Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mali_vrazicak

    lijepo je da pišeš o svom kraju!!!

    avatar

    19.10.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • x

    Mali ispravak - Nije istina da ne rade nista, rade oni i te kako, ali za svoje dobro, a za Prominu nije ih ni briga a mislim i da nisu sposobni da rade nesto pametno, bilo bi i vrime da netko kaze DOSTA. Zao mi je da nasa opcina ne moze opstati zbog nekoliko pojedinaca. Nije mi jasno da nitko nema snage unutar vladajucih (hdz) i da nemaju sposobnijih ljudi za vodenje opcine a za ove rukovodece bilo bi bolje da dobijaju placu a da ne rade nista. Sta je sa oporbom i svim ostalima, valjda bi se i oni mogli javiti glede svega ovoga.

    avatar

    20.10.2005. (16:19)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Oporba ima 5 vijećnika, dok vladajući HDZ ima 6 vjećnika. Da li mogu šta promjeniti-vidjet ćemo...Ja mislim da nemogu. Šta kažu ostali? To baš i mene zanima....

    avatar

    20.10.2005. (23:55)    -   -   -   -  

  • Dio odgovornosti je svakako i na medijima.Eto,novinari županijskog lista dođu u Oklaj,popričaju malo sa dvojicom,koje slučajno zateku na ulici i bakom od priko 90(svaka joj čast,selam i štovanje!),a zaobiđu općinske vlasti i načelnika,koji su jedini kompetentni da kažu što se radi i što se namjerava raditi,koje su glavne poteškoće itd.

    avatar

    01.11.2005. (09:40)    -   -   -   -  

  • Njima je lakše i isplativije doć vikendom. Odu malo na izlet u nepoznato, napišu nekoliko riči, dobiju neku lovu za rad vikendom...A koga briga za Prominom u Šibeniku?

    avatar

    01.11.2005. (20:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...