Komentari

ovoono.blog.hr

Dodaj komentar (87)

Marketing


  • pooka

    vratim se kad popravis slike, idem vidit sto su "standing waves" :)

    avatar

    18.10.2005. (02:22)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    sta ne valja sa slikama?

    avatar

    18.10.2005. (02:23)    -   -   -   -  

  • A N T I D O G M A T I Q ~

    samo nedat zagorcima vako oruzje...

    avatar

    18.10.2005. (02:36)    -   -   -   -  

  • flop

    pojavio se Stevens čak nekoliko puta u američkim medijima. prvo je imao teoriju da su katrinu isfurali japanske jakuze kao osvetu za hirošimu i nagasaki, da bi kasnije rekao kako je to napravio netko tko želi prouzročiti promjene u američkom društvu, ne nužno i sam politički vrh, ali netko vrlo utjecajan... priča je proglašena klasičnim primjerom paranoje.

    avatar

    18.10.2005. (02:43)    -   -   -   -  

  • pooka

    ja ih ne vidim pola, mozda je do mog kompa, vidit cu sutra. enivej, znas li da su ozivili virus Spanjolske gripe iz 1918 koji je ubio 50 milijuna ljudi i OBJAVILI mu genetski kod na internetu. a virus je bio virus pticije gripe koji je mutirao i poceo biti prenosiv sa covjeka na covjeka brzinom obicne gripe (airborne). a ovaj novi virus pticije gripe je vec napravio pola potrebnih mutacija bas u tom smijeru. i sad Al Quaida ima recept kako da napravi savrseno biolosko oruzje. ako postoji. mislim na Al Quaidu, ha ha. zamisli idiotizma. slinavka i sap su bili isto savrseno sredstvo za teroristicki napad, a zamisli da su teroristi samljeli jednu "ludu kravu" i zagadili stocnu hranu u Americi (sto je vise nego jednostavno) pa tako unistili beef industry u Americi i napravili stetu od trilijuna i trilijuna dolara. nema vise hamburgera, ha ha. ali nisu. jer su glupi ili ih mozda nema. jedna "luda krava" je jace oruzje od atomske bombe, a nije bilo nikakav problem jednu nabaviti i samljeti joj zivcani sustav i dobiti dovoljno priona za potpunu kontaminaciju svih distributivnih centara stocne hrane u SAD. ali nista se nije dogodilo. a bio je i onaj "Made in USA" antraks, koji vise nitko i ne spominje jer nisu ni blizu ni krivcu ni motivima. ili je motiv povecati cijenu lazne sigurnosti financirane iz americkog proracuna. kao i uvijek, pa makar trebalo ubiti i vlastitog predsjednika sa tri snajpera, dok se vozi u zavoju 30 km na sat u otvorenoj limuzini, kao divlju svinju u cheki. pa mu poslije jos i ukrasti mozak. i na miru potrositi bilijune u Vietnamu. sve je moguce kad oni zele zaraditi. :))

    avatar

    18.10.2005. (02:46)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    pratim njegov sajt od prije nego se ona vijest o njegovoj teoriji pocela prenositi poi svjetskim mediujima (uostalom, od tebe sam i dobio link :), i znam da iako on na sajtu spominje Yakuze, nikad nije tvrdio da su oni napravili Katarinu, vec to navodi kao manje vjerojatnu mogucnost, a sam vjeruje da je to bio inside job. No ovaj detalj sa yakuzama su u toj prenosenoj vijesti jako naglasavali (dakle usprkos tome sto on to ne tvrdi), najvjerojatnije bas zato da cijela teorija izgleda smjesnije i gluplje neupucenoj raji... damage control, sto bi rekli...

    avatar

    18.10.2005. (02:47)    -   -   -   -  

  • R.E.

    Možda će nešto značiti i podatak da Scott Stevens radi kao prognostičar na lokalnoj televiziji u Poccatello-u (Idaho), ogranku NBC-a.

    avatar

    18.10.2005. (02:50)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    ovo je bilo upuceno flopu... pooka, sumnjam da tzv. Al Qaeda ima laboratorije u kojima bi mutirala viruse u zeljenom smjeru... :) sto ne znaci da se umjetno mutirani virus nece pojaviti i biti pripisan Al Qaedi... vec su im ionako pripisivali svasta sto poslije nisu mogli naci (vidi Power Of Nighmares, dokumentarac Alana Curtisa)

    avatar

    18.10.2005. (02:50)    -   -   -   -  

  • R.E.

    damage control.. potpisujem, i ispravljam naziv grada u kojemu radi - Pocatello (Idaho).

    avatar

    18.10.2005. (03:01)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Uf, nakon svakog tvog posta moj savršeni mali zakučasti svemir se naruši i ja se paranoično osvrćem oko sebe. ;))) Fotke su mrak. Paranoja mi ostaje, al to je ok. ;)

    avatar

    18.10.2005. (08:23)    -   -   -   -  

  • kratke...

    zanimljivo. već sam prije o tome razmišljao, ali nisam imao dovoljno informacija za potvrdu ili suprotno ovih ili sličnih razmišljanja. drago mi je što je netko sustavno, temeljito i zanimljivo pisao o svemu ovome. RESPECT! :)

    avatar

    18.10.2005. (08:30)    -   -   -   -  

  • dnevnik šumskog crnca

    dođoh kod tebe po prvi put na peporuku rocka... inače nisam jedan od onih koji vjeruje u conspiracy teorije moram reći da me neki od ovih posteva natjeraše na razmišljanje-....jer ako samo jedna osoba o tome priča znači da je to u teoriji moguće, a onda ko zna kakav će se luđak jednom pojaviti... uglavnom steako si još jednog fana...ne sljepog jer sam vrlo sklon protivljenju ukoliko skužim da mi nešto ne pije vodu...a sad grem dalje čitati (u biti si me pridobio ovim postom o gripi - pokušavam to objasniti ljudima, ali ovce uopće ne kuže spiku) :)

    avatar

    18.10.2005. (08:46)    -   -   -   -  

  • dnevnik šumskog crnca

    i da nisam te htio uvrjediti s ovi mteorijama zavjere... to je samo fraza!

    avatar

    18.10.2005. (09:03)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Predivne su ove slikice demonstracije kreativnosti nedirnute prirode. Prirodne cu kao one božićne jelke u lila boji koje sam počeo viđati prošlih godina. :-)))

    avatar

    18.10.2005. (10:43)    -   -   -   -  

  • Analyse This

    http://www.prisonplanet.com/articles/october2005/141005weather_modificatio n.htm

    avatar

    18.10.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • bloginjo i moja glava

    zajebani su ti ameri

    avatar

    18.10.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    ne znam zasto ne bi bas sami 'politicki vrh USA' to napravio, ionako uglavnom njima i odgovara. Yakuza i ostale mafije samostalno mi nisu vjerovatna opcija, kao sto sam vec rekao, ne bi se usudili ici toliko daleko bez debelog backgrounda, a to nas opet vodi u 'politicki vrh' (iako ne trebamo traziti dalje od Dicka, iznad njega je oficijalno ionako samo 'another Bush')

    avatar

    18.10.2005. (17:47)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    @bestijice: eto, za promjenu, sad se mozes paranoicno sovrtat IZNAD sebe... ;) @skalich: ne brini, mene vise ne smeta naziv conspiracy theorist... trenutno mi 'coincidence theorist' (tj onaj tko vjeruje da se politicki/strateski/interesno bitne stvari dogadjaju slucajno) zvuci pogrdnije... ;) a pristup koji si opisao (sa drzanjem vode) je najbolji moguci. Vjeruj, ni ja nista ne vjerujem naslijepo - dapace, sad sam vec postao tako skeptican prema SVEMU sto cujem/procitam da sve provjeravam koliko god mi mogucnosti dopustaju, prije nego sto pocnem i samo dozvoljavati datu mogucnost; a to ukljucuje i sve tzv conspiracy teorije. A ako u nesto i pocnem vjerovati, o tome ne pricam, dok se ne uvjerim beyond reasonable doubt da je nesto tako... @AnalyseThis: metode koje se tu spominju su klasicne i nisu one o kojim se ovdje radi, no u najmanju ruku pokazuje da se cak i na 'priznatom' (znanstveno/politicki) nivou na vrijeme moze uticati i utice... medjutim 'mracna' strana weather-controla nisu aerosol metode, vec nepriznate EM remote-control metode... @Monsoon: da li to rade ovi ili oni, ja stvarno ne znam; imam svoje teorije, kao i ti, i one se sa novim sazanjima povremeno mjenjaju... no meni je ovdje glavna poanta pokazati da NETKO to radi.. a tko, dajboze jednom doznamo; za sad ne znamo, ni ti ni ja.

    avatar

    18.10.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • A N T I D O G M A T I Q ~

    u dvorištu mome, iznad HT stupa, odnedavno pupa, jedna ozonska rupa. u strahu da nam naša mlada tjelešca ne sagore stavili smo svi redom na glave lavore. stoji ona tamo tako i mrko se prijeti kao da uživa, u tome što nam šteti. al gle čuda nečuvena, što to nebom kroči? oblak silan i nasmijan, baš će ovud proči? ozonska se rupa u trk po nebu dala kad je ovaj oblak ljut, za nju to nije šala! i dok tako gledasmo po nebu silnu trku majčin glas nas prene i zaustavi tu zbrku pospremite te lavore,kakav je to svinjac!!! u očima joj pogled ljut, a u rukama DALJINAC!

    avatar

    18.10.2005. (18:42)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    @anti'q: za ovu pricu tebi kapa dolje! sad vec stvari razumijem bolje. @monsoon: evo gore odgovora na pitanja stara: tko nam nebo kvari, tko oblake stvara? ne jebu nas rusi ni ameri, yakuza nas ne kara; vec - tko bi to naslutio? - njegova stara!

    avatar

    18.10.2005. (19:13)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    :))))...i to jos kroz rimu!!! da nam bude ljepse!

    avatar

    18.10.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • u.

    ^^ aahaahahahahhaa super :)))

    avatar

    19.10.2005. (00:28)    -   -   -   -  

  • scar

    kakva je to muzika isprekidana gore?? imam adsl pa znam da nije u konekciji stvar

    avatar

    19.10.2005. (09:54)    -   -   -   -  

  • Analyse This

    Evo im je Yakuza poslala jos jednu "peticu" - Wilmu. Sad ce Jeb uvest ratno stanje ;)

    avatar

    19.10.2005. (11:35)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Volim kad se pametan glas daleko čuje!!! Ova mi je naslovnica posebno značajna zbog važnosti tematike! Čestitke po četvrti put (što ja pamtim). :-)))

    avatar

    19.10.2005. (11:45)    -   -   -   -  

učitavam...