmislili nogomet. legenda....

    avatar

    18.10.2005. (10:03)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    evo jedne poznavateljice nogometnih pravila i naravno ljubiteljice istog, jeee :-). da žene znaju više od muških ne bi se baš složila, osim naravno onih koje prate sport. isto tako znam dosta muške populacije koji nemaju blage veze sa nogometom ali da ne ispadnu mekušci, laprdaju svašta. ne znam koliko pratiš engleski nogomet, ali mene oduševljavaju bakice na stadionu obučene kompletno u boje svog kluba. kladim se da one znaju više od naših "stručnjaka" po kafićima :-)))

    avatar

    18.10.2005. (11:42)    -   -   -   -  

  • djuro

    kul, naučih nešto novo, Slavko svaka ti čast!!!

    avatar

    18.10.2005. (12:19)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    hehehe ma muški se uvik prave pametni, a masu puta ispadnu pripametni...

    avatar

    18.10.2005. (13:02)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    to sam već negdje pročitala, i nije za čuditi se, ista stvar je i kod polaganja vozačkih ispita, dečki misle da su svu pamet svijeta popili jer znaju voziti, a svi do jednoga su pali na ispitima, ne znaju objasniti osnovna pravila, dopuštenje brzina za njih nije bitno itd...tako da me ni ovo nije začudilo, moj dragi ima običaj reći da ja znam više o nogometu i igračima, nego pol onih koji dolaze na utakmice, on je redovit na svim tekmama i veli da je za ne povjerovati to neznanje, ovo o porijeklu nisam znala, baš ću ga iznenaditi sa svojim znanjem :):):)

    avatar

    18.10.2005. (13:07)    -   -   -   -  

  • trill

    Znam dosta o nogometu, jer ga volim gledati. Nisam znala ove podatke koje si napisala, a baš su zanimljivi :)) a da ne ispadnem totalna neznalica moram napisati šta sve znam: znam šta je zaleđe, kad se puca korner, kad je aut, čemu služi 4. sudac...i tako neke recimo bitnije stvari u nogometu. :)))

    avatar

    18.10.2005. (13:43)    -   -   -   -  

  • izvornade

    Svaki sport je lijep i iz čovjeka treba izvući ono najbolje i najplemenitije. Volim gledati nogomet, ali na televiziji. Gnušam se ružnog ponašanja siledžija na tribinama.

    avatar

    18.10.2005. (14:29)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Ja znam objasniti zaleđe teoretski vrlo točno, ali skužit ga u igri ne mogu - čak niti na usporenoj snimci...

    avatar

    18.10.2005. (21:35)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Pegy, ni ja se ne mogu pohvaliti da sam vrsna poznavateljica nogometa, ali volim pogledati. Naravno, ovisno o tome tko igra i kako sam ja raspoložena. @Dispete, tako sam se i ja baš ugodno iznenadila kad sam pročitala. Ha, tko zna...kao što kažeš. @Laneto, ima i tu nešto. Hi, hi, ma nisam ja baš bez veze stavila Kluvierta uz post :))) @More Nade, sad me baš zanima što je s tom biografijom... @Woolfice, zanimljiva priča, tako sam nešto i ja čula o našim krajevima. Nešto se spominjao Sinj, sad sam to i zaboravila. Ima još nekih stvarčica i o Dubrovniku. A ono da su Honduras i Salvador ratovali zbog nogometa, eh! @Reino,nisam primjećivala te bakice, ali mi je to definitivno zanimljiv podatak!!! @Bravo Zvjezdice, samo ti njega iznenadi! @Trillice, nisam ni ja baš neka vrsna poznavateljica, ali isto tako znam neke osnovne stvari ;) @Izvore Nade, dobro kažeš! @Jazzie, reći ću ti da je i meni teorija lakša, a u praksi moram doooobro gledati da bih skužila kako se dogodilo zaleđe ;)

    avatar

    19.10.2005. (00:17)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Ja volim općenito sport pa i nogomet. I znam da znam više od većine muškaraca. To su mi nedavno neki i priznali. pusa.

    avatar

    19.10.2005. (02:03)    -   -   -   -  

  • izvornade

    * big blue * udružujem se s Morem Nade u preporuci za knjigu o Ze Robertovu životnom putu. Veoma je nadahnjujuća i djeluje snažno pozitivno i motivirajuće! Čita se u jednom dahu. Očaran sam Vjerom u Boga i slogom obitelji Ze Roberto.

    avatar

    19.10.2005. (10:36)    -   -   -   -  

  • buba mara

    he he! dobra si! :) ja sam mislila da je to neka zafrkancija na račun žena da se bolje razumiju u pojmove - ne vjerujem baš medijima, a to sam ovako i načula, pa naravno da nisam shvatila ozbiljno.... nogomet mi je zanimljiv i uvijek ću ga rado pogledati s bratom, dečkom .... ali nemam pojma ništa o njemu :)

    avatar

    19.10.2005. (12:18)    -   -   -   -  

  • djuro

    reka sam baš prije nekog vrimena, a sad se sitio, da svi danas znaju što je zaleđe. zato odsad za provjeru znanja koristim pitanje 'što je pasivni ofsajd?' i kolko je čepova pive potrebno da bi se objasnila dotična situacija? :-))))

    avatar

    19.10.2005. (14:51)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    Ma piši više nešto ! :)))))) već sam te sto puta otvorila ovih par dana

    avatar

    19.10.2005. (20:00)    -   -   -   -  

  • espadrila

    e bas si se lijepo to sjetila:) hvala sto si nas informirala, svaka cast:)

    avatar

    19.10.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • gdy

    E, a šta je to nogomet ? (toliko o mom interesu za taj sport! Pratim samo kad igra repka...) Pusa od krampusa!

    avatar

    20.10.2005. (10:29)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    Djuro Jel pasivni ofsajd kad se igrač u napadu nalazi u zaleđu ali ne sudjeluje aktivno u napadu, dakle nije u posjedu lopte i ne ide na loptu dok traje napad? isuse ak nije točno! ali ako je platiš mi pivu na ćevapima drugi put, a ak nije platim ja tebi

    avatar

    20.10.2005. (12:39)    -   -   -   -  

  • djuro

    @zvjezdice, blizu si, još samo trebaš odgovorti koliko je pivskih čepova potrebno za vizualizirat situaciju :-)) aj, aj, imaš pivo

    avatar

    20.10.2005. (12:51)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    baš me briga, pivu sam osvojila, hehe, al evo probat ću 3? i molim demonstraciju slijedeći put

    avatar

    20.10.2005. (13:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...