Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • MAJSTORI

    optužit čovjeka da je rekao nešto tajno nešto što ste sami najprije rekli zbilja je čudno ali opet sve u haggu je čudno

    avatar

    16.10.2005. (17:31)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @heraklo - čudom se čudiše što se čudim, a ja se samo čudim što se čudiše čudom, kužiš? ;)

    avatar

    16.10.2005. (17:48)    -   -   -   -  

  • jope

    bog Modesty. Imaš pozdrav iz Vinkovaca. Čujemo se ubrzo :-)

    avatar

    16.10.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  • Ire

    > priča o kolapsu u Zagrebu nije samo priča o kolapsu u Zagrebu nego i priča o tome kako *njih* boli ona stvar za *nas* dok god imaju guzice u koje će se uvlačit. zbilja nije način da svi stanovnici ikojeg grada bilo gdje u svijetu moraju svoje obaveze stavit na čekanje jer se njima sprdnulo dovlačiti glavešine prvi dan u vrijeme kad se svi vraćaju s posla, a drugi dan u vrijeme kad svi idu na posao - tj. kad prometni čepovi već postoje! i onda imaju obraza govoriti da nije moglo drugačije! to samo dokazuje tko nam vodi državu: idioti! a propos ptičjeg prkna, ja sam ostala bez teksta, a zalogaj večere koji sam žvakala u trenutku čačkanja jadne ptice bio mi je itekako gorak ..

    avatar

    16.10.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    alo ...zovem iz indijeeee ... iz ... evo, Mod, kolegice draga, ovdje je kolaps isti kao u zg-eu ... samit je nekih azijskih krava ... alo ... ne mislim krava metaforično, već ... alo ...em ti veze haške ... onako nemetaforično ... onako rogato i vimasto .. alo ... jebote mod ... jel ti ... čuje ... dakle, samit je tih kao svetih krava ... odnosno ... i sad svi bombaški taksiji stoje kao ukopani ... ukopani i mi ... djeca, žene, ljudi, svi stojimo kao ukopani ... čak i ... alo bem ti modul ... da, čak i buda sjedi kao ukopan ... buda, mislim metaforično naravno, mod ... ne mislim na duhovitog hrvackog Predsjednika ... zapravo ... alo ... zašto ne mogu dalje ... kolegice mod ... bem ... stao mi i mozak ...

    avatar

    16.10.2005. (21:27)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @joooopeeeee srićo!!! POZDRAV VINKOVCIMA! ;D

    avatar

    16.10.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    alo indijeeeee.. alo indijeeeee.. ebenti stvarno ove veze haške... alo indi... ma čujel´mene ko tamo... krave na pašu mozak na veseljeee.. alo.. velim krave na pašu.. tuke su opasneee.. alo indijeee.. velim tuke su opasneee...

    avatar

    16.10.2005. (23:27)    -   -   -   -  

  • m1lkm4n

    a šta reć nego-jebaimpasmate još jednom i od mene, pozdraw dalmatinska princezo

    avatar

    17.10.2005. (03:31)    -   -   -   -  

  • ljevica

    znaš drugarice modesti šta je meni najžalosnije? to što jović ide pred sud zbog bezveznog članka koji nije nikome mogao nanijeti štetu, a nitko ga nije izveo za sve pizdarije koje je činio početkom devedesetih...To je nepravda...

    avatar

    18.10.2005. (11:35)    -   -   -   -  

  • jope

    juhu blogeri, danas je našoj Modesti rođendan. SRETAN ROĐENDAAAAN MODESTI!!!!! Dabogda ti nama poživila duže od Babe i Dida!!!! ;-)

    avatar

    18.10.2005. (18:24)    -   -   -   -  

  • borgman

    Ma takla si se teme. Imam i ja iskustva iz Omiša u ljeto. Malo su se Zagrebčani napatili, ali nije bilo "medijski" praćeno, pa ih to boli. A što se tiče jednog "novinara", biti će i on na kakvoj listi za izbore...kao novi hrvatski mučenik.. I naravno sretan ti roženi dan:-)

    avatar

    18.10.2005. (21:58)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @druže ljevica, možemo samo žalit šta drug Džugašvili više nije među nama, zna bi on to riješit kratkim: u Sibir! ;) @jope draga fala puno, stota je tu, sad ka dvjestotoj! @borgman tenks ;)

    avatar

    18.10.2005. (22:23)    -   -   -   -  

  • mima

    moralo nešto stavit u dnevnik pa makar i kokoš kojoj zavrću vrat iliti kako to lijepo rekoše-eutanaziraju- a što nas ne bi počastilo i guranjem štapića u guzicu.

    avatar

    09.11.2005. (09:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...